Sayfa 5 / 30 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler partizanlara, menfaatçilere bir şey anlatmaya çalışmayın.onlar gözüyle de görseler yahu adamlar yol yaptı az bir şey yese ne olacak diyebilecek tıynette insanlar.yani burada gözümle görmeden inanmam diyen (yuh adam halka açık rusvet alacak herhalde) insanlar görseler de tepkileri farklı olmayacak.

Reislerinin bu ulkeden gideceği gunu bekliyorum sabırsızlıkla.gerçi kendi başına a demeye korkan insanlar kendilerine yeni bir reis bulurlar.

Not:Bundan once malum partiye oy vermiş ama kamuoyunda konuşulanlardan sonra vicdanının sesini dinleyerek tepkilerini gosteren arkadaşları ayrı tutuyorum.Yukarıda dediğim gibi hedefim malum partiye daha once oy vermiş arkadaşlar değil reisçi ve menfaatçi tayfa.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Gözümle görmeden inanmam diyenler için engin civan ve rüşvetin belgesi mi olur be p.... replikli tarihimize geçen ibretlik hikayeyi anımsatmak isterim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    Kapatılan birkaç konunuzda bölücülük, provakatörlük, T.C Başbakanına ve devlet büyüklerine hakaret had safhada, gereken işlemleri yapınız aksi takdirde yeni internet yasasıyla elimizden geleni ardımıza koymayız. Yeni Türkiye yolunda bölücülere ve imkan sağlayacılara yer yok, iyi çalışmalar.
    Dayı sen TİB başkanı mısın? Hey Allah'ım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Gözümle görmeden inanmam diyenler için engin civan ve rüşvetin belgesi mi olur be p.... replikli tarihimize geçen ibretlik hikayeyi anımsatmak isterim
    amacım partizanlık değil cevap hakkı doğduğu için yazıyorum
    rüşvetin belki olmaz ama yolsuzluğun olur
    CHP genel başkanı yolsuzluktan hüküm giymiş afla kurtulmuştur
    Burda başbakana hırsız diyenlerin biliyorum ki yüzde doksanı ona oy verecek çok ironik
    benim gördüğüm resim bu göremediklerimi de görmeyi çok isterim umarım birgün aynı resimde buluşuruz partizanlık değil ulusalcılık bakımından

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    amacım partizanlık değil cevap hakkı doğduğu için yazıyorum
    rüşvetin belki olmaz ama yolsuzluğun olur
    CHP genel başkanı yolsuzluktan hüküm giymiş afla kurtulmuştur
    Burda başbakana hırsız diyenlerin biliyorum ki yüzde doksanı ona oy verecek çok ironik
    benim gördüğüm resim bu göremediklerimi de görmeyi çok isterim umarım birgün aynı resimde buluşuruz partizanlık değil ulusalcılık bakımından
    SSK dosyaları mı ?

Harbiden ironik olmuş.

"Ne mutlu Türk'üm diyene " sözünden rahatsız olan ulusalcılık?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

+sarigul yolsuzlukları ispatlayarak partiden ihraç edilmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@yolcu

Kendi işledikleri suçları başkalarına isnat edilen suçları gösterek cevaplamak da güzel bir taktik. Sürekli karşındakini suçla ki savunma durumundan çıkamasın. Çok iyi bir goebbels manevrası [fuhrerin danışmanı / goebbels] ama bunlara milletin karnı tok, kurtulamayacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    SSK dosyaları mı ?

Harbiden ironik olmuş.

"Ne mutlu Türk'üm diyene " sözünden rahatsız olan ulusalcılık?

kardeş ben iyi niyetle yazdım ama malesef ondaki iyi niyeti görmek sana nasip olmadı ne diyim

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @yolcu

Kendi işledikleri suçları başkalarına isnat edilen suçları gösterek cevaplamak da güzel bir taktik. Sürekli karşındakini suçla ki savunma durumundan çıkamasın. Çok iyi bir gobbels manevrası [fuhrerin danışmanı / gobbels] ama bunlara milletin karnı tok, kurtulamayacaklar.
    işte ben onu diyorum hükümet karşıtı olanların yaptığı tam senin yazdığın gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeş ben iyi niyetle yazdım ama malesef ondaki iyi niyeti görmek sana nasip olmadı ne diyim
    Demagojiye gerek yok abi.

Benim senin niyetinden şüphem yok , olamaz da. İthamda bulunduğum da yok. Sadece peşinden gittiğiniz adamın vukuatlarından birini söyledim.

İlk soruma cevap vermemişsin gözünden kaçtığını düşünüyorum. O dosyalardan mı bahsediyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@yolcu

Fenerbahçeli olarak ben bile bu şike konusunda paralel falan da dense kuşkuluyum. Malum tapeler yüzünden. Sizin hiç mi kuşkunuz yok, bu nasıl bir güven anlamış değilim.

