Sayfa 27 / 30 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Büyük olanın başını ezmeye çalışmak bana göre icraat değildir. Başa geldiği zaman zaten o bahsettiğim icraatları yapma fırsatı bulacak. Bir genel başkan ülkenin sorunlarını derinlemesine anlatır. Hangi yasaların kötü ve hangi yasalarla vatandaşı maduriyetten çıkaracağı ile ilgili çözümleyici nitelikte söylemlerde bulunur. Zaten gerçek anlamda mitinglerin amacı bu değil midir?
    Dedigin dogru ancak şuan Türkiye'de bunu uygulamak imkansıza yakın.Baksana burdaki yazılarda bile görüyoruz adam mitingde proje anlatsa ''amaan Cehape mi bunu yapacak'' diye bakıyor insanlar.Önce basbakanın pisliklerini döküp ona tapılmamasını saglamaya calısıyor Chp'de Mhp'de.Cünkü insanlar projeye filan bakmıyor biz bunu görüyoruz 12 senedir kabadayı gibi cıkacak ona buna sallayacak böyle yapan oy kazanıyor Türkiye'de.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben burada AKP'yi savunan 1-2 kişi dışında körü körüne savunan ya da eleştiren kişi göremedim açıkçası. Yanlışlarını yazıyoruz. Yanlışlarının ne kadar kritik ve sonunda büyük sorunlara yol açacağını yazıyoruz. Eleştirimizi ve tepkimizi gösteriyoruz. Bu körü körüne suçlamak değil. Eleştirdiğimiz kişinin söyledikleri, yaptıkları ortada. Nerede bir körlük var? Ama burada defalarca cevap verilen şeyleri tekrar tekrar yazan o 1-2 kişiye karşı ise söylediklerin haklısın. Yararına yaptığı işler nedir diye soruyorum kendime; yaptıkları yol, TOKİ binası dışında bir şey göremiyorum ben. Olumsuzluklar ise bunlardan daha önemli. Toplumu ayrıştırıcı, terör örgütünden yol haritası alma, öğretmenlikle alakası olmayan işsiz mezunları köle gibi çalıştırıp okula aldıkları 5-6 yaşındaki çocuklar öğretmenlik yaptırmak, gittiği her yerde kendisine ve yönetimine tepki gösterenleri polise dövdürtmek bazısını ise öldürtmek, kendisini ve yönetimine sıkıntı verebileceğini düşündüğü kişilere karşı muazzam ve bağımsız işlediğini söylediği yargı kendi yandaşlarına dokununca kırk takla atmak, vs. vs. Daha çok var da kafam da parmaklarım da yoruldu. Sen muhtemelen olumlu şeyleri yazarak cevap vereceksin. Hükümetin görevi hizmet ise onları da yapsın artık. Bugüne kadar yapılmadı, o yaptı. O yüzden helal olsun diyebilirsiniz belki ama ben görevini yapmayanlara yazıklar olsun demeyi tercih ediyorum. Benim derdim AKP'nin ya da Tayyip Erdoğan'ın silinip gitmesi değil, hukuken mümkün olduğunca kalsınlar demokratik bir ortam içinde. Ama yaptıkları hukuksuzluklar görülsün, herhangi bir aykırı sese, kendisinden farklı düşünene tahammül edemeyip vatan haini olarak yaftalayan baskıcı yönetimine dikkat edilsindir isteğim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Dedigin dogru ancak şuan Türkiye'de bunu uygulamak imkansıza yakın.Baksana burdaki yazılarda bile görüyoruz adam mitingde proje anlatsa ''amaan Cehape mi bunu yapacak'' diye bakıyor insanlar.Önce basbakanın pisliklerini döküp ona tapılmamasını saglamaya calısıyor Chp'de Mhp'de.Cünkü insanlar projeye filan bakmıyor biz bunu görüyoruz 12 senedir kabadayı gibi cıkacak ona buna sallayacak böyle yapan oy kazanıyor Türkiye'de.
    Kimsenin ne yapacağını bilemeyiz. Öyle diyen bir insan dediğim gibi körü körüne savunmaktan başka bir şey yapmıyor. Mesela ben siyasetçileri en çok o gece yapılan programlara katıldıklarında dinlemeyi seviyorum. O zaman sorulan ciddi sorulara ciddi cevaplar veriliyor. Zaten hepimiz bu ülkenin, kendimizin ve insanların geleceğinin emin ellerde olmasını istediğimiz için tartışıyoruz. Milyonlarca vatandaş asgari ücretle geçinmeye çalışıyor. Komik olan şeyde üç kuruş asgari ücretle geçinen insanların bu partiyi ve başındaki kişiyi ölümüne savunmalarıdır.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ben burada AKP'yi savunan 1-2 kişi dışında körü körüne savunan ya da eleştiren kişi göremedim açıkçası. Yanlışlarını yazıyoruz. Yanlışlarının ne kadar kritik ve sonunda büyük sorunlara yol açacağını yazıyoruz. Eleştirimizi ve tepkimizi gösteriyoruz. Bu körü körüne suçlamak değil. Eleştirdiğimiz kişinin söyledikleri, yaptıkları ortada. Nerede bir körlük var? Ama burada defalarca cevap verilen şeyleri tekrar tekrar yazan o 1-2 kişiye karşı ise söylediklerin haklısın. Yararına yaptığı işler nedir diye soruyorum kendime; yaptıkları yol, TOKİ binası dışında bir şey göremiyorum ben. Olumsuzluklar ise bunlardan daha önemli. Toplumu ayrıştırıcı, terör örgütünden yol haritası alma, öğretmenlikle alakası olmayan işsiz mezunları köle gibi çalıştırıp okula aldıkları 5-6 yaşındaki çocuklar öğretmenlik yaptırmak, gittiği her yerde kendisine ve yönetimine tepki gösterenleri polise dövdürtmek bazısını ise öldürtmek, kendisini ve yönetimine sıkıntı verebileceğini düşündüğü kişilere karşı muazzam ve bağımsız işlediğini söylediği yargı kendi yandaşlarına dokununca kırk takla atmak, vs. vs. Daha çok var da kafam da parmaklarım da yoruldu. Sen muhtemelen olumlu şeyleri yazarak cevap vereceksin. Hükümetin görevi hizmet ise onları da yapsın artık. Bugüne kadar yapılmadı, o yaptı. O yüzden helal olsun diyebilirsiniz belki ama ben görevini yapmayanlara yazıklar olsun demeyi tercih ediyorum. Benim derdim AKP'nin ya da Tayyip Erdoğan'ın silinip gitmesi değil, hukuken mümkün olduğunca kalsınlar demokratik bir ortam içinde. Ama yaptıkları hukuksuzluklar görülsün, herhangi bir aykırı sese, kendisinden farklı düşünene tahammül edemeyip vatan haini olarak yaftalayan baskıcı yönetimine dikkat edilsindir isteğim.
    Hemen hemen aynı görüşteyiz. Sosyal medyada başbakanın ve partisinin yolsuzluğa karıştığına yönelik bu kadar kanıt olmasına rağmen hukuken hiç bir şey yapılmaması ayrı bir muamma. Bu kadar suçlamayı milyonlarca insan biliyor ve çeşitli platformlarda konuşuluyor. O konuşlan platformlar kapatılıyor, bu delil niteliğinde olan kaynaklar hiçe sayılıyor. Hukuk tarafından insanların bir şekilde ağzı kapanıyor ve başbakanı ne pahasına olsun arkasında duruyorlar. Milyonlarca insanın isyanı da bu yüzden zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten sorun tek başlılık.Başbakan kadar sesi çıkan 2 adam olsa CHP ve MHP'nin başında.Oyların hepsi birbirine yakın olsa bak bakalım birbirlerine bir şey çaldırıyorlar mı
    Ne kadar laf etsekte kusura bakmayın ama karizmatik bir lider RTE.Okumuş kesimden de birçok oy veren insan var.Diğerlerinde ben bunu göremedim hiçbir zaman.Keşke karşısına onun kadar etkili liderler çıksada en baştada dediğim gibi birbirlerini ezmek için güzel icraatlar yapsalar

