Sayfa 26 / 30 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    İddialarla birisini suçlayacaksak. Kılıçtaroğlunun aziz kocaoğlunun ki 300 küsür yılla yargılanıyo sarıgülün yolsuzluk iddialarını da gündeme getirin
    İstanbulda ankarada hatayda kendi partisinden aday bulamayıp o kadar karaladığı kişi ya da partilerden adam alan chp tutarsızlık desi veriyor

Tatava yapma gülgeç
    Abi sen hala burada misin?

Yahu link verdim önceki sayfada el insaf okumadin mi?

Hakikaten bazi insanlara ulasamiyorsun bunu anladim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    “Eğer bir gün duyarsanız ki Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir.”
    R.Tayyip Erdoğan...
    Ahaha adam sözlerinin arkasında işte daha ne Zengin olursam haram yerim diyor yiyor.Kapatırım diyor kapatıyor.
    Biz dün dündür bugün bugündür diyenide gördük

Şaka bir yana birbirinizi üzmeye gerek yok.Yarın sandık başında hepiniz oyunuzu verin işte.Türkiyede oy kullanmaya üşenen milyonlarca insan oy kullansa tek başlılıktan kurtulurduk sanırım

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İddialarla birisini suçlayacaksak. Kılıçtaroğlunun aziz kocaoğlunun ki 300 küsür yılla yargılanıyo sarıgülün yolsuzluk iddialarını da gündeme getirin
    İstanbulda ankarada hatayda kendi partisinden aday bulamayıp o kadar karaladığı kişi ya da partilerden adam alan chp tutarsızlık desi veriyor

Tatava yapma gülgeç
    Sarıgül'ü karalayan sadece Deniz Baykal'dır.Deniz Baykal'da zamanında Ecevit'e de laf atıyordu o adam iktidar icin herkesi karalar.Chp ne zaman Mansur Yavas'ı veya ülkücüleri karalamıs ? Mansur Yavas 50 kere benim isim siyaset degil hizmet dedi sağ-sol diye birşey kalmadı artık dedi.Buna adam çalmak denmez herkese hitap etmek denir.Napsın Akp gibi sadece %50 icin mi aday cıkarsınlar daha mı iyi ? Bu yüzden Türkiye'nin birlestirici gücü sloganı kullanılıyor.Her düsünce tarzından adaylar var dogru olanda bu.Allah'a şükür bir tane dogru düzgün parti var herkese hitap edebilen.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zaman chpnin herkese hitap ettiği tatavasını da gösterdi ya sadece gülüyorum
    Yarınki seçimlerde oy dağılımından göreceğiz kim herkese hitab ediyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Zaman chpnin herkese hitap ettiği tatavasını da gösterdi ya sadece gülüyorum
    Yarınki seçimlerde oy dağılımından göreceğiz kim herkese hitab ediyor
    Yahu anca konusuyorsun ben sana birşeyler sunarak düsüncemi anlatıyorum sen sadece konusuyorsun.Gericilik başa bela işte sen Chp'nin 60 sene önce yaptıgına ne bakıyorsun günümüze bakacaksın günümüze ne ayrıstırıcılıgını gördün Chp'nin yakın zamanda ? Yarın Akp %50 alsa herkese hitap etmis mi olacak her seferinde olayı sacma sapan sandıga baglıyorsun.Kendi agzıyla adamlar benim yüzde ellim sizin yüzde elliniz diyor bu partimi Türkiye'yi bütünlestirecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yahu anca konusuyorsun ben sana birşeyler sunarak düsüncemi anlatıyorum sen sadece konusuyorsun.Gericilik başa bela işte sen Chp'nin 60 sene önce yaptıgına ne bakıyorsun günümüze bakacaksın günümüze ne ayrıstırıcılıgını gördün Chp'nin yakın zamanda ? Yarın Akp %50 alsa herkese hitap etmis mi olacak her seferinde olayı sacma sapan sandıga baglıyorsun.Kendi agzıyla adamlar benim yüzde ellim sizin yüzde elliniz diyor bu partimi Türkiye'yi bütünlestirecek.
    Abi hepsi öyle ki zaten , neyini savunsunlar hırsızlığını mı ? Mansur CHPden koyuyo o zaman oy vermeyelim diyen zihniyete de karşıyım ben , adamın 2 kelimesini bilmezler anca laga luga yaparlar. Keşke belediye başkanı seçimlerinde adayları partiler çıkarmasaydı , işte o zaman Türkiye daha gelişmiş olabilirdi. En azından Melih Gökçek gibi rezil bir adamla Mansur Yavaş gibi birini kıyaslamazdık. Umarım Mansur Yavaş kazanır da böyle bir yeteneği harcamayız.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

