İlk transfer teklifimi almış bulunuyorum. Tabi ki reddettim
Yönetime teşekkür ediyorum, benimle yola devam etme kararı aldılar. Niye böyle bir şey yaptılar acaba ?![]()
Şampiyon !
Elde avuçta bir şey kalmayınca mecburen lige asıldık. Sonuç olarak da bitime 5 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan etmeyi başardık. Artık Sky Bet League 1 bizleri bekliyor !
Ligin oyuncu istatistikleri
Bu sezon ki başarının gelmesinde etkili olan oyuncularımız
Yönetimde boş durmuyor, onlarda da çalışmalar devam
Avrupa'nın En Başarılı Takımları Listesi !
İtibarımız artımış mı ne ?![]()
Woow iyi derece yapmışsın. Şampiyonluk için tebrik ederim. Artık seneye iki kupa isterük![]()
Seneye iki kupa değil tek kupa bile alamayabiliriz hocamTakımın finansal dengesi fena bozuldu. Geçen sezon yapılan transferlerin maaş maliyeti bir hayli fazlaymış dikkat etmemişim. AL'den gelir gelecek zaten diye düşündüm ama beklediği gibi olmadı. Şu an transfer yapamıyorum o yüzden seneye baya bir zor geçecek
![]()
Önümüzdeki sezon FEDA diyeceğiz artık
Oyuncularla görüş maaş indirimine gitsinler olmadı gözünün yaşına bakmadan sat !Takım batacak yoksa..
Finans kötü olabilir ama itibar ve klüp büyümeye devam ediyor, Avrupa sıralamasında da 83. sıradayız![]()
Evet biraz feda diyeceğiz sanırımgeçen seneki kadroya katılan oyunculardan %20'si verim sağladı geri kalanın hepsi boş çıktı satılık listesine koydum ama gelen giden yok kulüp binası önüne de "ikinci el, orjinali ile birebir aynı kelepir topçu" diyede ilan astım ilk gelene vereceğim hepsi mecbur
![]()
Farkı koymuşuz tüm kulvarlarda inş. batmadan çııkmadan premiere koşallım![]()
Çok azimli takımsınız vallaha.Büyük takipçinim artık.Yanlız finans konusu üzücü olmuş.Ayrıca Bobo'yu almanı pek doğru bulmadım.Fena düşmüş bobo.
İnş hocam tek hedefimiz kayıpsız şekilde yola devam etmek
Ya aslında benim de Bobo'yu transfer etmek gibi bir niyetim yoktu, sonuçta kadromda onun profilinden çok daha iyi profile sahip forvetler var fakat sadece 1 tanesinden verim alınca birde Bobo'yu deneyelim dedim ve yarım sezonluk kiraladım.
Yarım sezonluk olduğunu farketmemişimO zaman verim alırsan götürür takımı gibi geliyor.
Beyler Boboya kötü demeyin San Marino liginde bende olsa ne işe yarar siz kötü oyuncu görmemişsiniz![]()
İtibar çok iyi, inşallah finans ı da düzeltiriz.
Yarım sezonluk kiraladık ve fena da performans vermedi yani idare eder güzel bir transfer oldu bizim için
Elimde senin çok işine yarayacak topçular var hocam hemen kulüpler arası bir anlaşma yapalım ve sana göndereyim bunları![]()
İnş finansı bu sezon sonunda düzeltmiş olmayı planlıyorum ama hayırlısı![]()
Yeni sezon öncesi Emre Özdemir kameralar karşısında !
The Guardian Muhabiri:Geçen sezon geneline bakıldığında son derece başarılı bir sürecin tamamlandığını söyleyebiliriz. Ligi zirvede tamamladınız ve EUFA Avrupa Ligi gibi kalitenizin çok üstünde takımlara kafa tutmayı başardınız. Geçen sene ile ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapabilir misiniz ?
Emre Özdemir: Geçen sezon son derece olumlu geçti bizler için. Takımın onlara duyduğum güveni boşa çıkartmadı ve 5 kupada da herkesin saygısını kazanmayı başardığımızı düşünüyorum. Geçen seneki başarıdan ötürü tüm kulüp personellerini ve takımımı tekrardan tebrik ediyorum
The Guardian Muhabiri: Kulüple ilgili olarak finansal açıdan problemlerin kapıda olduğuna dair dedikodular kulaktan kulağa dolaşmaya başlamış durumda, bu konu hakkında taraftarınızı rahatlatacak bir şeyler söyleyebilir misiniz ?
Emre Özdemir: Bu takımın başına geldiğim günden beri her zaman dürüst ve gerçekçi olmaya çalıştım. Benden taraftarı rahatlatacak bir açıklama bekliyorsanız eğer böyle bir davranış içinde asla bulunmayacağım. Taraftarlarımız şunu çok iyi bilmeliler, geçen senelerdeki başarıları elde edebilmek adına belli meblağları harcamamız gerekiyordu ve harcadık. Evet şu an için finansal açıdan problemler yaşıyoruz bunu kimsenin göz ardı etmesini istemiyorum. Herkes bunun bilincinde ve bunu dikkate alarak kulübe olan bağlılığını göstermek zorundadır. Bu söylediğime taraftarda, futbolcularda, yönetimde ve tabi ki bende dahilim !
