Çok kritik haftalara girdik, düşme potasına yakınız savunmamız diğer pozisyonlara göre daha iyi bir kaç yaratıcı oyuncu bulabilirsek gelecekn sezon herşey daha iyi olabilir
Çok kritik haftalara girdik, düşme potasına yakınız savunmamız diğer pozisyonlara göre daha iyi bir kaç yaratıcı oyuncu bulabilirsek gelecekn sezon herşey daha iyi olabilir
Aynen öyle ancak önümüzdeki sezon en az 6-7 oyuncu ihtiyacımız var.umarım alabiliriz.
41.Hafta
Zirveye oynayan bir rakipten daha puan çıkardık.Bu sene tepeye oynayan takımların ekmeğine hep taş koyduk ama direk rakibimiz olan takımlara karşı maalesef aynı performansı sergileyemedik...(Masika sakatlandı yine 3 hafta yok.)
42.Hafta
İngiltere liglerini bu yüzden sevmiyorum kupalarla birlikte bir sezonda 70 maç oynuyorsun Allah kolaylık versin![]()
Teşekkür ederim.Kariyer boyu görüşlerini belirtip yorumlar yaptığın içinde ayrıca teşekkür ederim,diğer yorum arkadaşlara da tabi ki
Daha önce de yazmıştım ama sezon boyu kar açıkladılar az bile para verdiler de neyse sesimi çıkarmadımBonservis bedeli ödeyerek oyuncu alacak kadar bütçemiz yok o yüzden kontratsız oyuncuları kovalamaya devam.Allah'tan geçtiğimiz sezon ki transferlerde isabetli seçimler yaptık,bu sene üzerine ekleme yapacağız.Soumahoro,Masika ve Santiago'yu satabilirsem çok iyi olacak.Padovan için dedikodualr erkenden başladı,elimde ki genç ve yetenekli isimler gibi oyuncular yakalayabilirsem hem anlık katkı almaya devam ederiz hem de ileride para kazanabiliriz.
Ayrıca yerle bir olan antrenman tesisleri için yönetimin kapısını çaldım,ardından gaza geldim ve istekleri sıraladım,yönetim de kıymetimi bilmeye başladığını gösterdi.
ManU'dan Amerika'lı regen forveti kiralayabilirsem,Padovan'ı satarım
Rica ederim.
Yönetimden ne istersen vermişler üstüne birde para isteseydin hayır demiyeceklermiş![]()
Sanırım para da isteyeceğimSayı olarak çok olmasa da devrim niteleğinde transferleri bitirdik imzalar atıldı,Elia boşta da gelmiyor,ahh gelse
Geçen sezon boyu orta saha oynayan 2 stoperim Lockyer ve Strohmaier artık gerçek mevkilerine dönebilirler ama bu seferde 2 Gana'lı stoperimizi kesmek için çok çalışmaları gerekecek![]()
Transferleri görmeyi heyecanla bekliyorum gelsin artık![]()
Padovan varken onu mu seçmişler![]()
Puan durumuna bakıyorumda defans tamam ama gol atabilsek şuan çıkmıştık ligden, yukardaki takımlar bile 65, 57, 58 gol falan yemişler önümüzde ki sezon bir kaç tane çok iyi bu ligde bizi sürükleyip götürecek ofansif oyuncu almamız gerecek inş. yönetimde bize destek olur. Sabri meseleside on numara kesin vardır bi parmağı Reisin![]()
Derin incelemeler ile uzun yazılar yazmak pek istemiyorum ama yememe işini çözdük dediğin gibi zaten hücuma topu aktarabilecek adamlarımız olsa topu daha çok ileride tutacağımızdan 45 golun altında olurdu yediğimiz gol sayısı ama top sürekli kalemize doğru gelince bir noktadan sonra rakip golü buluyorConor Grant gibi bir adamı parlattık,çok komik ya
Verilen bütçeyi deldim geçtim bu arada,elimdeki oyuncuların maaş artışları gerçekleşince önüme kabarık bir meblağ çıktı
Bu sene klubü mali batağa sürükleyen ben oldum yani
SS'ler geliyor
![]()
ManU'dan yine bir hayır göremedik ama orayı düşünmeden girişmiştim işe ve hem tecrübeli hem de iyi isimleri kadroya kattım.Bu sene The Gas taraftarları için bir dönüm noktası olacaktır.Kalecim Sandomierski ve Padovan için dedikodular dönüp duruyor ama yerlerine oyuncu alabilme durumumuz görüldüğü üzere şu anda yok.Geçen sezon olduğu gibi transferin son gününde gelirlerse çok astronomik rakamlar görmedikçe elleri boş geri çeviririm.Göndermek istediklerimi satamayınca maaşlarının tamamını gittikleri takım ödeyecek şekilde kiraladım.Orta saha ve kanatlara iyi takviyeler yaptım ve takım bütünlüğünü sağladık bence ama Padovan'a bir yedek yine alamadım.Para vardı ama maaş artışları bir açıklandı direk eksiye gittikGeçen sezon A takım kadrosunda bulunan gençleri ait oldukları yaş gruplarına dağıttım geri ve A takım mevcutu yukarıda gördüğünüz gibi oldu.Lockyer ve Strohmaier joker isimlerimiz,geçen sezonu orta saha da geçirmişlerdi ama ihtiyaç durumunda heryere koşturacakalar yine velakin takımın en zayıf 2 oyucusu da onlar maalesef
Belki birini gönderip Engels'i alabilirim ama şu an kararsızım.1 Temmuz 2017 itibariyle Bristol Rovers'ın durumu budur.
Last edited by iLkeRisT : 05.Nisan.2014 at 14:08
2017 - 2018
Klüp iflas etmiş hocam. Transferler yerinde ve lig için güzel çok oyalandın çık buralardan![]()
Çok iyi para sen bilirsin ama bence sat palermoya![]()
Yolla gitsin Palermo'ya daha iyisini bulursun o fiyatın yarısına![]()
Padovan için 22,5M TL.'ye çıktı Palermo ama yerine gelmek isteyen benzer bir adam yok,malum çok cezbedici bir klüp değiliz,yoksa free'de çok iyi oyuncular var ama maalesef...
Avrupa'da ki liglere bir göz atayım dedim dedim;
EPL'de M.City,
La Liga'da R.Madrid,
STSL'de Galatasaray,
Portekiz'de Porto,
Serie A'da Juve,
Ligue 1'de Monaco,
Bundesliga'da Schalke,
Peo Lig'de S.Liege ipi zirvede göğüsleyen takımlar olmuşlar.
Yönetim ile iyi ilişkilerimiz de devam ediyor