CHP ve MHP değişti diyorsunuz fakat başındakiler hala aynı mantık ile yola devam ediyor. AKP'ye oy verenlere kör diyorsunuz fakat kendinize hiç bakmıyorsunuz epey ilginç geldi.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Başbakanın laflarıyla beyni yıkanmış bir kesime söylüyorsun. CHP'nin ve MHP'nin başındakiler aynı vs. diyorsunuz ama CHP'nin en son iktidarı 1970'lerde olmuş.

Hayır diyorum ya işte, başbakanınız "ben değiştim" dediğinde "ok" ama diğerleri ılımlı hareketlerde bulunduğunda "no".

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Seçimler var tabi her kitleye hitab eder görünecekler çünkü başka türlü oy alamayacaklarını biliyolar
    Şimdi dine saygılıyız diyolar ama daha 1 yıl önce seçmeli dersleri AYMye götürdüler
    Unuttuk mu sanıyolar unutmadık unutmayacaz da

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Başbakanın laflarıyla beyni yıkanmış bir kesime söylüyorsun. CHP'nin ve MHP'nin başındakiler aynı vs. diyorsunuz ama CHP'nin en son iktidarı 1970'lerde olmuş.

Hayır diyorum ya işte, başbakanınız "ben değiştim" dediğinde "ok" ama diğerleri ılımlı hareketlerde bulunduğunda "no".
    Bana kalırsa sizin sorununuz bu abi işte size karşı ters gelen birşey olursa veya kesim olunca hemen ayrıştırıp " Koyun " ismini veriyorsunuz. Çoğu CHP sayfalarına bir bakmanı öneririm adam gibi bahseden varsa eyvallah ayn hatayı AKP'lilerde yapıyor yapmıyor demiyorum fakat CHP'nin tarihi gibi kendisi pek kara yani siz kendinize bakmadan karşınızdaki eleştirmeye kalkıyorsunuz oda pek komik geliyor.
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    CHP ve MHP değişti diyorsunuz fakat başındakiler hala aynı mantık ile yola devam ediyor. AKP'ye oy verenlere kör diyorsunuz fakat kendinize hiç bakmıyorsunuz epey ilginç geldi.
    1970'teki chp ile 2014'teki chp arasında örnek verir misin?

Ayrıca ben değişip, değişmediklerini iddia etmiyorum. Başbakanınızın mantığıyla size söylüyorum bazı şeyleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bana kalırsa sizin sorununuz bu abi işte size karşı ters gelen birşey olursa veya kesim olunca hemen ayrıştırıp " Koyun " ismini veriyorsunuz. Çoğu CHP sayfalarına bir bakmanı öneririm adam gibi bahseden varsa eyvallah ayn hatayı AKP'lilerde yapıyor yapmıyor demiyorum fakat CHP'nin tarihi gibi kendisi pek kara yani siz kendinize bakmadan karşınızdaki eleştirmeye kalkıyorsunuz oda pek komik geliyor.
    Benim derdim şu: Yanlışa yanlış diyebilmeli insan.

Burada başbakanın laflarını bize copy paste yapan birçok kişi var. Başbakanın doğru söylediği şeyler de olabilir ama yanlışları yüzlerine vurulduğu zaman olayları bambaşka yerlere çekiyorlar ki bu da başbakanın yegane taktiğidir.

Bu yüzden millet bu kişilere "başbakan gibi konuşuyorsunuz" diyor.

Ayrıştırma meselesine hiç girmeyelim. Bunu yapan hükümetin başındaki adam olduktan sonra bana gelip "milleti ayrıştırıyorsunuz" demeye hakkın yok.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    1970'teki chp ile 2014'teki chp arasında örnek verir misin?

