Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 190 sonuç

Konu: Eskilerden Kim Kaldı? 1883

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    İşin çok zor bu sene. Elinden geldiğince kiralık oyunculara bak bari belki onlarla idare edebilirsin.
    En fazla 8 oyuncu kiralayabiliyoruz onda da 4 tanesi uzun vadeli olabiliyor,dar bir kadro ile başlangıcı yaptık.

TRANSFER DOSYASI

İlk kez hareketli bir transfer dönemi geçirdim.Giden oyuncular da yanına işaret koyduğum isimler geçen sezon ilk 11 oynayan isimlerdi.Zaten daha önceki mesajlarda kalan oyuncu sayımı göstermiştim,yani anlayacağınız baya zorlu oldu sezon öncesi
    Chelsea'den pek umutludeğildim zaten ve yanılmadım,klup kabul etse de oyuncular bize gelmek istemedi,uzun arama tarama işlemleri sonucunda bu oyuncuları kadroma katabildim.

Ligir bitirme yerimiz olan düşme potasının üzerinde bitirmemize yetecek gibi bir kadro oldu.Maaş bütçesinde ise ilk kez bu sezon artıya geçtik.Thijs'i tutoring için aldım açıkçası,diğer oyuncuların hepsi de bu takıma lazım isimler.Quintel zaten kadromuzdan boşa çıkmıştı bütçeyi toparlayınca aldım geri hemen.Rodriguez'in gelişi sonrası geçtiğimiz yıllarda santrofor oynayan golcümüz Elliot Richards'ı kanatlara çektim.Ianciu'yu kiralık olarak almak üzereydim Rijeka girdi araya ve onlara kaptırdık,çok üzüldüm açıkçası.

HAZIRLIK MAÇLARI

Asistanıma bıraktığım hazırlık maçları kuramadığım kadro yüzünden pek parlak geçmedi.

Ehh bütçede biraz gelişme var dedik ya bi kazık yemessek olmazdı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

NPOWER LİG 1 2015-2016 SEZONU

Görüntüye göre güç kaybeden sadece biz olmamışız.Qpr maçından zaten birşey beklemiyordum ama iyi oynadık umut vericiydi.Devamında ki maçlarda da bu umudumun boşa olmadığını ispatladı takım.2 oyuncu daha ihtiyacım var ama durumlar el vermiyor,yoksa bayağı bir can yakarız bu form devam ederse.Ancak tek süprizler yaşatan takım biz değiliz,acayip şeyler oluyor yine ligde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu acayip bir hata yaptım.Yönetime kardeş klüp bul dedim,ManU'yu buldular,bende acaba Chelsea ile olan anlaşma biter mi ki? Veyahut Chelsea oyuncuları geri çağırırmı ki derken kabul ettim daha fazla para için ve olan oldu Chelsea'den gelen 2 adamda sözleşmenin iptali sebebi ile klüpten ayrıldılar,şimdi işler berbat oldu.ManU şu anda oyuncuda vermiyor bize kendi elimle,düzeni bozdum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sefer 10 maçlık bir periyot.Kendi kendime bozduğum kadro düzenini bir ütrlü toparlayamayınca kötü bir performans gösteridk ama gerçekçi olursak kapasitemizin üzerinde seyretmeye devam ediyoruz.

Zaman zaman müthiş darlık çektik...

Kupa maçında ki 11,hepsi de alt yapımızın ürünü

Yönetim nakit takviyesi yaptı ama bana faydası yok...

TABLO

TRANSFER

TAKIM

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sadece maçlar ile ilgili gelişmeler olduğundan uzun bir maç periyodu yaptım yine,mali durum kötüye gidiyorken,takım da ligin orta sıralarında seyrine devam ediyor.Kontratı biten oyuncularım ile sözleşme imzalayamıyorum ve geçen sezon kaybettiğimiz Lockyer'dan sonra bu seferde Parkes sezon sonu için Aberdeen ile anlaştı.Oyunculardan yana kan kaybımız sürüyor yani.

Yönetim ara ara ufak ateşlemeler yaptı para olarak ama bunlar takımı etkileyen hareketler değillerdi.

TAKIM

PUAN TABLOSU

Yerimiz çok çok iyi.Bu kadarını beklemiyordum takımımdan,he nasıl gelişim sağlağacağız onu da bilmiyorum açıkçası.Oyun olarak üstümüzde ki takımlardan sadece QPR bizden üstün,diğerleri ile oynanan maçlarda oyun hakimi biz olsakta kaybettiğimiz puanlar gördüğünüz gibi var.Ancak QPR'ı anlamıyorum bana karşı çok üstünler ama kaybettikleri puanlara bakınca da büyük bir tezat var.Ellerinde ki kadro ile ben EPL'yi düşme potasının uzağında bitiririm.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Play off potasından 5 puan uzaktasın. Sıkıntı yaşamazsan play oflara kalabilirsin.