Hani bir reklam dönüyor şimdi, çok manidar bak o. Koyun gibi denize atlıyorlar sapır sapır. Tabloyu çok güzel çizmişler kendi elleriyle, trol gibi. Biraz da kendi fikirleriniz ile yaşayın, sadece büyük liderinizin dedikleriyle yaşamayın. Bunu istiyoruz sizden. Ben kendi adıma kimsenin güdümünde değilim çok şükür.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Bu yeni bir şey değil asım yıldırımın twitinden beri konuşulan bir durum. Önceki mesajımda da dediğim gibi oturdum kaseti ya da başka herhangi bir belgeyi beklemeye başladım ne çıkacak bakalım Son günlerde bir bomba patlayacak gibi
    Cinayet suçlaması yöneltmek bu kadar kolay yani. Twitter'da adamın biri 'başbakan adam öldürtmüş' yazdı diye buna inanıyorsanız niye sabah akşam koyun, hüloğ, biat diye bağırıyorsunuz?

Öyle muhalefete böyle iktidar. Biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz demişler ya, yok aslında bir farkınız.

sakary Ali Misafir

Sanırım twitter mahkeme kararlarını göz önüne almış ve yasak kalkmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    Kapatılan birkaç konunuzda bölücülük, provakatörlük, T.C Başbakanına ve devlet büyüklerine hakaret had safhada, gereken işlemleri yapınız aksi takdirde yeni internet yasasıyla elimizden geleni ardımıza koymayız. Yeni Türkiye yolunda bölücülere ve imkan sağlayacılara yer yok, iyi çalışmalar.
    Hiç güleceğim yoktu ya

Elinizden gelen her şeyi millete sallıyorsunuz bunu biliyoruz zaten. Cop olur, biber gazı olur. Tayyip aşkına biraz fazla kapılmışsın, elinden geleni yap mayk bekliyoruz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Sanırım twitter mahkeme kararlarını göz önüne almış ve yasak kalkmış.
    Mahkemenin kararı tweeter kapansın yönünde değildi ki. Davacıları haklı bulmuştu sadece. Hukumete bagli calisan TiB kafasina gore bu kararlari emsal gosterdi ama tamamen haksiz ve hukuk disiydi. O bahsi gecen davanin yargici bile hangi mahkeme tweeteri kapatti ki acaba diye gulerken kendi kararinin emsal gosterildigini ogrenince sok olmus. Aciklamalar var bu konuyla ilgili.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Cinayet suçlaması yöneltmek bu kadar kolay yani. Twitter'da adamın biri 'başbakan adam öldürtmüş' yazdı diye buna inanıyorsanız niye sabah akşam koyun, hüloğ, biat diye bağırıyorsunuz?

Öyle muhalefete böyle iktidar. Biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz demişler ya, yok aslında bir farkınız.
    Cinayet suçlaması yöneltmek ne kadar kolaysa, suçun olmadığı zaman ispatlaman da o kadar kolay olur.

Sana verilen kol saatine rüşvet mi deniyor? Faturasını göster, ispatla, aklan.
    Senin evine polisler baskın yaptığında evinden kasalar mı çıkıyor? Mal beyanı yayınla, kazancını ispatla, aklan.
    Senin uygunsuz telefon görüşmelerin yaptığın mı söyleniyor? TİB elinin altında. Kriptolu olmayanların ispatını pekâla gösterebilirsin. Başbakansın sen. Dünya liderisin hani. Bunu ispatlayamayacak kadar aciz misin?

Çok değil, dün kaydettim şu görüntüleri:

[YOUTUBE="-YKi--5sFuo"]seçmen[/YOUTUBE]

Bunu buraya 30 kez yazmışımdır.Yine yazıyorum, bizim gibi düşünmeyin. Sadece "düşünün". Bunu istiyoruz.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Cinayet suçlaması yöneltmek ne kadar kolaysa, suçun olmadığı zaman ispatlaman da o kadar kolay olur.

Senin evine polisler baskın yaptığında evinden kasalar mı çıkıyor? Mal beyanı yayınla, kazancını ispatla, aklan.
    Senin uygunsuz telefon görüşmelerin yaptığın mı söyleniyor? TİB elinin altında. Kriptolu olmayanların ispatını pekâla gösterebilirsin. Başbakansın sen. Dünya liderisin hani. Bunu ispatlayamayacak kadar aciz misin?

