Sayfa 24 / 30 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anlamadığım bir şey var okulun wifi ndan çatır çutur giriyorum twitter a ben. Burası kendinden vpnli heralde
    Screw you guys, I'm goin' home

Del Piero_10 Misafir

Türkiye'nin birleştirici gücü yine sahnede! Allah nasib etmesin, şimdi bu kadar azanlar iktidar görse kıyım yapar.

http://video.haber7.com/video-galeri...-yine-hortladi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kırkta yılda bi erken yatayım dedim çarşı karışmış

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Türkiye'nin birleştirici gücü yine sahnede! Allah nasib etmesin, şimdi bu kadar azanlar iktidar görse kıyım yapar.

Aynen,mazallah satır sallama ile sokaklara çıkarlar,Allah korusun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aynen,mazallah satır sallama ile sokaklara çıkarlar,Allah korusun.
    o adamın daha kim tarafından gönderildiği belli değil ama bunların chpli olduğu aşikar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bence hiç zevkli değildi. Koalisyon hükümetleri, beceriksiz idareciler, tek başlarına ekonomik krizin dibine vurmalar falan. O gün ülkeyi yönetmeyi beceremeyenlerin hala ciddi oranda oy alması ülkemiz insanının balık hafızalı olmasından kaynaklanıyor.
    Koalisyon hükümetinin başarısız olması Ecevit'ten kaynaklı bir durumdur ve Bahçeli o koalisyonda istediği hiç bir şey yapamamıştır. Koalisyon olduğu için hep azınlıkta kalan Bahçeli en sonunda Ecevit'in , Mesut Yılmaz'ın ve diğerlerinin dediklerini kabul etmek zorunda kalmıştır ve başarısızlığın sebebi de budur. İnsanlara balık hafızalı diyeceğine biraz düşün de öyle konuş. Düne bakıyorsun ve Kur'an'ı yakanların , namaz kılmayı yasaklayanların partisine oy veriyorsun ? Bahçeli Apo'yu asamadıysa başörtüyü getiremediyse bu Ecevit ve diğerleri yüzündendir. Gidip CHP zihniyeti ecevitten farklı demeyeceksin herhalde ? Bence tam tersine bu kadar az oy alması insanların düşünememesinden kaynaklı.
    Last edited by omersal : 29.Mart.2014 at 13:31

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    o adamın daha kim tarafından gönderildiği belli değil ama bunların chpli olduğu aşikar
    Onun da kim olduğu, yani kim olmadığı belli aslında.

http://www.yazete.com/gundem/o-palal...ti-645158.html

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24799255.asp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    İşine gelene inanıp işine gelene inanmama sizin geleneğiniz.

Ben gayette,çirkin ve hoş olmayan hareketler olduğunu kabul ediyorum.Savunulacak bir tarafı yok.Tabi bu olayların münferit olduğunu da unutmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İşine gelene inanıp işine gelene inanmama sizin geleneğiniz.

