32. Hafta Barnet - Welling (1-3)

33. Hafta Kidderminster - Barnet (3-0)

34. Hafta Gateshead - Barnet (0-3)

İngiltere Federasyon Kupası 6. Tur öncesinde eşleşmeler belli olduğunda tam olarak kaşımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Önümüzdeki turda Man City - Stevenage eşleşmesinin galibi ile oynayacağız. Hani bizim gibi 1 M Euro bütçeli bir takım gidip de milyar Euro bütçeli bir takımla maç yapacaktı. Ciddi anlamda canımın sıkıldığını söylemeliyim. Man City - Stevenage arasındaki ilk maç Stevenage evinde 1-1 sonuçlanmıştır. %99.9 ihtimalle 6. Tur rakibimiz Man City olacaktı, beklemeye başladık

Hani şans desem bu kadarının şans olabileceğine dahi inanmıyorum. Stevenage kendisi için büyük bir başarı göstermiş olabilir fakat bize de çok büyük bir iyilik yaptığı için kendilerine bir teşekkür mektubu göndermeliyim

İngiltere Federasyon Kupası 6. Tur Stevenage - Barnet

Maçtan önce rakibimizin Manchester City olmasını beklerken birden bire Stevenage ile yarı final için maça çıkıyor olmak beni ciddi anlamda rahatlatmıştı. Fakat rakibimiz Sky Bet League 1 takımıydı ve güç olarak bizden çok daha iyi bir takımdı. Rakibimiz 35. dakikada öne geçti fakat 40. dakikada kırmızı kart ile 10 kişi kaldılar. Bu fırsatı değerlendirebilmek adına takımı daha ofansif bir anlayışa büründürdüm ve takımın yıldızı Villa'nın becerileri sayesinde yarı final kapısını ardına kadar açmış olduk