...
...
Aha bunlarda 100 lira almış videoluizleyin
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
FM Gazetesi
Bu sene dolar yükseldi. Daha fazla alırlar.
Adam başı 300'den, milyar dolar gitmiştir.
![]()
arkadaşlar konu Twitter'in kapatlması mı değil mi? onu anlamadım hedefte Youtube ve Facebook da var demokrat Hükümetimizin!
Bu hükümetten önce biz ahırda yaşayorduk, namaz kılamıyor, oruç tutamıyor, temiz su içemiyor, yemek bulamıyorduk. 1923'ten bu yana hiç bir hükümet tek çivi çakmamış...
Bence artık konu kapatılsın hükümet güzellemeleri ile hükümet eleştirilerine döndü bu iş. Hiç kimseyi ikna etmek zorunda değiliz. Zaten insanlar kandırıldığı için değil istediği için bir kişinin arkasından giderler...
Hazır konu amaç değiştirdi seçime bir hafta kaldı tahminmlerimi ve izlenimlerimi yazıyorum konu kapanmasın çünkü bu tahminlerime çok güveniyorum.
Türkiye genelinde oy oranlarını yazamam ama sıralama belli AKP, CHP, MHP...
Doğuda ki sonuçlar belli zaten BDP olacak.
İç bölgelerde AKP çok güçlü çıkacak.
İstanbul, Ankara ve İzmir CHP'in çıkacak ve gövde gösterisi yapılacak.
Karadeniz'de MHP'yi izleyeceğiz Rize ve Samsun dışında ben AKP'in başka şehir alabileceğine inanmıyorum. Ama alamadığı her yerde de ikinci parti olur.
Ege ve Akdeniz bölgesinde CHP'in güçlü olacağını Adana'da MHP'in güleceğini Mersinde ise AKP'in üçüncü parti olacağını söylüyorum.
Trakya kesimi ise zaten yüzde 60ları bulan CHP ile çıkacağı aşikar. İzmir'e kale deniliyor; ama bana göre Eskişehir ve Edirne CHP'in için asıl kaledir.
Neyse tahminlerimi yazdım; şimdi başkaları gelip itiraz edecek belki sert bir şeyler yazacak; ama bu benim tahminim 30 Mart akşamı saat 21.00'da görüşürüz. Hee oldu tutmadı zaten tutmazsa a politik insan olur giderim.
Tahminlerimin gerekçesi;
![]()
Aydın Doğan canlı yayında fotoşoklamış demek ki.
Görüntüleri tek bir yerden alıyorlar diye biliyorum ben.
O zaman illuminati. Canlı yayında bu işi yapacak teknoloji bi onlarda var.
17:28in ilk saniyesi ile 17:29un son saniyesi arasında 119 saniye var. 119 saniyede 5 bayrak açar 5 bayrak kapatirim. Ayrıca son koydugun resim 16:33, özgür abinin ise 18:20. Yani o kadar insan dolabilir oraya saatlere dikkat edersen.
Yahu tamam eleştirin de böyle de yapmayınAçın yıldız TV yi, sardırın o dakika da görürsünüz ne olduğunu. Benim netim aşırı yavaşladığı için bakamıyorum .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dediği gibi milyonlarda gitmiş olabilir benim için sorun değil zaten yüde 40 lara yakın oran alacak AKP kaldı ki bu istanbul için milyonlar demek yani her oy atacak oraya giderse bu görüntüerde ortaya çıkabilir. Bunu Aziz Kocaoğlu'da söyledi geçen hafta AKP İzmirde yüzde 25-30 alıyor kısaca seçmeni gitse zaten o kalabalıkdan daha fazla eder bunlara takılmamak lazım diye. Neyse seçim haftaya ve ben büyük şehirlerini kazanacağına inanmıyorum. Bunda bu adamlar hizmet ediyor o yüzden AKP oy atıyorum diyen arkadaşlarımın artık oy atmayacağım demesinden de kaynaklanıyor.
daha 1 hafta var secime, bunlari konusmak icin cok erken turkiye sartlarinda. her aksam gundem degisiyor (:
bi de twitter konusundan sapmasak mi acaba, iyice corbaya dondu burasi![]()
Zamanında cumhuriyet bayramının kutlanması bile yasaklanır ama bugün nevruz kutlanır, akp miting yapar ve Türk bayrağı açılır. Ne güzel. tek sıkıntı, zamanında Türk bayraklarını satanları bile polis yaka paça içeri alıyordu.
Şimdi ise Türk bayrağı temalı reklamlarla falan milletin gözleri yaşarıyor
Neyse adamlar yol yapıyor. Bi de mitinglerde falan çok kişi gidiyor. halkın iradesi tabii.
Yahu bir kerede otobüs kaldırmasın millete para vermesin halk kendi cabasiyls gitsin kac kisi olcak o mitingte bakalım. Fatih'ten her 20 metrede bir görevli belediye otobüsleri vardi içi tıklım tıklım dolu akp bayraklariyla süslenmiş otobüsler. Benimde elime bu kadar imkan verin size topliyim alana binlerce kişi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bedava otobüsü mü düşünüyorsunuz? Adamlar para veriyor gitsinler diye yukarıda video attım izleyinSadece ücretsiz olsa tamam eyvallah diyeceğim.
FM Gazetesi
Dün arkadaşta kaldığım için bugün marmarayla dönüş yaptım. Aşırı kalabalık vardı miting ve nevruz yüzünden. Turnikelerin orada yoğunluk varken elemanın biri bağırdı "burayı başbakanımız yaptı. biz ona gidiyoruz, neden bedava değil geçiş" diye. Arkasındakiler de destek verdiler vs.
İçleri gitti akbil basınca veya jeton alınca anasını satim.
Hocam genelleme yapmak yanlış bence, illaki yapan vardır, insanlarda edep kalmamış fakat mesela bizim mahalledeki Akp temsilcisi de otobüs kaldırmıştı, bir sürü kişi geldi para vb. hiç bir şey verilmedi, olur böyle şeyler.Bugün de işçi partisinin eylemi vardı, gene otobüs kalkıyordu.Dediğim gibi illaki yapan vardır, ve çok yanlış bence.
İstanbul emniyeti 220 bin kişi katıldı diye açıklama yapmış deniyor. Bu açıklamalar nerede yapılıyor biliyor musunuz?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.