O değil de neredeyse hepinizin Dns ayarlarıyla oynanmış. Hayırdır siz hangi yasaklı sitelere girip neler izliyorsunuz öyle gençler! he söyleyin bakayım![]()
O değil de neredeyse hepinizin Dns ayarlarıyla oynanmış. Hayırdır siz hangi yasaklı sitelere girip neler izliyorsunuz öyle gençler! he söyleyin bakayım![]()
...
Hahahahaha...
RTE'nin üslubu beni her daim rahatsız etmiştir. Twitter'ın kapatılması gerçekten bir utanç kaynağıdır fakat bundan daha vahim olan RTE'nin "kökünü kazıyacağız" demesidir. Nasıl bir psikoloji içinde bu adam anlamış değilim. Bırakasalar bi kaşık suda boğarım. Neyse... siyaset konuşmayalım.
Ben Youtube'a girebiliyorum diyen başbakandı zamanında, bu mantıkla
Twitter'a ben de girebiliyorum şu an için, ne zaman kapanır bilmiyorum tabi. Pek kullanmam ben Twitter da kardeşim çıldırır artıkDün kuzenim de soruyordu neden giremiyorum diye. İçimden, oh iyi oldu, dedim. 24 saat Twitter'da dolaşacağına başka şeylerle ilgilenirsin artık dedim. DNS falan bahsetmedim, bilmiyorum, dedim direk
![]()
Yasak hakkındaki görüşüme gelirsek, her türlü yasağa karşı olduğum gibi buna da karşıyım. Twitter kullanmayan adam face kullanır, ne biliyim ne popüler bu günlerde yaşlandım benNe popülerse onu kullanır. Bir sürü giriş yolu da var; VPN, DNS vs. vs. O yasak bu yasak sonra insanlar niye başkaldırıyor. Özgürlükler çağında yaşıyoruz. İnsanlara artık bu özgürlüğünüz yok derseniz tepki alırsınız. Sonra faiz lobisi oluyor o oluyor bu oluyor.
Bir yardım da benden olsun. VPN kullanımı. Yazıyı okumadım, VPN de hiç gerekmedi bana ama başlıktan dolayı herkes anlar diye düşündüm. Aranızda elektrik-elektronikle ilgilenen varsa da bloğu takip edebilir
http://blog.ahmetalpat.com/tr/anneye...llanimi-nasil/
Twitter özeline indirirsek o konudaki görüşlerim ise bambaşka. Ben kapatmazdım ama kapandığı da iyi oldu açıkçası, hiç üzülmedim.