Ayrıca ben değişip, değişmediklerini iddia etmiyorum. Başbakanınızın mantığıyla size söylüyorum bazı şeyleri.
    CHP ( Cumhuriyet HALK Partisi ) şuana kadar olumlu birşey yaptığını pek göremedim açıkcası eğer varsa beni bu konuda aydınlatır mısın ? CHP dediğin size göre hep iyi hareket eden ve ne derse kabul görülen bir parti sonuçta Atatürk'ün kurduğu bir parti olduğu için o günlerden beri doğrucu parti olarak gözüksede pek öyle değil. Başbakana hırsız diyorsunuz iyi hoş söyleyin ama sizinki nasıl bir başkan ? Geçmişinde çalışkan ve iyi birisi miydi ? Sarıgül diyorsunuz oda aynı yerden çıkma hatta Baykal tarafından YOLSUZLUK ile kovulan birisini şuan baş tacı yapıyorsunuz. Yani AKP'yi eleştirmeden önce bi partinize bakıp kendinizi eleştirmenizi tercih ederim.
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığını yaptığı bir CHP'nin, Atatürk ile aynı cümlede geçmesi bile hakarettir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

CHP'nin Baykal CHPsi ile bir olmadığı aşikar. MHPnin de çizgisi değişmedi açıkçası sadece milliyetçi kimliğimizden dolayı AKPyi desteklemiyoruz her zaman olduğu gibi. Biz AKPye oy verenlere değil o adamı her şeyiyle savunanlara kör diyoruz. Yani insan der tamam şunu yapıyo ama şu nedenden dolayı Tayyip'i destekliyorum eyvallah derim. Ama o montaj , palalılar CHPli , ayakkabı kutuları imam hatipe yardım , yok TCyi kaldırmadı onu uyduruyorlar derseniz kör demeyelim de napalım ? Ben sana soruyorum işte Gökçek'in Mansur Yavaş'ta olmayan iyi bir özelliğini söyle bana. Bir insan Ankara'da neden Gökçek'e oy verir. Bu körlük değil mi ? Yerel seçim bu yahu

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kaldı ki siyasi görüşü ne olursa olsun, -del piero hariç- burada tartıştığım herkesle ben reelde arkadaşlık edebilirim. onlar benimle etmeyebilir ama ben onlarla arkadaşlık konusunda hiç olumsuz düşünmedim.

yolcu ile qanqi bile olabilirim reelde. veya diğer akp sempatizanları ile. ben ayrıştırmam asla.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

CHP ( Cumhuriyet HALK Partisi ) şuana kadar olumlu birşey yaptığını pek göremedim açıkcası eğer varsa beni bu konuda aydınlatır mısın ? CHP dediğin size göre hep iyi hareket eden ve ne derse kabul görülen bir parti sonuçta Atatürk'ün kurduğu bir parti olduğu için o günlerden beri doğrucu parti olarak gözüksede pek öyle değil. Başbakana hırsız diyorsunuz iyi hoş söyleyin ama sizinki nasıl bir başkan ? Geçmişinde çalışkan ve iyi birisi miydi ? Sarıgül diyorsunuz oda aynı yerden çıkma hatta Baykal tarafından YOLSUZLUK ile kovulan birisini şuan baş tacı yapıyorsunuz. Yani AKP'yi eleştirmeden önce bi partinize bakıp kendinizi eleştirmenizi tercih ederim.
    Uzun uzadıya anlatmayacağım. Sarıgül'ün yolsuzluk dolayısıyla kovulduğunu biliyorsun ama bu iddialardan aklandığını bilmiyorsun sonuçta.

Diğer konuları ise araştır lütfen.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

