Aynen ama bizim maçlar pek +7 olmuyo ama diğer özelliklede orta sıraların takımları full +7
Açıkçası Süper Kupa gibi bir amacım yok ama alsaydık fena olmazdı
GÜNCELLEME
3. Hafta Ajax 4 - 0 Groningen
Net olarak üstün oynadık ve skorada ilk kez rahat gidebildik ve evimizde 3 puanı aldık.
4. Hafta NAC Breda 1 - 2 Ajax
Maçta çok iyi oynadık fark bile atabilirdik ama NAC Breda kalecisi ve son vuruşlardaki kötü performansımız bunu engelledi ama NAC Breda gibi kolay olmayan bir deplasmandan 3 puanı söküp aldık. Sigporsson'ın sakatlanması kötü oldu.
Heracles 0 - 2 Ajax
Yine son vuruşlardaki beceriksizliğimizle farka gidemedik açıkçası böyle devam edersek son vuruşlar Şampiyonlar Ligi'nde pek şansımız yok.Ama bir önceki hafta AZ'yi 1-0 yenen bir takımı deplsamanda yenmek gayet tatmin edici.
6. Hafta Ajax 7 - 0 FC Twente
En çok şaşırdığım maç ligin 3. ve ezeli bir rakibimiz olan Twente'ye karşı tarihin en büyük farkını attık. Sigporsson yokluğunda Bojan gol yollarında etkili değildi ama bugün 4 gol ile inanılmaz bir oyun ortaya koydu. Ama Tobias Sana bu maç ile gönlüme taht kurdu diyebiliriz.
Hollanda Kupası 1. Maç Ajax 2 - HSC'21
Açıkçası yedek kadro çoğunluklu çıktığımızdan dolayı çok takmadığım maç ama iki sakatlık canımızı fena yaktı. Galibiyete sevinmekten çok sakatlıklara üzüldüm diyebilirim.
ŞL Grubumuz ;
Porto
Shaktar Donetsk
Celtic
Gruptaki amacım 2. olarak çıkmak 1. olmak zor gibi gözüküyor şuanlık.
ŞL Gruplar 1. Maç Shaktar 2 - 2 Ajax
Çok galibiyet umudum yoktu hatta Shaktar deplasmanında beraberliğe sevindim.Çünkü önümüzdeki Celtic deplasmanında %100 galibiyet umudum var.
Arkadaşlar yorum yazarsanız sevinirim.