SPOR TOTO SUPER LİG 22.HAFTA

Tipik bir beraberlik maçıydı, topa sahip olma konusunda zorlansak ta pozisyon bulmak ta pek zorlanmadık, her iki takımda birbirlerine üstünlük sağlayamadı dersek doğru olur. Kritik 1 puan 3 olsa tadından yenmezdi

SPOR TOTO SUPER LİG 23.HAFTA

Harika başladık bir anda penaltıdan gölü yedik panik yaptık, bu maç bizim gidişatımız açısından çok önemliydi ve bir penaltıda biz kazandık Anderson yazdı , 89'da 10 kişi kaldık fakat Tunay son dakikada harika yazdııı ..

SPOR TOTO SUPER LİG 24-31.HAFTA

Evimizde çok ilginç mağlubiyetler alıyoruz , ilk yarıda Gençler'e puan vermiştik yine verdik, Kayseri'ye de 3 puan hediye eettik nasıl bir takım çözemedim bir hafta harika 1 hafta dökülüyor.

PUAN DURUMU

Şampiyonluk yarışı heyecanlı bir hal almaya başladı. K.Erciyes'in kadrosu normal bir Anadolu takımından bir farkı yokken yarışta favoriler arasına girmesi çok tuhaf ve benim önümdeler. Hemde 2'li averajda benden üstünler.

KALAN MAÇLAR

Galatasaray K.Erciyesspor Bursaspor

Gençlerbirliği / Kasımpaşa / MersinİY.
Eskişehirspor / Akhisar Bld./ Kasımpaşa
Adanaspor / Beşiktaş/ Akhisar Bld.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL

Öldük öldük dirildik kırmızıyı yedik mi tamam dedim bitti Beşiktaş turladı ama uzatmalara kadar taşıyıp uzatmada BJK'de kırmızıyı yedi mi herşey bize döndü ve golüde bulduk finale çıktık.

RAKİBİMİZ : GALATASARAY

Ufak not : Avrupa'da gruplardan çıkamadığım için istifa etmem gerekliydi fakat şampiyon olma olasılığım olduğu için şuanlık bir istifa düşünmüyorum , eğer Şampiyon olamazsam sezon sonu istifa edeceğim.