O mali durumla bile iyi başarı sağlamışsın.Tebrik ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Play off potasından 5 puan uzaktasın. Sıkıntı yaşamazsan play oflara kalabilirsin.

O mali durumla bile iyi başarı sağlamışsın.Tebrik ederim.
    Playoff potasına kapağı atmayı şu anda başardım ama playoffta gücümüz yetmez bunlara heralde Şu meşhur mali yokluğunda bir fotosunu atayım bir sonraki postta hedeflenen maç periyodunu tamamlayacağım ve genel durumu aktaracağım,son düzlüğe çıkarken

Zaten borç ile başlamıştık oyuna ve bildiğiniz üzere yönetim değişti ancak bende şans yok yine parasız bir yönetim geldi ve bir acil durum kredisi ile geldiler ve bu bizi bence daha da zora soktu,aynı şekil yönetmi değişen Preston'da ise zengin bir iş adamı geldi bilmiyorum ki ne diyeyim?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim için değerli bir oyuncu olan Elliot ile sözleşme yenileyebildim neyse ki,sağolsun klübünü seven adam belli oluyor,aramızda ki rakamlarda uçurum sayılabilecek bir miktar olmasına rağme fazla üzmeden,yormadan imzayı attı.Bu sezon kanatlarda kullanıyorum kendisini.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Borç olmasa çoktan düzlüğe çıkmıştın. Aylık 700 B borç ödüyorsun. Umarım bu yokluktan da olsa başarı alabilirsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Borç olmasa çoktan düzlüğe çıkmıştın. Aylık 700 B borç ödüyorsun. Umarım bu yokluktan da olsa başarı alabilirsin.
    Aynen öyle ve önemli oyuncularımı da kaybetmeme sebep oldu bu durumlar.Bu sene kaptan Lockyer gitmişti önümüzde ki sene de bu senenin takım kaptanı Parkes olmayacak.

Gelelim maçlara;

Ligin altlarında savaş veren rakiplerimize acımadık.Hep oyunu elimizde tuttuk ve Padovan'ın yönettiği hüzumumuz gole gitmeyi genelde başardı.Padovan ondan ne beklediğimizi bilerek oynuyor resmen.Bazen saç baş yoldurtacak şekilde kaçırıyor ama gençliğine veriyorum
    Kalecim genç Smug ise beklentilerimi henüz tam karşılayamadı.Onun yerine geçen sene ki kalecim Bruna Vale kalede olsaydı durumumuz daha da iyi olabilirdi kesinlikle.Kira sözleşmesi biten Çek kaleci Stanek kalmak istemedi ve ayrıldı,alt yapıdan çıkan kalecimiz yedek olarak devam ediyor,Smug sakatlanırsa ayva var nar var...

PUAN TABLOSU

Alttakilere daha önce puan bırakmadık ve kalan son 6 haftada da fikstür benim gözümü korkutmuyor açıkçası,altından kalkabileceğimiz maçlar bakalım bu sefer neler yapacağız,devam edeyim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada 3 maç önce kadroma bir boşta olan oyuncu daha katmıştım,bedavadan birazcık pahalı

Everton'dan yetişmiş olan bir oyuncu.Çok şeyler beklediğim söylenemez,orta saha rotasyonuna girmesi kafi ve oynadığı maçlarda da bıraktığı izlenimden memnunum şu anda.

12. Default

Playoff için ciddi avantaj elde etmişsin fakat kulübün mali yapısı büyük problem olarak gözüküyor Eğer birazda şansın yardımıyla üst lige çıkabilirsek büyük bir başarı olacaktır diye düşünüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JoyStick View Post
    Playoff için ciddi avantaj elde etmişsin fakat kulübün mali yapısı büyük problem olarak gözüküyor Eğer birazda şansın yardımıyla üst lige çıkabilirsek büyük bir başarı olacaktır diye düşünüyorum
    Şu an ilk maçımı oynadım ve şansımızında yardımı ile kazandık ama hemen sonrasındaki antrenmanda Mitchell sakatlandı 5 hafta yok,bu kötü oldu.