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Zaten sorun tek başlılık.Başbakan kadar sesi çıkan 2 adam olsa CHP ve MHP'nin başında.Oyların hepsi birbirine yakın olsa bak bakalım birbirlerine bir şey çaldırıyorlar mı
    Ne kadar laf etsekte kusura bakmayın ama karizmatik bir lider RTE.Okumuş kesimden de birçok oy veren insan var.Diğerlerinde ben bunu göremedim hiçbir zaman.Keşke karşısına onun kadar etkili liderler çıksada en baştada dediğim gibi birbirlerini ezmek için güzel icraatlar yapsalar
    Van'dan sonra karizma kaldığını sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zaten karizmatik olduğu için ve de muhalefet güçsüz olduğu için bu kadar oy alıyor Tayyip çok yetenekli bir başkan aslında ama iyi niyetli ve adaletli değil maalesef.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Artı olarak sana ekleyeceğim başörtü yasağını kaldırması ve harçları kaldırmasını da ekleyeyim. Eksilerine ise ekleme yapmayayım say say bitmez. En basitinden 24 kanalı seçim yasaklarını delerek AKP mitingini yayınladı bugün , dün de cumada AKP mitingi yapılmış resmen. Bunun gibi bir çok konuda başkasına yasak olan şeyin kendilerine serbest olmasına katlanamıyorum. Bu resmen adaletsizlik. Dediğin gibi artıları da eksileri de var ama eksileri çok çok büyük eksiler. Başbakan'ın tek olayı yol yapmak olmamalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O ses olayını saymazsak katılıyorum sana. RTE gerçekten lider vasıflı bir adam. Zaten bu kadar yüksek oy almasının nedenlerinden biri de bu. "Başka lider adam mı var kardeşim, bu kılıbıklar mı yönetecek ülkeyi" diyip AKP'ye oy veren bir çok kişi tanıyorum.

