ManU'dan yine bir hayır göremedik ama orayı düşünmeden girişmiştim işe ve hem tecrübeli hem de iyi isimleri kadroya kattım.Bu sene The Gas taraftarları için bir dönüm noktası olacaktır.Kalecim Sandomierski ve Padovan için dedikodular dönüp duruyor ama yerlerine oyuncu alabilme durumumuz görüldüğü üzere şu anda yok.Geçen sezon olduğu gibi transferin son gününde gelirlerse çok astronomik rakamlar görmedikçe elleri boş geri çeviririm.Göndermek istediklerimi satamayınca maaşlarının tamamını gittikleri takım ödeyecek şekilde kiraladım.Orta saha ve kanatlara iyi takviyeler yaptım ve takım bütünlüğünü sağladık bence ama Padovan'a bir yedek yine alamadım.Para vardı ama maaş artışları bir açıklandı direk eksiye gittikGeçen sezon A takım kadrosunda bulunan gençleri ait oldukları yaş gruplarına dağıttım geri ve A takım mevcutu yukarıda gördüğünüz gibi oldu.Lockyer ve Strohmaier joker isimlerimiz,geçen sezonu orta saha da geçirmişlerdi ama ihtiyaç durumunda heryere koşturacakalar yine velakin takımın en zayıf 2 oyucusu da onlar maalesef
Belki birini gönderip Engels'i alabilirim ama şu an kararsızım.1 Temmuz 2017 itibariyle Bristol Rovers'ın durumu budur.