Ben gayette,çirkin ve hoş olmayan hareketler olduğunu kabul ediyorum.Savunulacak bir tarafı yok.Tabi bu olayların münferit olduğunu da unutmayalım.
    inanıp inanmama meselesi değil tabiat meselesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sizi gercekten tebrik ediyorum savundugunuz adamın tam cizgisindesiniz hiç cıkmıyorsunuz aynı onun gibi davranıyorsunuz.1 dakika boyunca bekledim acaba ne olacak diye 2 kisi otobüsün camını yumruklayıp türbanlılara laf atıyor bu mu yani ? Chp'nin 9-10 milyon secmeni var ve sen 2 kisi üzerinden mi yorumluyorsun Chp'yi ? Burda Akp'nin Antalya mitinginden sonra duraklardaki Chp afislerinin oldugu reklam panolarını yerle bir etti Akpliler simdi bütün Akpliler vandal mı oluyor böyle olunca ? Sacma sapan seyler koyup kücük duruma düsürmeyin surda kendinizi rica ediyorum ben utanıyorum sizin yerinize.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sizi gercekten tebrik ediyorum savundugunuz adamın tam cizgisindesiniz hiç cıkmıyorsunuz aynı onun gibi davranıyorsunuz.1 dakika boyunca bekledim acaba ne olacak diye 2 kisi otobüsün camını yumruklayıp türbanlılara laf atıyor bu mu yani ? Chp'nin 9-10 milyon secmeni var ve sen 2 kisi üzerinden mi yorumluyorsun Chp'yi ? Burda Akp'nin Antalya mitinginden sonra duraklardaki Chp afislerinin oldugu reklam panolarını yerle bir etti Akpliler simdi bütün Akpliler vandal mı oluyor böyle olunca ? Sacma sapan seyler koyup kücük duruma düsürmeyin surda kendinizi rica ediyorum ben utanıyorum sizin yerinize.
    Sonuna kadar hak veriyorum , bir de AKPli kardeşlerimize çok merak ettiğim bir şey soracağım. Bu AKPli zihniyetler neden AKP karşıtlarına yahudi diyor ? Cidden soruyorum yani akit ya da başka şeyler nasıl gaz verdi de böyle düşündünüz ? Yoksa genel şizofreni durumu mu ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Her partinin militanı vardır aşif parçalar vs. Ama hiçbiri milletin dinine böyle alerjik reaksiyon gösterip, otobüste giden baş örtülüye, kırmızı görmüş boğa gibi saldırmaz. Ne ilk ne son defa oluyor. Dediğim Allah bunların iktidarından korusun. Ak Parti iktidara geldiğinde baş örtülü sayısı katlandı zannetmişlerdi, zaten var olan başı örtülülerin korkmadan sokağa çıkmaya başladığını anlayamadılar.

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Sonuna kadar hak veriyorum , bir de AKPli kardeşlerimize çok merak ettiğim bir şey soracağım. Bu AKPli zihniyetler neden AKP karşıtlarına yahudi diyor ? Cidden soruyorum yani akit ya da başka şeyler nasıl gaz verdi de böyle düşündünüz ? Yoksa genel şizofreni durumu mu ?
    Ben böyle birşey söylemedim, kimden duyduysan ona sorman lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Twitterda AKP hastaglerine baktığımda çoğu böyle diyo da o yüzden sordum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Ankara ve İstanbul yine akp'de kalacak bence de.
    http://secim.haberler.com/2009/sonuc.asp?il=ankara

bu 2009 yılının sonuçları.

Chp ve Mhp'nin toplam %57'lik bir oyu var. Bu kadar rezillikten sonra ben Gökçek'in kazanmasının imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum. Chp'nin hem Akp tabanından hem de Mansur Yavaş faktörüyle Mhp'den oy alması kesin gibi gözüküyor.

http://secim.haberler.com/2009/sonuc.asp?il=istanbul

bu da İstanbul'un sonuçları. Chp ve Mhp'nin toplam oy oranı %42. Topbaş tek başına %44 almış durumda. İstanbul için Topbaş'ın kaybetmesi çok zor gözüküyor. Burda cemaat ve onurlu Akp'lilere kalmış durumda denebilir Sarıgül'ün akıbeti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@omersal

Doğruya ortak olan yanlışa da ortaktır. Bunun bahanesi olmaz. Neden olayı sadece Bahçeliye bağladın bilmiyorum. Zira Mesut Yılmaz da sonraki dönemlerde yine meclise girmedi mi?

Önceki sayfalarda Muaviye'nin bir kıssası paylaşıldı. Türkiye'de durum aynen öyledir. Bir deveyi dişi veya erkek olarak ayırt edemeyen ama bir sözle, bu sözün doğruluğuna bakmadan kabul edebilecek binlerce insan.

O gün bu olayların sorumlularını sandıkta cezalandıran halk aradan zaman geçince o günlerin tüm sıkıntılarını unutup hiç bir acı yaşanmamış gibi olaylara bakıyorsa, neden bunca olaya rağmen Ak Partinin hala bu kadar çok desteklendiğini kavramak zor olmasa gerek. Gerçekler değil inanmak istediklerimizi görüyoruz sadece.

Son olarak ben hiç bir partiyi desteklemem. Çünkü benim dünya görüşümü destekleyen mevcut bir parti yok. Belki bir gün olur. Bu yüzden yorum yaparken lütfen karşınızdakini bir parti veya oluşuma yaftalamayın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her partinin militanı vardır aşif parçalar vs. Ama hiçbiri milletin dinine böyle alerjik reaksiyon gösterip, otobüste giden baş örtülüye, kırmızı görmüş boğa gibi saldırmaz. Ne ilk ne son defa oluyor. Dediğim Allah bunların iktidarından korusun. Ak Parti iktidara geldiğinde baş örtülü sayısı katlandı zannetmişlerdi, zaten var olan başı örtülülerin korkmadan sokağa çıkmaya başladığını anlayamadılar.
    Orada ne dedikleri anlaşılamıyor sağlıklı yorum yapmak mümkün değil.CHP'li saldırıyor,çok çirkin bir şey.Ama sanki o bayanlar pısırıp susuyor gibi yazmışsın,aynı çirkinlikte cevap veriyorlar.Belki de tartışmayı onlar başlattı küfür falan ettiler cama vurmadan önce ? O videodan nasıl böyle bir çıkarım da bulunuyorsunuz anlamak mümkün değil.Sadece AKP'liler Müslüman değil mi ? Türkiye'nin geri kalan 20 milyonu dinsiz değil mi ?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Yahudi mi ? Açıkcası bu terimi ilk defa sizden duydum. AKP'li olmama rağmen karşıt görüşlü hiç bir insana böyle hakaret edildiğini görmedim, duymadım. Genellikle sosyal medya'da CHPli arkadaşlara laf söylenir oda karşılık oluyor. Kör zihniyet ile koyun atışması bunun bir parçası diyebilirim fakat öyle dine vurup yahudi diyen ile hiç karşılaşmadım zaten öyle diyen bir insanı görsem kesinlikle karşılık veririm. Tuttuğu parti neticesinde kimsenin öyle söylenemez.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de ezilen tek kesim basörtülüler mi?Daha geçen gün reisiniz bunlar solcu bunlar ateist bunlar terörist diyordu.Yıllardır bitmedi mağduriyetiniz ya.Bıktım yeter vallahi.

Yıllardır alevilerin defterini dürüyorsunuz.Gezi Parkı olaylarında ölenlerin çoğu alevi.Dalga geçer gibi üçüncü köprünün adını Yavuz Sultan Selim köprüsü koyuyorsunuz ama mağdur yine sizsiniz.

Bakanınız Bakara suresiyle alenen dalga geçer ama montaj dersiniz.Mağdur yine sizsiniz.

Gezi olaylarında yürüyüş yaparken bize kafirler diye bağıran insanlar suçsuz.Mağdur yine sizsiniz.

Berkin'in acılı ailesini yuhalattınız.Mağdur yine sizsiniz.

Yıllardır bıktık lan bıktık.Öğrenci evlerine karıştınız.Kürtaja karıştınız.İnsanların kaç çocuk doğuracaklarına karıştınız.Mağdur yine mi sizsiniz lan?

Yıllarca başörtüsüne karışıyorlar diye isyan ettiniz.Haklıydınız hakkınızı aldınız.Yeni zalimlerin kendiniz olduğunuzu göremeyecek kadar kör müsünüz?Yoksa hoşunuza mı gidiyor bu durum?Muhaliflerdeki bu sosyal patlama neden hiç düşündünüz mü?(bu olaydan bahsetmiyorum.)Niye insanlar kaçıp kurtulmak istiyor sizin zulmünüzden?