Bu arada ben Mansur Yavaş'ın açıkladığı rakamlardan sonra herhangi bir belediyenin ve belediye şirketlerinin batmaya yakın olacağını pek düşünmüyorum açıkcası. Sırf bilboardlardan yıllık 210 milyon TL kazanıyorsa Ankara belediyesi diğer gelirlerini düşünemiyorum Günlerdir aklımda valla bu para
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

RTE'nin en büyük avantajı konuşma kabiliyeti zaten. Bugün RTE gitse AKP mükemmel bir şekilde düşüşe geçer. AKP'nin ömrünün çok uzun olduğunu bu yüzden düşünmüyorum. Türkiye'de Tayyip seviyesinde konuşabilen bir kaç kişi var muhalefette onlarda başta değil.

Yılmaz Özdil: Ulusal güvenlik
    29 Mart 2014

Cami bombalayacaklar yalanıyla orduyu hapse sokmak, ulusal güvenlik sorunu değil…
    Türbe bombalandı yalanıyla orduyu savaşa sokarken yakalanmak, ulusal güvenlik sorunu öyle mi?
    *
    Boş lav silahıyla genelkurmay başkanını terörist diye hapse tıkmak, ulusal güvenlik sorunu değil…
    Teröristlere iki bin tır dolusu silah gönderdiğinin ortaya çıkması, ulusal güvenlik sorunu öyle mi?
    *
    Suriye’den füze atılmasın diye kendi topraklarımıza Amerikalının Alman’ın Hollandalının patriotlarını yerleştirmek, bunların komutasını Yunan’a vermek, ulusal güvenlik sorunu değil…
    Suriye’den kendi elimizle kendi topraklarımıza füze attırmayı planlarken enselenmek, ulusal güvenlik sorunu öyle mi?
    *
    Yabancılara şakır şakır toprak satılması için kanun çıkarmak, mayın temizleme ayağıyla Suriye sınırını boydan boya el âleme vermeye kalkışmak, iki milyon Suriyeliyi topraklarımıza sokmak, ulusal güvenlik sorunu değil…
    İki tane Suriyelinin Suriye’deki toprağımıza girmesi, ulusal güvenlik sorunu öyle mi?
    *
    Güya devlet sırrı toplantısından, spiker gibi naklen yayın yapılması; sağır sultan bile duyarken, senin ruhunun bile duymaması, ulusal güvenlik sorunu değil…
    Bu kepazeliğin kendi milletimiz tarafından duyulması, ulusal güvenlik sorunu öyle mi?
    *
    İranlının maşası bakan evlatlarını koruyacaksınız…
    Vatan evlatlarını İran’ın maşasına karşı ateşe atacaksınız, öyle mi?
    *
    Dışişlerinin “1” numarası, mit’in “1” numarası, genelkurmayın “2” numarasıyla, koskoca devleti “112” acil servislik hale getirdiniz…
    Ulusal güvenlik sorununun bizatihi kendisisiniz birader.