Ilk 2 zor gibi, insallah play-offlardan bir ust lige yukseliriz

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Çıkarız playofflardan ama kritik bir oyuncunu kaybetmişsin umarım bize sıkıntı yaratmaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ilk 2 zor gibi, insallah play-offlardan bir ust lige yukseliriz
    Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Çıkarız playofflardan ama kritik bir oyuncunu kaybetmişsin umarım bize sıkıntı yaratmaz
    Evet ilk 2'ye kalamasakta playoff potasındaki yerimizi koruduk ve 4. oalrak ligi tamamladık.Sakatlanmış olan Mitchell'den zaten yararlanamayacaktık kalan süreçte ama biten kiralık sözleşmesinide ManU oyuncusunu daha iyi bir klube göndermek istediğini belirterek uzattırmadı.Bu durumda yaşlı kurt Azaouagh ve Harrison rotasyonunu verimli kullanarak o bölgeyi tolere ettik.
    Son 6 maçta takım üzerine düşeni yaptı.Oyunu yönlendiren adamımız Padovan müthiş bir özgüven ve verimlilikle maçlara ağırlığını koydu,Richards'da onun açtığı yolları değerlendiren vurucu gücümüz oldu.Daha önce de belirttiğim gibi korkutucu bir fikstür yoktu önümüzde ve çıtayı 1 kademe yukarı çektik.
    Crawley en büyük süprizi yaparak şampiyonluk ile terfi etti.Sezon öncesi ligi 13.sırada bitirecekleri düşünülüyordu.QPR takipçisi oldu,Fleetwood diğer süpriz takımdı,sezon öncesinde 11. olarak bitirecekleri tahmin edilen ligi 3.sırada tamamladılar ancak,terfiyi bize bıraktılar. 16.olarak gösterilmiştik ilk 4'te geldik ve Championship'e yelken açtık,yokluklarla dolu yeni sezona merhaba

Playoffta ilk rakip Brighton'dı.İyi mücadele ettik,savurgan davranmadık ve istenileni aldık.

Güzel para da kazandık bu turda ama yönetim hala zarardayız demekten kendini alamıyor

Fleetwood'a ben takımın başına geleli hiç yenilmemiştik ve hatırlarsanız 1.ligden de beraber yükselmiştik.İyi oynadık ama maç umduğumdan zor geçti,artık uzatmalarında son dk.'sında kullandığımız köşe vuruşunda kaptanımız Parkes uzak direkten içeri kafayla çevirdi diğer stoperimiz alt yapımızdan yetişen Cumming'te kafayı vurdu ve rüyamız mutlu son ile bitti,resmen film gibiydi

Padovan...Padovan...Padovan...
    Juventus'ta yetişen genç oyuncu boşa düştüğünde almak için çok çabaladım ama yokluklar müsade etmedi.O arada bir Polonya takımı düştü peşine oraya da gitmedi,yönetimin para aktardığı benimde 1-2 oyucuyu sepetlediğim arada tavına getirdim ve aldım.Geldiğinde ligin 10.hafta maçları oynanmıştı.Nefes aldırır diyordum ama takımın oksijen deposu oldu resmen...

Padovan heryerde Kiralık bekimiz Bateman'de harikaydı

Borçlarımız malum,kadroda ise Padovan haricinde ki o da C'ship seviyesinde ortalama bir oyuncu sayılır,bu seviyede durumu kurtarabilecek oyuncumuz yok.Geçen sene Lockyer'den bu sene de Parkes'dan maalesef para kazanamadan ayrılmak zorunda kaldık.Belki kadro kurmak için Padovan'ı feda etmemiz gerekecek,bakalım neler olacak.İLERLİYORUZ...

4.SEZON

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kabus devam ediyor

Yerdeki mali duruma resmen bir balta vuruldu...

Olacağı buydu zaten...

Sağ kolumda gitti,emekli oldu...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yılın takımı...

Newcastle'dan kiralık olarak gelen Adam Campbell tek başına takım gibi oynadı.45 maçta attığı 30 gol ve yaptığı 10 asistle gerçekten harikaydı,takımımda özellikle görmek isterim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ardı ardına 2 güzel haber geldi...

Bakalım bütçe geçmişimize bakarsak rüya gibi Aceleci davranmayacağım,bonservis ödeyerek oyuncu almayı ise düşünmüyorum,oyuncuların kontrat bitişlerii beklemeye başlıyorum...

Güncelleme...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız oyunda bir sıkıntı var 1 sezon boşta kalmış olan oyuncu yaşı ne olursa olsun emeklilik kararı alıyor,bu nasıl bir saçmalıktır?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizde de sezon başında takıma katılan Lovin emeklilik kararı aldı.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrik ederim o yoklukla bu başarı güzel. Bu yıl düşmemeye oyna sonra mali durumu biraz daha düzeltip çıkmaya oynarsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim o yoklukla bu başarı güzel. Bu yıl düşmemeye oyna sonra mali durumu biraz daha düzeltip çıkmaya oynarsın.
    Teşekkür ederim.Amacım öyle ancak yine hiçte kolay olmayacak.Belirlenen maaş bütçesi iyi rakam gibi gözükse de artık C'ship'te oynayacağız ve özellikle İngiliz oyuncuların istedikleri maaşlar ile anca 5-6 adamın maaşına tekabul ediyor,dünyanın her tarafına saldırıyorum şu anda.Bu vaziyette ManU'nun bize vereceği destek çok önemli,en az 3-4 oyuncu oradan kadroya katmayı başarabilirsek lige tutunma umudumuz artacak.

