Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: İngiltere'de Başlayan Amatör Heyecan [Barnet FC] // 3. Sezon

1. Default İngiltere'de Başlayan Amatör Heyecan [Barnet FC] // 3. Sezon

BARNET FC

BAŞKANIMIZ

STADIMIZ

Genel Bilgi

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum. Aranıza yeni katılmış birisiyim ve ilk kariyer paylaşımımı yapıyor olmaktan dolayıda değişik bir heyecan yaşıyorum Alt liglerde oynamasını seven birisi olarak rastgele takım seçtirdim ve Barnet FC ile tanışma fırsatına kavuştum. Kariyerde ilk sezonun geride kaldığını belirterek sizlere bilgilendirmede bulunmak istiyorum. İlk sezon hayal dahi edilemeyecek bir başarıya ulaştım, ilerleyen paylaşımlarda bunu sizlere göreceksiniz. Şu an 2. sezon başındayım ve elimden geldiğince güncel şekilde paylaşım yapacağım. İlk deneyimim olduğu için hatalar ve yanlışlar olabilir, beni uyarır ve doğruyu gösterirseniz sevinirim
    Last edited by JoyStick : 27.Mart.2014 at 01:30

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Başarılar dilerim. Umarım keyifli ve uzun soluklu bir kariyer olur.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Başarılar dilerim uzun soluklu bir kariyerliğin olması dileğiyle yazıları ve resimleri ortalarsan daha güzel görünür.

4. Default

Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Başarılar dilerim uzun soluklu bir kariyerliğin olması dileğiyle yazıları ve resimleri ortalarsan daha güzel görünür.
    Teşekkürler hocam, tavsiyeyi dikkate alırım

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Başarılar dilerim. Umarım keyifli ve uzun soluklu bir kariyer olur.
    Teşekkürler
    Last edited by JoyStick : 27.Mart.2014 at 00:43

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Öncelikle hoş geldin demek istiyorum..

Alt liglerden takım aldığına göre kariyer muhtemelen uzun soluklu olacak, başarılar

Aynen yazıları ortalamak ve kariyer anlatımında farklı bir yazı tonu kullanmak göze hoş gelir, olabildiğince yardımcı olmaya çalışırım..

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Başarılar dilerim

7. Default

Transferlerimiz

Transferle ilgili olarak ilk iş orta saha ve sol kanat için oyuncu arayışına giriştik. Gözüme ilişen iki tecrübeli isimle anlaşma sağladık. Orta saha için Hollanda'nın efsane isimlerinden birisi olan 40 yaşındaki Edgar Davids kulüp binasında yapılan görüşmede ikna edildi ve kendisi ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Sol kanat için ise Jameika forması ile 100'den fazla maça çıkan 34 yaşındaki Ricardo Gardner turuncu formayı giymeyi kabul etti. Yaş olarak ilerlemiş olsalar da kulüp için önemli iki transferi gerçekleştirmiş olmak bizleri ciddi anlamda rahatlattı.

Kadro olarak lig için yeterli bir düzeyde olsak da kulübün en çok gelir elde edebileceği kulvar olarak İngiltere Federasyon Kupası'nı belirledik. Bu kupada kulüp beklentisi 2. tura gelebilmekti. Fakat biz bu hayalin çok daha ötesine gitmeyi başaracaktık ve kimsenin tahmin dahi edemeyeceği bir derece ile kupayı tamamlama başarısı gösterecektik.

Takımın Önemli Oyuncuları
    Craig Sutherland

Luisma Villa

Edgar Davids

Ricardo Gardner

Oyuncu profilleri sezon ortası çekilmiş olup, 2. sezona geçiş yapıldıktan sonra güncel olarak paylaşılmaya başlanacaktır.
    Last edited by JoyStick : 27.Mart.2014 at 01:32

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar ligini alana kadar bırakma . Yaza kadar burdayız merak etme . Başarılar

9. Default

Beklenen gün geldi, çattı. Barnet FC ile ilk maçıma çıkmadan önce takımın çok iyi bir hazırlık süreci geçirdiğinden oldukça emindim. Kondisyon olarak bir hayli iyi seviyedeydik ve vermiş olduğum taktiğe adapte olmakta hiç zorlanmadılar.
    Sezonun İlk Maçı

Aslında başa baş bir mücadele oldu fakat onlar girdikleri pozisyonları değerlendirmekte başarılı iken biz ciddi anlamda bocaladık. Sonuçta maalesef istediğimiz gibi olmadı.
    2. Hafta Maçı Barnet - Forest Green

Takım kesinlikle şahane oynadı. Geçen haftanın acısını kendi sahamızda 1.500 seyircimizin önünde Forest Green'den çıkarttık. Ayrıca sağ kanatta oynayan Villa sezonun ilk parıltısını gösterdi ki devamında da aynı performansı sergileyecekti.

