23. Hafta Barnet - Wrexham (2-0)

24. Hafta Forest Green - Barnet (2-1)

İngiltere Federasyon Kupası 3. Tur Doncaster - Barnet

İngiltere Federasyon Kupası 3. Tur rakibimiz Doncaster olunca ciddi anlamda karamsarlığa kapıldığımı söylemeliyim. Bahsettiğimiz takım Championship gibi bizden çok ama çok üst bir ligde mücadele ediyordu. Her ne kadar düşmemeye oynasa da takımlar arası fark bariz şekilde ortadaydı.Bu rağmen üstelikte deplasmanda güzel ve hakim bir oyunla 4. Tur için ismimizi yazdırmayı başardık

25. Hafta Barnet - Braintree (3-0)

26. Hafta Barnet - Chester (3-1)

27 Hafta Barnet - Luton (1-1)

28. Hafta Barnet - Grimsby (2-2)

İngiltere Federasyon Kupası 4. Tur Sheff Wed - Barnet

İngiltere Federasyon Kupasında 4. Tur rakibimiz gene Championship ekiplerinden Sheff Wed oldu. Her ne kadar sezon sonu küme düşecek de olsalar bizden çok daha kaliteli bir ekip oldukları ortadaydı. Deplasmanda oynayacak olmanında etkisi ile biraz daha defans ağırlıklı anlayış ile maça çıktık. Üstelik henüz 3. dakikada Gardner sakatlanıp oyundan çıktı. Top hakimiyeti bizdeydi ve takımın yıldızı Villa'nın golü ile 5. Tur için biletimizi aldık

29. Hafta Tamworth - Barnet (0-4)

30. Hafta Barnet Dartford (2-1)

31. Hafta FC Halifax - Barnet (0-2)

İngiltere Federasyon Kupası 5. Tur Barnet - West Ham United

Federasyon Kupası için hayal dahi edemeyeceğimiz bir seviye olan 5. Tur'a kadar gelmiş ve kasamızın tam anlamıyla dolmasını sağlamıştık. Hatta başkanımız yer olmadığını belirterek 7 tane kasa siparişi bile verdi Gel gelelim 5. Tur rakibimiz Premier League takımlarından West Ham United oldu. Aradaki farkı anlatmaya gerek dahi duymuyorum. Her şeyin bittiğini ve bu tura gelerek büyük başarı elde ettiğimizi düşünerek maça çıktım. Oyuncularıma "kimsenin bizden bir beklentisi yok rahat oynayın, tadını çıkartın" diye de talimat verdim. Fakat oyuncularım beni biraz yanlış anlamış olmalılar ki tadını çıkartmak için rakibimizi evine eli boş göndermeyi tercih ettiler. West Ham United gibi bir takımı eleyerek 6. Tur için ismimizi yazdırmıştık. Takımımla gurur duyduğumu ayrıca belirtmek istiyorum. Özellikle 90+3'te turu getiren frikik golünden sonra bilgisayar başından fırlayıp odanın içinde "goooooooooooooooool" diye bağırıp koşturduğumu da bilmenizi isterim