AKP dini, MHP milliyetçilik duygusunu, CHP ise Atatürkçülük görüşünü makyajı altına aldıkları için insanların duygularıyla oynuyorlar. Sonra diyorsunuz bu insanlar neden körü körüne savunuyor bu partileri diye. Tamamen duygu hırsızlığı başka bir şey değil. CHP en son 1970'li yıllarda iktidar olmuş olabilir fakat o günden bugüne başında olan insanların hepsinin aynı halt olduğunu nasıl göremiyorsunuz? Deniz Baykal gitti, ondan daha beter bir zat olan Kılıçdaroğlu geldi. MHP'ye hiç girmiyorum. Adam ayda yılda bir çıkıp iki laf ediyor, tüm Türkiye'ye rezil oluyor. Böyle bir adamın başbakan olduğunu bile düşünemiyorum, hergün konuşssa hergün bir vukuatı çıkar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Seçimler var tabi her kitleye hitab eder görünecekler çünkü başka türlü oy alamayacaklarını biliyolar
    Şimdi dine saygılıyız diyolar ama daha 1 yıl önce seçmeli dersleri AYMye götürdüler
    Unuttuk mu sanıyolar unutmadık unutmayacaz da
    Ee ne olmus ? Her kitleye hitap ediyor işte sen her kitle diyince sadece dindar olarak mı algılıyorsun ateist olanda var demi bu ülkede.Din degisen bir konudur tabii ki secmeli olmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    AKP dini, MHP milliyetçilik duygusunu, CHP ise Atatürkçülük görüşünü makyajı altına aldıkları için insanların duygularıyla oynuyorlar. Sonra diyorsunuz bu insanlar neden körü körüne savunuyor bu partileri diye. Tamamen duygu hırsızlığı başka bir şey değil. CHP en son 1970'li yıllarda iktidar olmuş olabilir fakat o günden bugüne başında olan insanların hepsinin aynı halt olduğunu nasıl göremiyorsunuz? Deniz Baykal gitti, ondan daha beter bir zat olan Kılıçdaroğlu geldi. MHP'ye hiç girmiyorum. Adam ayda yılda bir çıkıp iki laf ediyor, tüm Türkiye'ye rezil oluyor. Böyle bir adamın başbakan olduğunu bile düşünemiyorum, hergün konuşssa hergün bir vukuatı çıkar.
    Şu lafı söyleyen gerçekten çarpılır.20 sene Chp'nin basında kalıp Kayseri'nin ötesine gecememis Chp'ye tarihinin en kötü günlerini yasatmıs biri nasıl Kılıcdaroglu'ndan iyi oluyor ? Baykal zamanında Chp bir dönem meclise giremedi yahu.Kılıcdaroglu'nu baslarda sevmiyordum ama son 1 senedir gayette seviyorum.Baykal gibi göstermelik çarşaflıları parti üyesi yapıp din sömürmeye calısmıyor samimiyetine kesinlikle inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Attîrson sanırım yazdığımı tam anlamadın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

CHP'nin neden 4+4+4'ü iptal istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne götürdüğünü yazacaktım ama sonradan vazgeçtim.Nasıl olsa bir beş sayfa sonra CHP din düşmanı 4+4+4'ü Anayasa Mahkemesi'ne götürdü yazacaklar.

Artık bu konunun altında siyaset konuşulmasından ötürü seçim tahminimi de yazayım:

AKP %39
    CHP %30
    MHP %19
    BDP %7
    Diğer %5

Ankara,İstanbul,İzmir üçlüsünden ikisini kazanan seçimin galibidir benim gözümde.Umarım hilesiz bir seçim olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

@omersal

Öncelikle körüne körüne partiyi savunanları hiç bir zaman anlamam ve anlamayacağımda! Ne akplisi ne chplisi nede mhplisi niye savunuyor niye konuşuyor bilemem fakat böyle durumlarda onlara ben " KÖR ZİHNİYET " diye hitap ediyorum ve ayrıştırıyorum ve bunu kabul ediyorum.

Ankara için söylediğin şahısı bende destekliyorum. AKP'liyim diye önü açık olan birine hayır diyemem. Açıkcası bu konu yüzünden arkadaşlar ile tartıştığım oldu. Melih Gökçeği sevmiyorum açık ve net! Bu yüzden seçimde onun kazabileceğini söylemek ahmaklık olur. Mahsun Yavaş MHP ile girdiği seçimde iyi bir kitlesi olduğunu gösterdi şimdide CHP kitlesini alarak sağlam bir yere geleceğini ve başkan olacağını düşünüyorum. Yani adamın hakkında kötü bir düşüncem yok

Bunun dışında M.Sarıgül'e dolandırıcı demedim sadece partiden o yüzden kovulmuş ve bunun illa ki sebebleri vardır siyaset işine girilmez ve bu tür olaylar beni ilgilendirmez. Bilmiyorum diye birşey yok yani karşınızdaki neyi bilip bilmediği size pek düşmüyor açıkcası illa ki birşey biliyor ki söylüyordur bunu bir düşünmek gerek!