Baya zor gececek ilk sezon. Insallah ligde kalmayi basaririz, sonra ust siralara oynamaya baslariz zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıldızımız

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Baya zor gececek ilk sezon. Insallah ligde kalmayi basaririz, sonra ust siralara oynamaya baslariz zaten.
    Hemde bayağı An itibari ile 15 Temmuz 2016'dayım ve kadronun durumu,başka takviye de yapabilecekmişim gibi görünmüyor...

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

bu yokluklara rağmen çok iyi bir sezon geçirdik, çok zevkli bir kariyer oluyor bence önmüzdeki sezonda çok daha zor olacak ama ilk sezon çıkamasak bile güvenimiz tam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    bu yokluklara rağmen çok iyi bir sezon geçirdik, çok zevkli bir kariyer oluyor bence önmüzdeki sezonda çok daha zor olacak ama ilk sezon çıkamasak bile güvenimiz tam
    Teşekkür ederim.

Gelmek isteyen oyuncu yok olsa da paramız yok.Bu sene bütün takımalar oyuncu kiralamada,oyuncu maaşının yarısının karşılanmasını istiyorlar,elde avuçta yok,olsa da adamların gelip gelmeyeceği piyango zaten.Tamamen yeni bir kadro,yeni bir teknik ekip ve stadımız bitene kadar oynayacağımız Stoke Gifford stadı ile yeni bir stad.Eh en önemlisi ise oyuncu yetersizliğinden bu sezon için hazırladığım yeni bir taktik.
    Özellikle sağ bek alamamak bu zorunlu değişikliğe itti beni.Devşirme olarak o bölgede randıman verebilecek herhangi bir isimde yok,ahh para gözün kör olsun...

Alt liglerde ki takımlar bile iyi oyunculara iyi kontratlar önereniliyorlar ama bizde yok.Hatta Fransa'da CFA-B liginde oynayan AS Yzeure takımı Loic Perrin'i bomba bir kontrat ile kadrosuna kattı ve Perrin şu anda 30 yaşında...

Yeni asistanım da gelir gelmez ortalığı kızıştırmaktan geri kalmadı ve ezeli rakibimize laf attı.Tribüne oynuyor kuyumuzu kazmassa alttan alttan iyidir

Nasıl takım,nasıl taraftar ben anlamadım.Bize para lazım diyoruz ama sanırım taraftarlarımızı bile fakir

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Taktik ilginçmiş Loic perrin ismi tanıdık geldi Saint etienne geçmişi varmı acaba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TRANSFER

Tecrübeli kaleci iyidir.

İnter'den yetişen genç oyuncu umarım beklentiyi karşılar.

Kaptan evine döndü.1 senesini boşuna heba etti gurbet ellerde...

İnter ürünü bir genç Gana'lı daha.Pek çaktırmıyorum ama 2'sinden de çok şeyler bekliyorum

1860 altyapısında başlayıp son 3 senesini B.Münih alt yapısında geçirmiş bir genç daha,ümit vaad ediyor.

Bunlar hep yokluktan oluyor.Belki bir ümit,ya tutarsa

Hızlı kanat oyuncusu hasreti çekiyorum 3 senedir,nihayet bu sene bu hasretim son buldu Aynı zamanda FM11'de ki Genk kariyerimden eski öğrencim olur

Ne olur ne olmaz diye almıştım,iyi ki de almışım o bölgeye başka adam alamadık.Hazırlık maçlarında iyi gözüktü.

Resmen profili ile el bombası ne çıkacak bilmiyorum

Diğerleri altyapıdan gelenler kadroda sayı tamamlansın diye bulunuyorlar.Gelecek vaad eden herhangi bir isim yok aralarında.ManU'da kiralık listesinde bulunan oyuncular gelmek istemediler takımımıza,sadece geçen sene de kadroda bulunan Keane geldi yine.Diğer oyuncularıda alabilseydim taktik değişikliğine gerek kalmayacaktı ve ligde süpriz yaratabilirdim ama -dim -dım işte olmadı,önümüzde ki maçlara bakacağız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Taktik ilginçmiş Loic perrin ismi tanıdık geldi Saint etienne geçmişi varmı acaba
    Ta kendisi.Ben almalıyım diyordum ama fakirliğimizi unutmuşum

Taktik konusunda ise ben de ilk kez deneyeceğim,3 hazırlık maçında iyi gözüktük ama kadro dar işte bir bölgeden sakat verdik mi hemen sahada o eksiklik hissediliyor.Bir kaç maç deneyeceğim,olmadı birşeyler düşüneceğim.Daha önce Cagliari ile Serie A'da 3-4-3 ile müthiş verim almıştım ama burada 2 kanadın hakkını verebilecek oyuncum yok

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri