1 ile 30 arası toplam 190 sonuç

Konu: Eskilerden Kim Kaldı? 1883

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Puan durumuna bakıyorumda defans tamam ama gol atabilsek şuan çıkmıştık ligden, yukardaki takımlar bile 65, 57, 58 gol falan yemişler önümüzde ki sezon bir kaç tane çok iyi bu ligde bizi sürükleyip götürecek ofansif oyuncu almamız gerecek inş. yönetimde bize destek olur. Sabri meseleside on numara kesin vardır bi parmağı Reisin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Puan durumuna bakıyorumda defans tamam ama gol atabilsek şuan çıkmıştık ligden, yukardaki takımlar bile 65, 57, 58 gol falan yemişler önümüzde ki sezon bir kaç tane çok iyi bu ligde bizi sürükleyip götürecek ofansif oyuncu almamız gerecek inş. yönetimde bize destek olur. Sabri meseleside on numara kesin vardır bi parmağı Reisin
    Derin incelemeler ile uzun yazılar yazmak pek istemiyorum ama yememe işini çözdük dediğin gibi zaten hücuma topu aktarabilecek adamlarımız olsa topu daha çok ileride tutacağımızdan 45 golun altında olurdu yediğimiz gol sayısı ama top sürekli kalemize doğru gelince bir noktadan sonra rakip golü buluyor Conor Grant gibi bir adamı parlattık,çok komik ya Verilen bütçeyi deldim geçtim bu arada,elimdeki oyuncuların maaş artışları gerçekleşince önüme kabarık bir meblağ çıktı Bu sene klubü mali batağa sürükleyen ben oldum yani SS'ler geliyor

Mesaj Yetkileri