Bunun dışında burada parti kavgalarına girip birbirimizi kırmamak için sakin kalmayı seçtim fakat yorumlar git gide ağırlaşıyor ve müdahele edilmiyor. Oyun forumundan çıkıp siyaset forumuna döndük. Son günlerde oyundan çok siyaset aa pardon RTE konuşur olduk! Buna bir son verilmeli ve bu işte sayın KURUCULARIMIZA kalıyor.
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şu lafı söyleyen gerçekten çarpılır.20 sene Chp'nin basında kalıp Kayseri'nin ötesine gecememis Chp'ye tarihinin en kötü günlerini yasatmıs biri nasıl Kılıcdaroglu'ndan iyi oluyor ? Baykal zamanında Chp bir dönem meclise giremedi yahu.Kılıcdaroglu'nu baslarda sevmiyordum ama son 1 senedir gayette seviyorum.Baykal gibi göstermelik çarşaflıları parti üyesi yapıp din sömürmeye calısmıyor samimiyetine kesinlikle inanıyorum.
    Ülke olarak bir insanı ya körü körüne savunuyoruz yada körü körüne suçluyoruz. Samimiyetine inanman onun iyi biri olduğu anlamına gelmez. Ne icraatı ve ne samimiyeti varmışta çarpılacağız? Bütün gün mahallede kadınları gibi mitinglerde laf dalaşından başka bir halt yaptığını görmedim Kılıçdaroğlu'nun. Ne samimiyeti, ne icraatı varmış? Bütün yaptığı iş başbakanla laf dalaşa girmekse eğer, başbakanla laf dalaşına girdiği için samimi bulmuş olabilirsin.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Şu kısma takıldım ben. Belki senin dediğin gibi olur bu kişiler başa gelirse ama şu anki başbakanın her söylemi ayrı bir vukuat değil mi? Üzerinden henüz 1 sene bile geçmedi, "evde zor tuttuğumuz %50 var" diyerek alenen iç savaş tehdidi savuran ve eyleme dökmek için devlet imkanlarıyla her türlü tahriği yapan bir başbakana karşı şu saydıkların çok korkutucu gelmiyor bana.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ülke olarak bir insanı ya körü körüne savunuyoruz yada körü körüne suçluyoruz. Samimiyetine inanman onun iyi biri olduğu anlamına gelmez. Ne icraatı ve ne samimiyeti varmışta çarpılacağız? Bütün gün mahallede kadınları gibi mitinglerde laf dalaşından başka bir halt yaptığını görmedim Kılıçdaroğlu'nun. Ne samimiyeti, ne icraatı varmış? Bütün yaptığı iş başbakanla laf dalaşa girmekse eğer, başbakanla laf dalaşına girdiği için samimi bulmuş olabilirsin.
    Ne gibi bir icraat yapabilir sence başa gecmeden ? Bir öneri sun ''aa harbiden'' diyelim.Samimiyetine sadece ben inanmıyorum %18den 25e cıkarması halkın samimiyetine inandıgını gösteriyorki bu secim büyük ihtimalle 30ları görecek.Basbakan her mitinginde ''bunlar adam degil bunlar namussuz'' derse tabii ki cevap verecek.Ayrıca sanırım haberin yok ama cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzlugu yapıldı bunları meydanlarda dile getirmeyip ne yapacak ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Şu kısma takıldım ben. Belki senin dediğin gibi olur bu kişiler başa gelirse ama şu anki başbakanın her söylemi ayrı bir vukuat değil mi? Üzerinden henüz 1 sene bile geçmedi, "evde zor tuttuğumuz %50 var" diyerek alenen iç savaş tehdidi savuran ve eyleme dökmek için devlet imkanlarıyla her türlü tahriği yapan bir başbakana karşı şu saydıkların çok korkutucu gelmiyor bana.
    Yazdıklarımı okuduysanız siyasi görüşümü de az çok anlamışsınız demektir. Ben partileri yada kişileri körü körüne savunmam ve onların yanlısı olmam hiçbir zaman. Başbakan hakkında burada birçok mesaj yazıldı, aynılarını yazmanın bir anlamı olmadığı için AKP ve başbakana karşı bir şey yazmadım. Zaten hepimiz biliyoruz onunda yaptıklarını. Fakat benim burada demek istediğim denize düşen yılana sarılır misali sarılınan yılanı da körü körüne savunmayın lütfen, aynı şekilde körü körüne suçlamayın.

Başbakan milyonlarca kişinin yararına dokunacak icraatlar yaptı mı? Yaptı. Devraldığı ülkeden bugüne kadar gelişme kaydetti mi? Evet. Peki bunları yaparken milyonlarca kişiyi madur etti mi? Etti. Halen geçerli olan yasalarla insanlar madur duruma düşebiliyor mu? Evet.