10. Default

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Şampiyonlar ligini alana kadar bırakma . Yaza kadar burdayız merak etme . Başarılar
    Benimde düşüncem o yönde, uzun soluklu bir kariyer olacak

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Öncelikle hoş geldin demek istiyorum..

Alt liglerden takım aldığına göre kariyer muhtemelen uzun soluklu olacak, başarılar

Aynen yazıları ortalamak ve kariyer anlatımında farklı bir yazı tonu kullanmak göze hoş gelir, olabildiğince yardımcı olmaya çalışırım..
    Kesinlikle uzun soluklu bir kariyer olacak, elimden geldiğince güzel bir paylaşım yapmak istiyorum bu yüzden de tecrübelerinizden olabildiğince faydalanmak isterim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. Aslında zaten maçları yapmışın onları 5 maçlık peryotta da verebilirsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar

13. Default

3. Hafta Grimsby - Barnet

Baştan sonra üstün olduğumuz maçta tek eksin gol yollarında daha etkili olamıyor olmamız. Olsun genede deplasmanda 3 puan oldukça iyi.

4. Hafta Barnet - FC Halifax

5. Hafta Barnet - Gateshead

6. Hafta Braintree - Barnet

7. Hafta Barnet - Tamworth

8. Hafta Lupon - Barnet

9. Hafta Dartford - Barnet

10. Hafta Barnet - Cambridge

Aslına bakarsanız sezona beklediğim gibi oldukça iyi bir başlangıç yaptık. 10 maç 7 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet. Son maçı da alabilirdik, 78. dakikaya kadar 2-1 önde giderken bir anlık rehavete kapılmanın sonucu 78-80 arasında 2 gol yedik ve maçı kaybettik. Nazar boncuğu diyor ve yolumuza devam ediyoruz

14. Default

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. Aslında zaten maçları yapmışın onları 5 maçlık peryotta da verebilirsin.
    Dediğiniz gibi yapıcam hocam toplu şekilde paylaşıp hızlıca ligi bitirmeyi planlıyorum.

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Başarılar
    Teşekkürler hocam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İyi bir takım temposu var gibi,ben hala 1.ligde sürünüyorum sanırım beni yakalayacaksın

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hoş geldin aramıza Kolay gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Nick güzelmiş Kariyerinde de başarılar...

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Efsane 40 yaşına gelmiş Edgar Davids..

Maçlar genel olarak iyi gidiyor..

19. Default

11. Hafta Welling - Barnet

12. Hafta Barnet - Hyde

13. Hafta Lincoln - Barnet

14. Hafta Barnet - Kidderminster

15. Hafta Aldershot - Barnet

İlk 10 haftalık periyot düşündüğüm gibi oldukça iyi geçmişti ama sonrasındaki 5 haftalık süreç biraz problemli oldu. 5 maç, 3 beraberlik, 2 galibiyet aldık belki beklenmedik puan kayıpları yaşadık ama mağlubiyet almamış olmamız bizim açımızdan iyi oldu.

20. Default

Bundan sonraki maçlardan sadece İngiltere Federasyon Kupası maçlarının görselini paylaşacağım, geri kalana yazıp devam etmeyi planlıyorum. Bir an önce 1. sezonun tamamını paylaşıp güncel şekilde kariyeri devam ettirme niyetindeyim.

16. Hafta Barnet - Salisbury (2-2)

İngiltere Federasyon Kupası 4. Ön Eleme Barnet - Staines (2-0)

17. Hafta Barnet - Soutport (6-2)

İngiltere Federasyon Kupası 1. Tur Scunthorpe - Barnet (1-)

18. Hafta Working - Barnet (1-3)

İngiltere Federasyon Kupası 1. Tur Tekrar Maçı Barnet - Scunthorpe

Federasyon Kupası daha önce de söylediğim gibi kulüpte öncelikli olarak hedefim konumunda. Kulübün mali açıdan düzlüğe çıkması ve kar elde etmesi için en kısa yol bu kupada ilerleyebildiğimiz kadar ilerlemek olacak. 1 tur maçında da Sky Bet League 2 de oynayan ve ligin güçlü ekiplerinden birisi olan Scunthorpe gibi bir rakibi elemiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz

21. Default

19. Hafta Nuneaton - Barnet (1-2)

20 .Hafta Hereford - Barnet (3-0)

21. Harta Barnet Macclesfield (1-0)

İngiltere Federasyon Kupası 2. Tur York - Barnet (2-2)

22. Hafta Barnet - Alfreton (3-1)

İngiltere Federasyon Kupası 2. Tur Tekrar Maçı Barnet - York

2. turdaki rakibimiz York bir önceki turda olduğu gibi gene Sky Bet League 2 ekibi olarak bizden güçlü ve bütçeli bir takım. Yöetim İngiltere Federasyon Kupası için hedef olarak belirlediği 2. Tur'a ulaşmış olmak bizi sevindiriyordu fakat böylesi güçlü bir rakibi eleyerek yolumuza devam etmek tüm takıma fazlasıyla güven vermişti.

22. Default

23. Hafta Barnet - Wrexham (2-0)

24. Hafta Forest Green - Barnet (2-1)

İngiltere Federasyon Kupası 3. Tur Doncaster - Barnet

İngiltere Federasyon Kupası 3. Tur rakibimiz Doncaster olunca ciddi anlamda karamsarlığa kapıldığımı söylemeliyim. Bahsettiğimiz takım Championship gibi bizden çok ama çok üst bir ligde mücadele ediyordu. Her ne kadar düşmemeye oynasa da takımlar arası fark bariz şekilde ortadaydı.Bu rağmen üstelikte deplasmanda güzel ve hakim bir oyunla 4. Tur için ismimizi yazdırmayı başardık

25. Hafta Barnet - Braintree (3-0)

26. Hafta Barnet - Chester (3-1)

27 Hafta Barnet - Luton (1-1)

28. Hafta Barnet - Grimsby (2-2)

İngiltere Federasyon Kupası 4. Tur Sheff Wed - Barnet

İngiltere Federasyon Kupasında 4. Tur rakibimiz gene Championship ekiplerinden Sheff Wed oldu. Her ne kadar sezon sonu küme düşecek de olsalar bizden çok daha kaliteli bir ekip oldukları ortadaydı. Deplasmanda oynayacak olmanında etkisi ile biraz daha defans ağırlıklı anlayış ile maça çıktık. Üstelik henüz 3. dakikada Gardner sakatlanıp oyundan çıktı. Top hakimiyeti bizdeydi ve takımın yıldızı Villa'nın golü ile 5. Tur için biletimizi aldık

29. Hafta Tamworth - Barnet (0-4)

30. Hafta Barnet Dartford (2-1)

31. Hafta FC Halifax - Barnet (0-2)

İngiltere Federasyon Kupası 5. Tur Barnet - West Ham United

Federasyon Kupası için hayal dahi edemeyeceğimiz bir seviye olan 5. Tur'a kadar gelmiş ve kasamızın tam anlamıyla dolmasını sağlamıştık. Hatta başkanımız yer olmadığını belirterek 7 tane kasa siparişi bile verdi Gel gelelim 5. Tur rakibimiz Premier League takımlarından West Ham United oldu. Aradaki farkı anlatmaya gerek dahi duymuyorum. Her şeyin bittiğini ve bu tura gelerek büyük başarı elde ettiğimizi düşünerek maça çıktım. Oyuncularıma "kimsenin bizden bir beklentisi yok rahat oynayın, tadını çıkartın" diye de talimat verdim. Fakat oyuncularım beni biraz yanlış anlamış olmalılar ki tadını çıkartmak için rakibimizi evine eli boş göndermeyi tercih ettiler. West Ham United gibi bir takımı eleyerek 6. Tur için ismimizi yazdırmıştık. Takımımla gurur duyduğumu ayrıca belirtmek istiyorum. Özellikle 90+3'te turu getiren frikik golünden sonra bilgisayar başından fırlayıp odanın içinde "goooooooooooooooool" diye bağırıp koşturduğumu da bilmenizi isterim

