Başarılar dilerim. Uzun ve keyifli bir kariyer olması dileğiyle![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Başarılar![]()
Başarılar dilerim.![]()
Başarılar Dostum![]()
Başarılar inş. uzun güzel bir kariyer olur![]()
Basarilar![]()
Başarılar![]()
Başarılar kardeşim![]()
Takımla ilk antrenmana çıkan Hermann, radikal değişikliklere imza atılacağının haberini verdi.
Yönetime verdiği liste üzerine Serdar Kurtuluş, Sivok, Veli, Fernandes, Atiba, Holosko, Escude, Sezer, Uğur ve Ersan ile yolların ayrılmasını istendiği öğrenildi. Gelişmeler üzerine bazı taraftar protesto için kulüp binasının önünde eylem yapıyorlar.
Başarılar dilerim hocam, Ersan ve Veli'yi kullanabilirsin aslında Fernandes Holosko, Escude, Atiba bunları göndermen güzel olacaktır. Yerine genç ve dinamik oyuncular al nasıl olsa bir sonraki sezon yabancı sınırlamasıda olacağı için uzun soluklu bir kariyerliğinin olması dileğiyle tekrar başarılar. Takipteyim![]()
başarılar , beşiktaşımızı layık olduğu yere getirmen dileğiyle.
veli kavlak'ın askerleriyiz! , birde ferdi'yi satip oguzhanı o bölge geliştirebilirsin ferdinin parasıyla 2 3 adet genç futbolcu alabilirsn![]()
Sattım bile![]()
Kartal'da Giden Gidene
Hermann düzenlediği basın toplantısında çok önemli konulara değindi. Satılan oyunculardan elde edilen parayı genç oyuncular üzerinde harcayacağını belirten Hermann, Fernandes'e 2.5 milyon önerdiklerini fakat daha düşük bir maaşla Porto'yu istediğini belirtti. Taraftardan zaman isteyen Hermann gelecek günlerde transferler yapacaklarını söyledi.
Satilan oyunculardan guzel para kazanmisiz. Genc yerli oyunculari bekliyoruz![]()
Transferler güzel ligede güzel giriş yapmışız böle devam edelim
Transferler güzel lige iyi başlamışsın umarım bu şekilde sürdürürsün.
Sadece Fernandes'in parasıyla transferleri bitirmişiz, çok iyi. Ayrıca Ersan-Xulu veya Pedro-Xulu da baya iş yapar, Xulu ile kornerden de iyi goller buluruz, ama maçlara bakılacak olursa kornerlerde Ersan coşmuş![]()
Sivok haricindeki diğer tüm oyuncular gereksizdi zaten, Sivok'un yerini de Xulu ile doldurmuşsun..
Kadroyu çok fazla değiştirmişsin, uyum sorunu olabilirdi ama maçlardan anlaşılıyor ki olmamış
Bide transferlerin profillerini paylaşsaydın keşke![]()
Lige guzel baslamisiz![]()
Transferler ideal Beşiktaş'ı taşıyabilecek isimler.
Fakat gönderdiğin isimlerde hem fikirim güzel bir adım atmışsın ama gönderdiğin isimlerin yokluğunu giderebilecek rotasyonu uzun tutacak pek isim gelmemiş.
Çıkanların yerine girebilecek isimlerin kalitesi düşmüş gibi geldi bana ya da girecek isimlerin fazla olmayaşı göz çarpıyor diyeyim.
Sonuçlar güzel gol yiyeceksin bu sene bolca öyle gözüküyor.
Transferler hayırlı olsunGuerderas,akanbi,dakoma ilk defa gördüm isimlerini profilleri nasıl acaba
Yedeklerim çok yetersiz olabilir ama bunun nedeni bütçemizdi , 7-8 milyon alabildik o satıştan bundan dolayı istediğim oyuncular gelemediAma Kadıköy'de Fener galibiyeti , TS galibiyeti ve GS'den alınan 1 puan bence çok iyi
Çok iyi gidiyorsun, gençler yaramış![]()