1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Ya arkadaşlar bana şöyle garip garip laf sokmaktan, hakeretler etmekten vazgeçin. Gelin özel mesaj yoluyla veya başka türlü neden böyle düşündüğümü sorun. Sizlerin görüp, benim göremediğim neler olduğunu bana anlatın. Ben de niye böyle düşündüğümü anlatayım sizlere.
    Kişisel hak ve özgürlükler kısıtlanıyor.Burası demokrasi ile yönetilmesi gereken bir ülke.Sırf kendisine hakaret ediliyor diye site kapattırılacaksa,onlarca,binlerce kişi bana hakaret ediliyor diyerek kapattırsın tüm siteleri.Birde bu yasaklara ''düzenleme,ayar çekme,tedbir koyma'' falan diyorlar ya hiç bir değişiklik olmuyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kişisel hak ve özgürlükler kısıtlanıyor.Burası demokrasi ile yönetilmesi gereken bir ülke.Sırf kendisine hakaret ediliyor diye site kapattırılacaksa,onlarca,binlerce kişi bana hakaret ediliyor diyerek kapattırsın tüm siteleri.Birde bu yasaklara ''düzenleme,ayar çekme,tedbir koyma'' falan diyorlar ya hiç bir değişiklik olmuyor.
    haklısın europeanconquer herkesin başbakana küfretme hakkı var ve kimse bu hakkı kullanmakta cimri davranmıyor da
    şunu düşünsek ya
    adamlar benim ülkemin mahkemesini tanımıyor
    türkiyeyi tınlamıyor abi hiç mi milli damarınız kabarmıyor
    kapatmanın hiçbi türlüsünü desteklemiyorum bu karar bile yanlış ama
    benim ülkemi de tanısın be abi yanlış mıyım
    capslar bu arada süper bide fac kapansa ne capslar çıkar başbakan olsam denerdim yani seçimlerden sonra

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    haklısın europeanconquer herkesin başbakana küfretme hakkı var ve kimse bu hakkı kullanmakta cimri davranmıyor da
    şunu düşünsek ya
    capslar bu arada süper bide fac kapansa ne capslar çıkar başbakan olsam denerdim yani seçimlerden sonra
    Aman yolcu tayyip'den sonra sen gelirsen bu millet kafasına sıkar
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Aman yolcu tayyip'den sonra sen gelirsen bu millet kafasına sıkar
    yok ben üniversteye gelince vazgeçtim başbakanlıktan o kadar küfürü kaldıramam trtye çıkar canlı yayında söverim sakinlik konusunda sıkıntılarım var

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

şunu düşünsek ya
    Başbakan bile ülkemizin mahkemesini tanımıyor onlar niye tanısın ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

aynen ya kaset falan varsa çıkartsınlar bari görelim hünerlerini açıkçası ilk çalışmaları baya başarılıydı çok kişiyi yemlediler bakalım yenileri nasıl olacak
    Abi ses mühendisi bir arkadaşın varsa ona git valla çok aydınlatır seni,yemin ediyorum.Gerçi Türkiye'de çok zor bulursun malum bölümü yok.Olmadığı için de mezunu yok.Hüner dediğin şeyi Türkiye'de yapacak kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

şunu düşünsek ya
    Hakkı yok ancak edildiği ortamı da kapatacaklar diye de bir şey yok.Tamam hadi kapatsınlar da başbakanın ettiği hakaretler nolacak ? Onu kim kapatacak ? Ona kimse bir şey diyemiyor ama o maşallah her mecrada her ortamda mutlaka birilerini aşağılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şunu düşünsek ya
    abi ciddi ciddi bir şey soracağım , kesinlikle kötü niyetim yok..

Bu adam çıkıp kendi ağzıyla evet kardeşim biz bütün bu şeyleri yaptık , maalesef bunlar doğrudur demediği sürece kesinlikle temiz mi yani?

Yaşanan olaylardan yorumlamada bulunamıyor musun ? Bulunmak mı istemiyorsun?

Çok merak ediyorum. Saygılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    abi ciddi ciddi bir şey soracağım , kesinlikle kötü niyetim yok..

Bu adam çıkıp kendi ağzıyla evet kardeşim biz bütün bu şeyleri yaptık , maalesef bunlar doğrudur demediği sürece kesinlikle temiz mi yani?

Yaşanan olaylardan yorumlamada bulunamıyor musun ? Bulunmak mı istemiyorsun?

Çok merak ediyorum. Saygılar.
    Hani bahçelinin öcalanlı montaj kaseti var ya abi onu siz nasıl şıp diye montaj olarak algıladıysanız bu da böyle. çıplak gözle gözümün önünde çaldığını görmeden inanmam
    bahçelinin öcalan halk kahramanıdır demesi ne kadar gerçekse yolsuzluk iddiaları o kadar gerçektir bana göre

bu arada twitter olayı inceliyormuş hadi bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani bahçelinin öcalanlı montaj kaseti var ya abi onu siz nasıl şıp diye montaj olarak algıladıysanız bu da böyle. çıplak gözle gözümün önünde çaldığını görmeden inanmam
    bahçelinin öcalan halk kahramanıdır demesi ne kadar gerçekse yolsuzluk iddiaları o kadar gerçektir bana göre

bu arada twitter olayı inceliyormuş hadi bakalım
    Padişah efendi yakında salıverecek onu da nasılsa o zaman halk kahramanı mı azılı bir terörist mi anlaşılır.

Bahçeli de beni zerre kadar ilgilendirmiyor inan. Özünde iyi biri ama neyse.

Ben cevabımı aldım teşekkürler.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Öncelikle olayın hakaretle falan hiçbir ilgisi yok. Hakereti sokaklarda etmedin mi, burada etmedin mi, facebook'ta etmedin mi, başka yerlerde etmedin mi, twitterda bu güne kadar kaç kere ettin veya bundan sonra kaç kere edeceksin? Olay hakeretle alakalı değil.

Olay tamamen sevgili Özgür'ün dediği gibi twitter'ın "kaale almama" durumuyla alakalı. Ama senin için bir şey ifade etmeyebilir. Çünkü bu parti iktidardayken Türkiye'nin ilerlemesi seni üzer, böyle "küçük düşürmeler" seni mutlu eder.

Sen diye hitap ettim, seni kastederek değil. Genel olarak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Öncelikle olayın hakaretle falan hiçbir ilgisi yok. Hakereti sokaklarda etmedin mi, burada etmedin mi, facebook'ta etmedin mi, başka yerlerde etmedin mi, twitterda bu güne kadar kaç kere ettin veya bundan sonra kaç kere edeceksin? Olay hakeretle alakalı değil.

Olay tamamen sevgili Özgür'ün dediği gibi twitter'ın "kaale almama" durumuyla alakalı. Ama senin için bir şey ifade etmeyebilir. Çünkü bu parti iktidardayken Türkiye'nin ilerlemesi seni üzer, böyle "küçük düşürmeler" seni mutlu eder.

Sen diye hitap ettim, seni kastederek değil. Genel olarak.
    Türkiye'nin ilerlemesi kimseyi üzmez ama şu an üzülüyorum çünkü Türkiye'nin ilerlediği falan yok,yok.Kısıtlamalarla,yasaklarla,devlet kurumlarını özelleştirmeyle,köprü,yol yapmakla ülke ne kadar ileriye gidebilir ? Bu konular gereğinden çok uzun bu saatte tartışmak yersiz olur,konu Twitter'ın kapatılması,orada kalsın yoksa uzar gider.Her zaman diyorum.Bekleyelim,görelim.

Mesaj Yetkileri