Bunu buraya 30 kez yazmışımdır.Yine yazıyorum, bizim gibi düşünmeyin. Sadece "düşünün". Bunu istiyoruz.
    İftiradır sayın abim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

@Aydın , çabulcu ahan bunlar işte...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Başbakan Erdoğan; Aylardır Türkiye'nin uyarılarını önemsemeyen, kararlarını takmayan, mahkeme kararlarını tanımayan, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerle paylaştığı bilgileri Türkiye ile paylaşmayan ve rest çeken Twitter'ı bir gecede hizaya getirdi, diz çöktürdü!

Twitter yetkilileri şimdi TİB'deler ve şartlarımızı imzalıyorlar!
    tiwtter de birilerinin elinde patladı yöneticileri tıpış tıpış Ankaraya gelip şartlarımızı imzaladılar

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Haberleri haber7,akit ten falan takip edince yalaya yalaya bitiremiyorlar tabi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

tiwtter de birilerinin elinde patladı yöneticileri tıpış tıpış Ankaraya gelip şartlarımızı imzaladılar
    Gözünle görmeden çaldıklarına inanmam diyorsun ama gözünle görmediğin halde bunlara inanıyorsun, ilginç.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Haberleri haber7,akit ten falan takip edince yalaya yalaya bitiremiyorlar tabi.
    siz her türlü haber ajanslarını arayıp tarayıp en doğrusunu bulup öyle inanıyorsunuz kesin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Benim tepkim moderatöreydi" gibi olmasa bari sonu..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

siz her türlü haber ajanslarını arayıp tarayıp en doğrusunu bulup öyle inanıyorsunuz kesin
    Hizaya getirdi!! diz çöktürdü!! bu nasıl üsluptur gözünü seveyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Twitter Yasağı Üzerine

Türkiye genelinde Twitter’a erişimin engellenmesiyle ilgili gelişmeleri, dört milyonun üzerinde Twitter kullanıcı ve takipçisi bulunan bir kulüp olarak üzüntüyle izliyoruz.

Twitter, kulübümüzle taraftarlarımız ve kamuoyu arasında iletişim aracı olmasının yanı sıra; her branştan yerli ve yabancı sporcularımızın da gündelik yaşamlarında çok sık kullandığı bir sosyal medya platformudur.

Galatasaray olarak, Türkiye’de olduğu gibi dünyada da eleştirilere yol açan bu uygulamadan kısa sürede geri dönülmesini umuyor ve bekliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Gözünle görmeden çaldıklarına inanmam diyorsun ama gözünle görmediğin halde bunlara inanıyorsun, ilginç.
    O mantıkla ateist olması da gerekiyor.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Hizaya getirdi!! diz çöktürdü!! bu nasıl üsluptur gözünü seveyim.
    Yahudi elindeki twitter, şu ülkenin mahkemelerini takmayıp diz çöktürmeye kalktığında bu hassasiyetinizin yarısını gösterseydiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yahudi elindeki twitter, şu ülkenin mahkemelerini takmayıp diz çöktürmeye kalktığında bu hassasiyetinizin yarısını gösterseydiniz...
    Madem takmıyor uluslararası hukuka niye başvurmuyoruz?Ya da neden dışarıda bunu dile getirmiyoruz?Kapamak en kolay yol zaten bir emrine bakıyor başbakanın.İsterse bütün interneti tek bir sözüyle kapattırabilecek durumda şuanda.Eminim ona da bir mazeret bulunup kabul edilinir ve sineye çekilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

su argumani kullanip durmayin, bu mahkemelerin ulke icinde bile itibari kalmamisken baskasindan mi bekleyecez bunu. hem ayrica mahkemelerin bunu kaldirin yoksa kapatiriz diye bir karari da yok. TiB ve ona bu yetkiyi veren iktidar sagolsun, 1 gecede karari verdi kapatti. hicbir aciklanir yani yok, tutmus israil masasi tweeter mahkememizi takmadi diyorsun. takilacak bir sey olsa bari.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Aydin View Post

Üstte yazdıklarına cevap gelmemis yazdıkların süper video ayrı süper.Sonra da halkı hakir görüyorlar diyorlar yahu adamlar hep bir agızdan ''iftira , yalan'' diye bagırıp duruyorlar ama sorsan neden yalan diye iclerinden biri cevap veremez yazık şu ülkenin durumuna bak ya.He birde Sarıgül beceremez filan diyor açıkça söyle işte ''Chp'ye oy vermeye elim gitmiyor Tayyip dindar oldugu icin seviyoruk başka da birşey bilmiyoruk'' saf durumuna düsme bari.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ülkenin mahkemelerini , adaletini kimlerin takmadığı hususuna girecek olursak zararlı çıkarsınız azizim. Bir daha düşünün derim.

Sayfa 5 / 30 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri