Quote Originally Posted by Serzenish View Post
5-4 bu hollanda ligi hep böyle 7+ gol
Aynen ama bizim maçlar pek +7 olmuyo ama diğer özelliklede orta sıraların takımları full +7

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
Süper kupayı kaybetmişiz ama lige iyi bir giriş yapmışız iyide devam eder umarım Ajax'ı avrupa özledi hadi başarılar
Açıkçası Süper Kupa gibi bir amacım yok ama alsaydık fena olmazdı

GÜNCELLEME

3. Hafta Ajax 4 - 0 Groningen

Net olarak üstün oynadık ve skorada ilk kez rahat gidebildik ve evimizde 3 puanı aldık.

4. Hafta NAC Breda 1 - 2 Ajax

Maçta çok iyi oynadık fark bile atabilirdik ama NAC Breda kalecisi ve son vuruşlardaki kötü performansımız bunu engelledi ama NAC Breda gibi kolay olmayan bir deplasmandan 3 puanı söküp aldık. Sigporsson'ın sakatlanması kötü oldu.

Heracles 0 - 2 Ajax

Yine son vuruşlardaki beceriksizliğimizle farka gidemedik açıkçası böyle devam edersek son vuruşlar Şampiyonlar Ligi'nde pek şansımız yok.Ama bir önceki hafta AZ'yi 1-0 yenen bir takımı deplsamanda yenmek gayet tatmin edici.

6. Hafta Ajax 7 - 0 FC Twente

En çok şaşırdığım maç ligin 3. ve ezeli bir rakibimiz olan Twente'ye karşı tarihin en büyük farkını attık. Sigporsson yokluğunda Bojan gol yollarında etkili değildi ama bugün 4 gol ile inanılmaz bir oyun ortaya koydu. Ama Tobias Sana bu maç ile gönlüme taht kurdu diyebiliriz.

Hollanda Kupası 1. Maç Ajax 2 - HSC'21

Açıkçası yedek kadro çoğunluklu çıktığımızdan dolayı çok takmadığım maç ama iki sakatlık canımızı fena yaktı. Galibiyete sevinmekten çok sakatlıklara üzüldüm diyebilirim.

ŞL Grubumuz ;

Porto
Shaktar Donetsk
Celtic

Gruptaki amacım 2. olarak çıkmak 1. olmak zor gibi gözüküyor şuanlık.

ŞL Gruplar 1. Maç Shaktar 2 - 2 Ajax

Çok galibiyet umudum yoktu hatta Shaktar deplasmanında beraberliğe sevindim.Çünkü önümüzdeki Celtic deplasmanında %100 galibiyet umudum var.

Arkadaşlar yorum yazarsanız sevinirim.