Gezi Parkı olaylarının bir sosyal patlama olduğunu görmediniz mi yoksa görmek mi istemediniz?Yoksa sizde mi dış güçler zırvalarına inanıyorsunuz?

RTE'^ye nefretin sebebinin benim yüzde ellim ve diğer yüzde elli diye ülkeyi ayırıp diğer yüzde elli bu ülkeden değilmiş gibi davranması olduğu görmüyor musunuz?

Mağdur yine mi sizsiniz ya da Türkiye'de tek mağdur taraf siz msiniz?Mağduriyetin sebebi yine mi cehape zihniyeti?

AKP şu an zalim değil haklsınız!

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Orada ne dedikleri anlaşılamıyor sağlıklı yorum yapmak mümkün değil.CHP'li saldırıyor,çok çirkin bir şey.Ama sanki o bayanlar pısırıp susuyor gibi yazmışsın,aynı çirkinlikte cevap veriyorlar.Belki de tartışmayı onlar başlattı küfür falan ettiler cama vurmadan önce ? O videodan nasıl böyle bir çıkarım da bulunuyorsunuz anlamak mümkün değil.Sadece AKP'liler Müslüman değil mi ? Türkiye'nin geri kalan 20 milyonu dinsiz değil mi ?
    Açıkcası dini sevmeyen diğer partililer olabilir buna lafım yok herkes düşüncesiyle ilgilenir olup biter. Türkiye gibi gelişmiş bir ülkede her türden insan bulabilirsiniz. Bu konuya biraz bakındım fakat açıkcası bu olayın başlangıcı ve sonrasını görmeden pek bir laf söylemek olmaz. Olay nasıl başladı bilinmiyor ve her kapalı kadın'da temiz olmuyor malesef buna açık kadınlarada söyleyebiliriz. İnsanın içi dışı bir olmadıkça anlamak epey zor oluyor.
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Yahudi mi ? Açıkcası bu terimi ilk defa sizden duydum. AKP'li olmama rağmen karşıt görüşlü hiç bir insana böyle hakaret edildiğini görmedim, duymadım. Genellikle sosyal medya'da CHPli arkadaşlara laf söylenir oda karşılık oluyor. Kör zihniyet ile koyun atışması bunun bir parçası diyebilirim fakat öyle dine vurup yahudi diyen ile hiç karşılaşmadım zaten öyle diyen bir insanı görsem kesinlikle karşılık veririm. Tuttuğu parti neticesinde kimsenin öyle söylenemez.
    Anladım , teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük savaş Gülenle görüldüğü için, Gülen için söyleniyor olabilir. Daha doğrusu Gülen'in yahudilere hizmet ettiği düşünüldüğü için, Akp karşıtlarına değil de bunlara yahudi diyorlardır diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

@omersal

Doğruya ortak olan yanlışa da ortaktır. Bunun bahanesi olmaz. Neden olayı sadece Bahçeliye bağladın bilmiyorum. Zira Mesut Yılmaz da sonraki dönemlerde yine meclise girmedi mi?

Önceki sayfalarda Muaviye'nin bir kıssası paylaşıldı. Türkiye'de durum aynen öyledir. Bir deveyi dişi veya erkek olarak ayırt edemeyen ama bir sözle, bu sözün doğruluğuna bakmadan kabul edebilecek binlerce insan.

O gün bu olayların sorumlularını sandıkta cezalandıran halk aradan zaman geçince o günlerin tüm sıkıntılarını unutup hiç bir acı yaşanmamış gibi olaylara bakıyorsa, neden bunca olaya rağmen Ak Partinin hala bu kadar çok desteklendiğini kavramak zor olmasa gerek. Gerçekler değil inanmak istediklerimizi görüyoruz sadece.