Artısı da eksisi de olan bir insanı ne tamamen suçlayabiliriz ne de tamamen koruyabiliriz. Bunların bir tanesini yapan bir kişi duygusal hareket eder. Ben dinime, milliyetime, Atatürk'e ve özgürlüğüme düşkünüm fakat hiçbir kuruluşu da sırf bu düşüncelerimden ötürü desteklemem. Benim için önemli olan şey herkesin ve ülkenin yararına yapılan işlerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

@Selim Atalay

Görüşünü böyle savunanlar oldukça kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Ama Melih Gökçek'e %40 civarı oy veriyorlar ki oy oranı da bu bağnaz kesimin en çok hangi partide olduğunu gösteriyor bence. Bu sadece AKP için geçerli değil ama o dikkat çekiyor , annemle de bağnaz olduğu için aynı partiden olmamıza rağmen tartışıyorum sürekli.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by omersal View Post
    @Selim Atalay

Görüşünü böyle savunanlar oldukça kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Ama Melih Gökçek'e %40 civarı oy veriyorlar ki oy oranı da bu bağnaz kesimin en çok hangi partide olduğunu gösteriyor bence. Bu sadece AKP için geçerli değil ama o dikkat çekiyor , annemle de bağnaz olduğu için aynı partiden olmamıza rağmen tartışıyorum sürekli.
    Melih Gökçek için söyleyeceğimi söyledim ve ben partiyi destekliyorum diye her adayı destekleyeceğim diye birşey yok. Kendimin sevdiği adamları desteklerim diğerlerini seven var ise destekler. Kısa ve net
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ne gibi bir icraat yapabilir sence başa gecmeden ? Bir öneri sun ''aa harbiden'' diyelim.Samimiyetine sadece ben inanmıyorum %18den 25e cıkarması halkın samimiyetine inandıgını gösteriyorki bu secim büyük ihtimalle 30ları görecek.Basbakan her mitinginde ''bunlar adam degil bunlar namussuz'' derse tabii ki cevap verecek.Ayrıca sanırım haberin yok ama cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzlugu yapıldı bunları meydanlarda dile getirmeyip ne yapacak ?
    Büyük olanın başını ezmeye çalışmak bana göre icraat değildir. Başa geldiği zaman zaten o bahsettiğim icraatları yapma fırsatı bulacak. Bir genel başkan ülkenin sorunlarını derinlemesine anlatır. Hangi yasaların kötü ve hangi yasalarla vatandaşı maduriyetten çıkaracağı ile ilgili çözümleyici nitelikte söylemlerde bulunur. Zaten gerçek anlamda mitinglerin amacı bu değil midir?

Şimdi Sarıgül reklamlarda çıkıp '' Öğrencilere ve öğretmenlere ulaşım ücretsiz olacak '' diyor. Memurlar çıkıp bizde istiyoruz dese ne olacak? Zaten iflasa sürüklenen İETT'i daha da iflas ettirecek bir eylem. Hadi öğrencileri anlıyoruz da öğretmenler neden? Bunlar süsleme vaatlerden başka bir şey değil. Bunu başbakan da yaptı ve halen de yapıyor. Çoğu kesimin gözünü boyayacağı icraatlarla şuan da iktidarda. Acaba geldiği yıldan bugüne kadar eğitimde neleri değiştirmiş? Reklamlarda şuraya lise, şuraya okul yaptırdık diyip duruyorlar. Ben 24 yaşıma geldim ve iktidar olduğu süre zarfında eğitimde zerre kadar gelişme görmedim. Şimdi cemaatle araları açıldığı için dershaneleri kapatarak, kötü olan bir eğitim düzenini dahada kötüye çekiyor.

Sonuç olarak kimsenin samimiyetine inanmıyorum. Bir gün çıkıpta bu dediklerimi yapan ve ülkenin gerçekten altını çizerek söylüyorum gerçekten yararına dokunacak işleri anlatan ve çözümleyici niteliklikte vaatler veren bir insan çıkarsa onun samimiyetine inanabilirim.

Son olarak herkesin siyasi görüşüne ve savunduğu fikirlere sonsuz saygı duyuyorum. Zaten bu tür platformlarda siyasetin yasak olmasının sebebi birbirimizin inandıklarına karşı saygı duymamazından dolayıdır.

Sayfa 26 / 30 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Mesaj Yetkileri