8.Hafta

Bu kadar kötü oynamamızı ben bile beklemiyordum...

9.Hafta

Bu maç öncesi savunma çalıştık ve verimli olduğunu maçın sonunda anladık.Rakibimiz liderdi ve fix puanımızı aldık

10.Hafta

Rakibimiz bizle beraber ligin altlarında geziniyordu ama Masika ve Soumahoro'da yokken gerçekten felaket kötü bir takımız Yine savunma çalıştık ama bu sefer farkı ortaya koyduk ve golde bulduk,penaltı kararı ile iş bitmişti.Rakip takım menajeri de maçtan sonra kararın doğru olduğunu açıklayarak gönlümüzü fethetti Nihayet 3 puan.

10 haftayı geride bıraktık.Hep söylediğim şeyi tekrarlıyacağım,çok zor geçiyor.Anormal bir şekilde neredeyse %100 isabet ile hücumda sonuca gidiyoruz.Kaleyi bulursak gol Bu sene geçtiğimiz 3 sezona göre çok sakat veriyoruz,tahminim oyuncuların yapısından kaynaklanıyor.Keane'de ayrılacak takımdan iyice sıkıntı artacak.Yönetim bir yerlerden 3-5 kuruş takviyelese çok makbule geçicek,Padovan için gelen 3M tl.'lik teklifi de reddetmiştim ama satılığa koymayı düşünmeye başladım çünkü sözleşmesi de bitecek sene sonu bedavaya gidecek ama önce alternatifini bulmalı ki henüz bulamadım,sıkıntılar...

PUAN DURUMU

Başarısızmıyım neyim,bilemedim?