Hürriyet
    Last edited by SAİT71 : 29.Mart.2014 at 19:35

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Del Piero CHP mitinginden çıkanların başörtülü kadınları rahatsız etmeleriyle ilgili haber üzerine genelleme yapıp başbakanının söylemiyle "CeHaPe zihniyeti" demişti ya; az önce bir haber çıktı, AKP Kartal mitinginden çıkan AKP'liler (kaç kişi olduklarını bilmiyorum) seçim çalışması yapan TKP'lilere saldırmış ve 1 kişi bıçaklanmış. Olayın nasıl başladığı ve geliştiğini henüz bilmediğimden benim bir suçlamam olamaz iki tarafa da şu aşamada. Ama kendi tarafında olmayanı bertaraf edenler kendileri genellediler zaten zihniyetlerini. Ben yine de genelleme yapıp "AKP zihniyeti" demek istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Türkiye'de Tayyip seviyesinde konuşabilen bir kaç kişi var muhalefette onlarda başta değil.
    Ehm ehm. Sesim de hitabetim de oldukça kuvvetlidir. Zaten Öğretmenlik okurken tüm Profesör hocalarım kesinlikle Öğretmenlik yapmamamı kuvvetli hitabetim ile siyasete atılmamı tembihlediler; Lakin siyasetle uğraşmayı sevmem. Olur da fikir değiştirirsem bakarız : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konuşma akıcı olacak aga

Misal bizim Fikret Orman başbakan olsa yemin ediyorum terkederdim ülkeyi. Iııııııııııııııııımmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh eeeeeeeeööööhhhhhhhhh falan nasıl bi ara mırıltıdır o öyle be başkan
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

http://www.rturk.com.tr

Twitter'ın türk versiyonu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Ehm ehm. Sesim de hitabetim de oldukça kuvvetlidir. Zaten Öğretmenlik okurken tüm Profesör hocalarım kesinlikle Öğretmenlik yapmamamı kuvvetli hitabetim ile siyasete atılmamı tembihlediler; Lakin siyasetle uğraşmayı sevmem. Olur da fikir değiştirirsem bakarız : )
    Başkan yardımcılığı olur, danışmanlık olur, AB Bakanlığı bile olur herhangi bir göreve talibim ben, aklında bulunsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by omersal View Post
    http://www.rturk.com.tr

Twitter'ın türk versiyonu
    Düşünce güzel olmuşta uygulama da zayıf kalmışlar. Site baya yavaş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

akp'nin köy ve beldelerde para dağıttığına dair iddialar var.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    akp'nin köy ve beldelerde para dağıttığına dair iddialar var.
    Hatay'ın dörtyol ilçesinde 300 bin dağıtacak diyor fuatavni abimiz.

18. Default

Sağolsun O Haktan Bende Yararlandım İlk Defa Bir Seçimde Para Kazandım Sandıkta Onun Karşılığını Verir miyim Allah Bilir.

Ne Kaldı Şurda Seçimin Bitmesine Yarın Bu Saatlerde Sonuçlar Belli Olur Fazla Kafanızı Yormayın Bas Geçin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Yarın saat kaça kadar oy kullanabiliriz ? büyük ihtimal baya geç uyanıcam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    OY KULLANMA SAATLERİ

YSK'dan yapılan açıklamada, saat 07.00 - 16.00 saatleri arasında; Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüshane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis 08.00 - 17.00 saatleri arasında ise; Yukarıda adları yazılı illerin dışında kalan diğer illerde oy kullanılabileceği belirtildi.

Oy vermenin bitiş saati geldiği halde sandık başında oylarını vermek üzere bekleyen seçmenler varsa, sandık kurulu başkanı bunları saydıktan sonra sırayla oylarını kullanmalarına izin verecek.

21. Default

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    İzmir'de mi Oy Kullanacaksın ? Eğer Öyleyse Akşam Saat 5'e Kadar Oy Kullanabilirsin.

Doğu İlleri (32 İl) Sabah 7'de Başlayıp Akşam 4'e Kadar Oy Verme İşlemi Devam Edecek. Batıdaki 49 İl'de Sabah 8'de Başlayıp Akşam 5'e Kadar Oylarını Kullanabilecektir.

Sonuçlar ise; Seçim Yasağının Akşam 9'da Kalkmasıyla Beraber Anlık Ayrıntılarıyla Beraber Duyurulacak Daha Doğrusu Duyurulmaya Başlanacak

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Sağolsun O Haktan Bende Yararlandım İlk Defa Bir Seçimde Para Kazandım Sandıkta Onun Karşılığını Verir miyim Allah Bilir.

Ne Kaldı Şurda Seçimin Bitmesine Yarın Bu Saatlerde Sonuçlar Belli Olur Fazla Kafanızı Yormayın Bas Geçin
    Seçim sana yaradı valla dede, yine düştün 4 ayağının üstüne

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Keşke bana da denk gelseydi Hem oy da kullanamıyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@BaGa TaRKaN @SAİT71
    Evet İzmir'de kullanacağım. çok teşekkürler bilgiler için
    Last edited by mwaru : 30.Mart.2014 at 03:27

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Firefox kullanıyorum da bu Youtube'a nasıl girerim?

Milan maçının özetine bakıcam bakamıyorum sinir oldum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Google a milan (rakibinin adı) highlights yaz, bak.

Konu iyice saçma hale geldi. Her konuyu konuşuyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bıkmadınız yıllar öncesinin olaylarını temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp milletin önüne koymaktan. Bıkmadınız ötekileştirmekten , genellemekten ve bu genellemelerle milletin hakkına girmekten.

Ama madem o kadar meraklısınız biz de sizin gibi oynayalım..

Hani diyorsunuz ya "CeHaPe" değişmez. Bu ülkede başörtülüye o oldu bu oldu yine gelirlerse yine olacak hede hödö.

Başbakan değiştim , değişerek geliştim deyince oluyor ya , bir sıkıntı yok ya hani.

Ben de diyorum ki başbakan çok değil bundan bi 15-20 sene önce demokrasi hakkında ne diyordu "demokrasi bizim için asla amaç olamaz, sadece araç olur." Bu adam her kesime hitap edecek öyle mi ? Yersen.

Başbakan diyordu ya "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bu yalan. Egemenlik kayıtsız şartsız Allah'ındır". Hani ortam müsait olsa bir şey diyeceğim de neyse. Bu sözün böyle dünyevi veya uhrevi her neyse genel bir kapsamda söylenmediği , amacın devlet yönetimindeki fikri belirtmek olduğu o kadar açık olduğu halde milletin zayıf noktasından girip de şak şak toplama adına bu kadar aciz bir düzeltme , bu kadar aciz bir tespit yapılmaz. (YAPTI)

Sarıgül'ün yolsuzluk davası falan filan o konuda da yine başbakanın izinden gidip işkembeden sallamalar görüyorum. Ben desteklediğim partiden aday olan birinin " aklandığı halde (dur yolcu gülme) " adının böyle olaylarda vakti zamanında geçmiş olmasından ötürü rahatsızlık duyabiliyorken , hakkındaki iddialar hakkında yapabildiği tek savunma "bunlar montaaajjj" diye çığırmak olan , fezlekeler okunduğu sırada mecliste bir Allah'ın kulunu bile bulundurmayan , çıkıp iddiaları (eğer yalansa) çatır çatır çürütüp 3 olan oyunu 5 yapamayan adamdan, adamlardan zerre kadar rahatsızlık duyulmaması son derece endişe verici.

Yahu Tayyip yarın bir gün insafa gelse de (iddialar doğruysa) "evet ben bu haltı maalesef yedim" dese "adam ortamı yumuşatmak için suçu üstleniyor bravo sana be" diyecek bir kitle oluşuyor ki , son nokta.

Eğer cidden bu adamın hiç bir koşulda hata yapamayacağına inanan varsa -ki var gibi duruyor bunca şeyin açıklaması bence o kapıya çıkar ufaktan- çıkıp söylesin herkes rahatlasın.

Ama ben size bir şey söyleyeyim mi herkes hata yapar arkadaşlar beşer şaşar diye bir söz var. Bu adam da yapar hem de kralını yapar. Yanlışa yanlış demek bu kadar zor olmasın. Lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Numan Kurtulmuş HAS Parti'yi kurduğunda siyasetimizin gelişeceğini düşünüyordum.Ne yazık ki onlar da kendi kendilerini fesh ettiler
    Seçim barajı kalkmadıktan sonra yeni kurulan hiç bir parti iş yapmaz. Geçen genel seçimlerde sırf barajın altında diye HEPARa oy vermeyen bir çok arkadaşım var.

Numan Kurtulmuş HAS Parti'yi kurduğunda siyasetimizin gelişeceğini düşünüyordum.Ne yazık ki onlar da kendi kendilerini fesh ettiler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Firefox kullanıyorum da bu Youtube'a nasıl girerim?

Milan maçının özetine bakıcam bakamıyorum sinir oldum.
    195.46.39.39
    195.46.39.40

DNS'leri ile her türlü yasaklı siteye erişilebilir. Bende bunu kullanıyorum

Sayfa 27 / 30 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon

Mesaj Yetkileri