Bundesliga | Hoffenheim
Zorlandık açıkcası hem pozisyon bulurken zorlandık hem de topu kontrol ederken. Kadronun gücü gün geçtikçe artacağına düşmeye başladı bir şeyler yapmazsak 2-3 haftaya ilk yenilgimizi alırız.
Bundesliga | Hoffenheim
Zorlandık açıkcası hem pozisyon bulurken zorlandık hem de topu kontrol ederken. Kadronun gücü gün geçtikçe artacağına düşmeye başladı bir şeyler yapmazsak 2-3 haftaya ilk yenilgimizi alırız.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cenker Güner'i zora sokan soru!
Maç öncesi ve sonrası basın toplantılarına asistanını yönlendiren Cenker Güner, uzun bir aradan sonra dün kendisi toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Toplantıda her şey güzel giderken, ''Sezon sonu için planınız nedir?'' sorusu gelince Cenker Güner bir süre düşündü.
''Kulüp ile henüz bir görüşmemiz olmadı zaten onlar sözleşme önerse bile şuan kabul etmeyi düşünmüyorum. Bu sezona başlarken şampiyonluk vaadi verdim ve bunu gerçekleştirmeden hiç bir şey imzalamak istemiyorum.'' dedi.
''Sezon sonu oturup konuşacağız ve eğer kulüpte halen hedeflerim var ise devam edeceğiz yoksa da ayrılacağız. Frankfurt ben gitsem bile istikrarını devam ettirecek bir takımdır buna şüphem yok. Şuan tek düşündüğümüz şey içinde bulunduğumuz sezon.'' dedi.
Cenker Güner, şampiyonlar ligi gruplarından çıkmaları halinde devre arası bir yıldız transferi yapacaklarını da sözlerine ekledi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bakalım yıldız transferi kim olacak merak konusuHer takım ara sıra düşüşler yaşar
![]()
maçların güzel manu güzel olmuş yenemiyorsan yenilmicende
Ligde her an herşey olabilir![]()
Oyunun bugunu bulup şampiyon olan hocam nerelerdesin yav![]()