23. Default

Konu pek ilgi çekmedi, sizleri sarmadı sanırım beyler Barnet FC

İyi gidiyosun Premier lig ekibini yenmek olağanüstü bir başarı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Biraz daha üst liglere geldiğin zaman ilgi artıcaktır. Şahsen ben takip ediyorum iyide gidiyorsun.Alt ligteyken bütün maçları vermeme kararın iyi olmuş daha hızlı ilerlersin.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Ligde iyi gidiyoruz kupa da ise West Ham galibiyeti çok iyi olmuş futbol böyle bişey işte Sadece büyük veya ilginç olan maçları detaylı olarak paylaşırsan daha iyi olur diye dusunuyorum bende hem daha hızlı ilerleriz. Kupa da nereye kadar gideceğiz bakalım

27. Default

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Ligde iyi gidiyoruz kupa da ise West Ham galibiyeti çok iyi olmuş futbol böyle bişey işte Sadece büyük veya ilginç olan maçları detaylı olarak paylaşırsan daha iyi olur diye dusunuyorum bende hem daha hızlı ilerleriz. Kupa da nereye kadar gideceğiz bakalım
    Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Biraz daha üst liglere geldiğin zaman ilgi artıcaktır. Şahsen ben takip ediyorum iyide gidiyorsun.Alt ligteyken bütün maçları vermeme kararın iyi olmuş daha hızlı ilerlersin.
    Quote Originally Posted by BMAais28 View Post
    İyi gidiyosun Premier lig ekibini yenmek olağanüstü bir başarı
    Yorumlarınız için teşekkürler, dediğiniz gibi önemli maçların paylaşımına devam edeceğim hızlı şekilde ilerleyebilmek için

Başarılar takipteyim.

Alt Liglerde oynamak her zaman zevklidir. Güzel galibiyetler almışsın. Ayrıca kupadaki aldığın West Ham galibiyeti gerçekten çok güzel olmuş. Bu arada odada "goooooolll" diye koşturdum yazmışsın sesli güldüm. İnşallah başarıların devam eder kupada bakalım istediğimiz yere gelebilecekmiyiz. Takibindeyim

30. Default

32. Hafta Barnet - Welling (1-3)

33. Hafta Kidderminster - Barnet (3-0)

34. Hafta Gateshead - Barnet (0-3)

İngiltere Federasyon Kupası 6. Tur öncesinde eşleşmeler belli olduğunda tam olarak kaşımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Önümüzdeki turda Man City - Stevenage eşleşmesinin galibi ile oynayacağız. Hani bizim gibi 1 M Euro bütçeli bir takım gidip de milyar Euro bütçeli bir takımla maç yapacaktı. Ciddi anlamda canımın sıkıldığını söylemeliyim. Man City - Stevenage arasındaki ilk maç Stevenage evinde 1-1 sonuçlanmıştır. %99.9 ihtimalle 6. Tur rakibimiz Man City olacaktı, beklemeye başladık

Hani şans desem bu kadarının şans olabileceğine dahi inanmıyorum. Stevenage kendisi için büyük bir başarı göstermiş olabilir fakat bize de çok büyük bir iyilik yaptığı için kendilerine bir teşekkür mektubu göndermeliyim

İngiltere Federasyon Kupası 6. Tur Stevenage - Barnet

Maçtan önce rakibimizin Manchester City olmasını beklerken birden bire Stevenage ile yarı final için maça çıkıyor olmak beni ciddi anlamda rahatlatmıştı. Fakat rakibimiz Sky Bet League 1 takımıydı ve güç olarak bizden çok daha iyi bir takımdı. Rakibimiz 35. dakikada öne geçti fakat 40. dakikada kırmızı kart ile 10 kişi kaldılar. Bu fırsatı değerlendirebilmek adına takımı daha ofansif bir anlayışa büründürdüm ve takımın yıldızı Villa'nın becerileri sayesinde yarı final kapısını ardına kadar açmış olduk

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri