Originally Posted by
Ronaldinho 10
Ilk 2 zor gibi, insallah play-offlardan bir ust lige yukseliriz

Originally Posted by
yakar350
Çıkarız playofflardan ama kritik bir oyuncunu kaybetmişsin umarım bize sıkıntı yaratmaz
Evet ilk 2'ye kalamasakta playoff potasındaki yerimizi koruduk ve 4. oalrak ligi tamamladık.Sakatlanmış olan Mitchell'den zaten yararlanamayacaktık kalan süreçte ama biten kiralık sözleşmesinide ManU oyuncusunu daha iyi bir klube göndermek istediğini belirterek uzattırmadı.Bu durumda yaşlı kurt Azaouagh ve Harrison rotasyonunu verimli kullanarak o bölgeyi tolere ettik.
Son 6 maçta takım üzerine düşeni yaptı.Oyunu yönlendiren adamımız Padovan müthiş bir özgüven ve verimlilikle maçlara ağırlığını koydu,Richards'da onun açtığı yolları değerlendiren vurucu gücümüz oldu.Daha önce de belirttiğim gibi korkutucu bir fikstür yoktu önümüzde ve çıtayı 1 kademe yukarı çektik.
Crawley en büyük süprizi yaparak şampiyonluk ile terfi etti.Sezon öncesi ligi 13.sırada bitirecekleri düşünülüyordu.QPR takipçisi oldu,Fleetwood diğer süpriz takımdı,sezon öncesinde 11. olarak bitirecekleri tahmin edilen ligi 3.sırada tamamladılar ancak,terfiyi bize bıraktılar.
16.olarak gösterilmiştik ilk 4'te geldik ve Championship'e yelken açtık,yokluklarla dolu yeni sezona merhaba 
Playoffta ilk rakip Brighton'dı.İyi mücadele ettik,savurgan davranmadık ve istenileni aldık.
Fleetwood'a ben takımın başına geleli hiç yenilmemiştik ve hatırlarsanız 1.ligden de beraber yükselmiştik.İyi oynadık ama maç umduğumdan zor geçti,artık uzatmalarında son dk.'sında kullandığımız köşe vuruşunda kaptanımız Parkes uzak direkten içeri kafayla çevirdi diğer stoperimiz alt yapımızdan yetişen Cumming'te kafayı vurdu ve rüyamız mutlu son ile bitti,resmen film gibiydi 
Padovan...Padovan...Padovan...
Juventus'ta yetişen genç oyuncu boşa düştüğünde almak için çok çabaladım ama yokluklar müsade etmedi.O arada bir Polonya takımı düştü peşine oraya da gitmedi,yönetimin para aktardığı benimde 1-2 oyucuyu sepetlediğim arada tavına getirdim ve aldım.Geldiğinde ligin 10.hafta maçları oynanmıştı.Nefes aldırır diyordum ama takımın oksijen deposu oldu resmen...
Padovan heryerde
Kiralık bekimiz Bateman'de harikaydı 
Borçlarımız malum,kadroda ise Padovan haricinde ki o da C'ship seviyesinde ortalama bir oyuncu sayılır,bu seviyede durumu kurtarabilecek oyuncumuz yok.Geçen sene Lockyer'den bu sene de Parkes'dan maalesef para kazanamadan ayrılmak zorunda kaldık.Belki kadro kurmak için Padovan'ı feda etmemiz gerekecek,bakalım neler olacak.
İLERLİYORUZ...

4.SEZON