Son olarak ben hiç bir partiyi desteklemem. Çünkü benim dünya görüşümü destekleyen mevcut bir parti yok. Belki bir gün olur. Bu yüzden yorum yaparken lütfen karşınızdakini bir parti veya oluşuma yaftalamayın.
    Girmedi Sadece bahçeli var o dönemden geriye kalan. Bahçeli'nin çoğunluğa uyması hataydı ama o koalisyonda en az hatası olan Bahçeli'ydi bence. Barajı geçebilecek başka milliyetçi parti olduğunu düşünmediğim için ben de oy veriyorum MHPye ki buna da şaşırman ilginç. Çünkü AKP karşıtı sağcıların oy verebileceği başka parti yok zaten.

AKPli ve MHPli olmadığını bildiğim için CHPli olarak gördüm , kbakma

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Büyük savaş Gülenle görüldüğü için, Gülen için söyleniyor olabilir. Daha doğrusu Gülen'in yahudilere hizmet ettiği düşünüldüğü için, Akp karşıtlarına değil de bunlara yahudi diyorlardır diye düşünüyorum.
    Mantıklı

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Girmedi Sadece bahçeli var o dönemden geriye kalan. Bahçeli'nin çoğunluğa uyması hataydı ama o koalisyonda en az hatası olan Bahçeli'ydi bence. Barajı geçebilecek başka milliyetçi parti olduğunu düşünmediğim için ben de oy veriyorum MHPye ki buna da şaşırman ilginç. Çünkü AKP karşıtı sağcıların oy verebileceği başka parti yok zaten.

AKPli ve MHPli olmadığını bildiğmi için CHPli olarak gördüm , kbakma

Mantıklı
    Saadet partisi solcu partisi mi
    Jose Mourinho

sakary Ali Misafir

edit, yanlış oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@omersal

İstediğin partiye dilediğin şekilde oy atabilirsin. Buna şaşırmam veya beni ilgilendirmez ancak o donemin doğrusu veya yanlışı ortada, ne taraftan bakarsan öyle görürsün. Mesut Yılmaz sonraki dönemlerde bağımsız olarak Milletvekilliği yaptı. O donemde etkin olan bir kaç isim de yine siyasette boy gösterdi. Alternatiflerin olmayışı da senin veya benim suçum değil. O kitlenin suçu. Yetersiz olduğunu bile bile 2. bir isim çıkarmamak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Saadet partisi solcu partisi mi
    Barajı geçemez saadet. Barajı geçebilecek AKP ve MHP dışında sağ parti yok ve AKP karşıtı olan insan barajı geçmeyen bir partiye oy atarsa bu pek te AKP karşıtlığı olmaz

@omersal

İstediğin partiye dilediğin şekilde oy atabilirsin. Buna şaşırmam veya beni ilgilendirmez ancak o donemin doğrusu veya yanlışı ortada, ne taraftan bakarsan öyle görürsün. Mesut Yılmaz sonraki dönemlerde bağımsız olarak Milletvekilliği yaptı. O donemde etkin olan bir kaç isim de yine siyasette boy gösterdi. Alternatiflerin olmayışı da senin veya benim suçum değil. O kitlenin suçu. Yetersiz olduğunu bile bile 2. bir isim çıkarmamak.
    Tabi ki o kitlenin suçu , ben de yeni bir genel başkan isterim. Ben Bahçeli o oy oranını hak eder demiyorum ama şu ortamda çok ta ilginç değil diyorum. Dört dörtlük diyebileceğimiz bir genel başkan yok barajı geçen 3 parti arasından çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün kardeşim Esad oldu sana bir anda Esed, ee hani sandığa güveniyorduk, Suriye'de seçimler var ve bu adam kazanıyor, sen niye gidip adamın işlerine burnunu sokuyorsun, şimdi olası bir savaşta yitirilen bu vatan evlatlarının bedelini ödeyebilecek misin?

Cemaat konusu; Adamla senelerdir kol kolasın, şimdi çıkıyor bu zaten eskiden söyleydi, önceden böyleydi, geçmişte şunları yapmıştı, ee bu adam bunları yaptıysa neden iktidarın boyunca yanında tuttun, sana karşı olunca mı kötü oldu, asıl devleti bu adama teslim ettiğin için, tüm kritik yerlere bunun adamlarını yerleştirdiğin için, bu sorumluluğu alıp çekilmen lazımdı.

Bu devlet bu acziyete düştüyse, senin istihbaratının başındaki adam dinleniyorsa, Dışişleri bakanın dinleniyorsa bunun sorumlusu dinleyenler değildir. Kimin dinlediğinde değilim çünkü her ülke her ülkeyi dinliyor, Amerika'nın Merkel'i dinlediği çıkmıştı geçenlerde, seni sadece cemaat dinlemez, zaten böyle bir yeri de sadece cemaat dinleyemez, illa ki başka servislerin dahli vardır olaya. Durum buyken, senin istihbaratının başındaki adamın her konuşması, istisnasız her konuşması devlet sırrı niteliğindeyken, bu adamın dinlenebilir olmasını sağlayanlar hemen bedelini ödemelidir.

Vatan hainliği mevzusu bu olayların olduğunu halka açıklamak mı? Sen sanıyor musun bunlar yayınlandı da işte devlet sırlarımız ifşa oldu, youtube kapatalım da düşmanlar duymasın. Böyle komedi var mı ya, adam seni senelerdir dinliyor, deniyor ya olası ihtimaller için görüş bildiriyorlardı, senin olası her ihtimalini, bizim duyduğumuz duymadığımız her ihtimali yabancı servisler dinliyor zaten, senin işin dinletmemek, asıl gidip senin onları dinlemen, istihbarat budur, cemaat olsa da onlar seni dinleyecek olmasa da.

Adamlar zaten dinlemişler, bu kaydın Türkiye'de duyulmasını engellemek neden peki? Korktukları için. Düşünün bu kayıt çıkmamış ortaya, bu adamlara tapan insanların olduğu bir ortamdasınız, abi diyorsun bak ülkenin güvenliğinden sorumlu üst düzey yetkililer savaş çıkarmak için kendi ülkene bomba atmayı düşünüyorlar, askerine mermi atmayı düşünüyorlar, olur mu öyle şey, böyle şey düşünülür mü, yapmazlar, imkansız bu diyecek adamlar, şimdi bu konuşmaların olduğunu gördüğünde nasıl kıvıracak şaşırıyor.

Adam seni dinlemiş, kim bilsin neleri dinlemiş ve dinliyor da. Buna engel olamayanlar vatan hainidir asıl, senin görevin bunu engellemek, çünkü dinlemeler hiç bitmeyecek. Yasaklaman, halktan saklaman o konuşmaların dinlenmediğini ve yabancıların bilmediği ortaya çıkarmıyor. Hala çıkmışlar, dinleyen vatan hainidir diyorlar, yahu dinleyen zaten vatan haini, dinlerken de vatan hainiydi, yayınlarken de vatan haini, buna itiraz yok ama ayıp ya hala ne görevden alma var ne istifa var, dünyaya rezil olmuş durumdayız.

Savaş çıkartacak bahane bulması kolaymış, çıkarın savaşı, bu hale kim getirdi olayı peki? Bu ülke için gerekirse gider savaşırız, bunda bir sıkıntı yok ama Suriye olayını gazlayan, kendini dünya lideri sanan adamın yaptığı hataların bedelini, ben neden ödeyeyim. Meraklısı olanlar çıkıp cepheye savaşmaya gidecek mi? Çocuk oyuncağı değil bu, bilgisayar başında oturmaya benzemez.

Eğer savaş hali olursa, askere ilk çağrılacaklar durumundayım, sefer görev emrim var ve uymamanın cezası vatan hainliği. Şimdi ben Suriye'yle savaş çıksın diye kumpas kurup, ülkeye gelen şehitleri gerekçe gösterip savaşı başlatıp, kendi iktidarlarını sağlamlaştırmak isteyenlerin savaşına gitmeyi reddettiğim için vatan haini olacağım ha, yok öyle bir düzen, toplasın yarın kendine oy verenlerle çıksın gitsin savaşa, kendisi de başkumandan olsun, onun da en iyisini o bilir çünkü.

Devleti tüm dünyaya komik duruma düşürüp (istihbaratın başındaki adam dinleniyor ya, söylemesi bile komik - ki dinleyen o değilse ??? ) sonra da hala ülkeyi yönetmek için hangi yüzle oy istediklerini anlayamadığım, kuranla ayetle dalga geçenlere, mafya olup ona buna tehditler yapıp ana avrat sövenlere tepkisini göstermeyip hala yanında tutan adamın tek düşüncesi olabilir korku, biliyor ki dışladığı her gönderdiği isim çok şey biliyor olacak, hepsi bir tehdit kendisi için ve bu nedenle kuranla dalga geçen adamı kovamayıp, hala din üzerinden oy istemeye çalışıyor, bu nasıl bir çelişkidir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yahu sadece yazılanları okuma kararı aldım ama dayanamadım sonunda... Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil herkes suçlu benim gözümde ama şu ikisini asla anlamayacağım.

1- Mhpliler nasıl yıllarca nefret besledikleri, baş düşman gördükleri Chp ya da Bdp ye nasıl oy verebilecek... kendi tabanına bu kadar mı aykırılık olur...

2- Yıllarca cemaatin ülkü ocakları ve Mhp bizim kardeşimizdir dediği durumdan nasıl olup da Bdp ye destek verebilecek konuma gelir...

Kimse kalkıp hükümet şunu bunu yaptı demesin arkadaş, her dönem bir şeyler bize pompalanıyor, istediklerini gösteriyorlar, Türkiye ona göre yönleniyor. Hükümet haklıdır haksızdır oraya hiç girmiyorum...

Düzenleme: Yazım hatası

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gerçek anlamda AKP'ye muhalefet olacak nitelikte bir parti yok. Başbakanın dediği gibi '' iktidarda biziz, muhalefette. '' sözü bu durumu açıklıyor. Çoğu kişi sırf AKP'yi iktidardan indirmek için istemeye istemeye diğer partilere oy veriyor. Keşke adam gibi bir parti çıksada gönlümüzden gele gele versek oyları.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Yahu sadece yazılanları okuma kararı aldım ama dayanamadım sonunda... Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil herkes suçlu benim gözümde ama şu ikisini asla anlamayacağım.

1- Mhpliler nasıl yıllarca nefret besledikleri, baş düşman gördükleri Chp ya da Bdp ye nasıl oy verebilecek... kendi tabanına bu kadar mı aykırılık olur...

2- Yıllarca cemaatin ülkü ocakları ve Mhp bizim kardeşimizdir dediği durumdan nasıl olup da Bdp ye destek verebilecek konuma gelir...

Kimse kalkıp hükümet şunu bunu yaptı demesin arkadaş, her dönem bir şeyler bize pompalanıyor, istediklerini gösteriyorlar, Türkiye ona göre yönleniyor. Hükümet haklıdır haksızdır oraya hiç girmiyorum...

Düzenleme: Yazım hatası
    1- Hangi MHPli Bdpye oy veriyor arkadaşım ?! Yalan yanlış şeyler konuşma burda ! Milliyetçilerin Apo posterleri açılmasına izin verip milli bayramları yasaklayan AKP hükümetine karşı yerel seçimde zayıf olduğu yerlerde CHPyi desteklemesinin hangi noktasını garip buldun tam olarak ?

2- Cemaat ne zaman ülkü ocaklarıyle kardeş olmuş ? Cemaatin içinde bulunan biri çoğunun kürt olduğunu görür zaten. Kürtlerde nerede beleş oraya yerleş anlayışı olduğu için cemaatte kalıyor çoğu.

Sayfa 24 / 30 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Mesaj Yetkileri