The Guardian Muhabiri: Yapmış olduğunuz dürüst ve cüretkâr açıklamalar için sizleri kutluyoruz. Önümüzdeki sezonda da başarılar diliyoruz.
3. Sezon Öncesi Transferlerimiz
Değerlendirme
--İlk olarak takımın finansal durumunu göz önünde bulundurarak bonservisi elinde olan isimlere yöneldim. Tek tek tüm Afrika ülkelerinin 20 Yaş Altı takımlarını gözden geçirdim, bonservisi olmayan ve çok iyi özellikleri olan bir çok regen buldum fakat İngiltere'deki lanet olası düzenleme sebebiyle çalışma izni almayı bir türlü başaramadık.
--Bu yüzden transfer ettiğimiz oyuncuların hepsi birazda mecburiyetten ötürü kadroya katışmış isimler fakat takıma katkı sağlayabilecek kıvamda futbolcular ve hepsinden son derece umutluyum.
Bütün piyasayı alt üst etmişsin bu transferler tutarsa yönetim başına taç yapar seniama kadro derinliği açısından güzel transflerler olmuş tello nun fiziği çok düşmüş ama 2.yarılarda giden maçları çevirebilecek bi oyuncu
Hocam o kadar iyi topçular buldum ki Afrika'da 18-19 yaşlarında ileride hepsi birer Messi , Ronaldo, Xavi, Puyol olabilecek kıvamdalarBiraz abarttım belki ama bulduğum topçulardan 2-3 tane alabilsem Premier Lig'te parlatır deli paralara satardım da işte çalışma izni alamıyoruz bir türlü
![]()
Afrika'da ki regenler hiç bir ülkede yok aslında![]()
Lakin alırken iyi gözlemciye değerlendirtmek lazım, 17 yaşında 17 bitiricilik olup da, potansiyeli olmadığından 25inde 18 bitiricilikte kalan çok oyuncu var, ha 18 bitiricilik süper tabi de öbür özellikleri yetmez bu sefer de, Afrikalı regenlerde bu sorun çok oluyor.
Transferlerimiz de genel olarak ortalama isimler, kadro uyumunu erken yakalarsak iyi işler yaparız yine.
Transferler hayırlı olsun inşallah yararlı olurlar![]()
Benim scoutlar da gidemiyor afrikaya güney amerikaya kendim tek tekn araştırıyorum
Evet arkadaşlar sezonun yarısına gelmiş durumdayız. Bu sezonu hızlıca toplu şekilde paylaşıp bir an önce ligi bitirmek niyetindeyim. O yüzden sadece FF Cup maçlarının paylaşımını yapacağım.
Sky Bet League 1
Şimdiye Kadar Oynadığımız Maçlar
Capital One Cup 2. Tur maçında güçlü rakibimize zorluklar çıkartsak da turu geçmek adına yeterli olamadık.
İngiltere Federasyon Kupası 1. Tur Barnet - Luton
İngiltere FEderasyon Kupası 2. Tur Barnet - Swindon
Sezonun ilk yarısında performansları ile beğenimi kazanan futbolcularım
Lee Lucas
DEĞERLENDİRME:Kendisi sezon başında aramıza katıldı ve 2 sezondur orta sahada istediğim ayağı pas yapabilen oyuncu vasfını üstlenmiş durumda. Yanındaki partneri ile son derece uyum içerisindeler.
Matthew Dolan
DEĞERLENDİRME: Geçen sezon aramıza katıldı, geçen sene de fena performans sergilemedi fakat bu sezon Lee Lucas ile birlikte orta sahadaki oyunları bizi başarıya taşımaya devam ediyor.
Daniel Kearns
DEĞERLENDİRME:2 sezon önce alıp orta saha olarak değerlendirmiştir. İnatla yardımcılarımın sağ açıkta oynatmam yönündeki raporları doğrultusunda kendisini sağ kanat oynattım. 2 sezondur sağ kanatta harikalar yaratan Villa'nın da çok kötü olmasından iyi faydalanıp ilk 11'in değişmezlerinden birisi olmayı başardı.
Rogier Krohne
DEĞERLENDİRME: Geçen sezon kadroya kattığım ve forvette neredeyse hiç verim alamadığım bir isimdi. Sezon başı bedava satmaya bile çalıştım fakat sezonun ilk başında ilk 11'de yer vermek istedim. İlk maçta 2 gol atarak takımdan gitmek istemediğini net bir şekilde gösterdi. İyi ki de gösterdi
Sidney Schmeltz
DEĞERLENDİRME: 2 sezondur sol kanadı emanet ettiğim isim. Geçen sene de iyiydi bu senede son derece iyi bir performans sergiliyor.
Gozie Ugwu
DEĞERLENDİRME: Geçen sezon ligde attığı 22 gol ile bizi şampiyonluğa taşıyan Ugwu bu sezon içinde elinden geleni yapmaya devam ediyor. Ara ara düşüş yaşasa da son derece memnunum.
David Stephens
DEĞERLENDİRME: Kendisini evladım gibi görüyorum ve onun başarılı olması cidden beni de mutlu ediyor. Takıma geldiğim günden beri defanstaki banko adamım. Kendisi benim yönetimimde Galler Milli Takımı içinde değişmez isimlerden birisi olmayı başardı
Graham Stack
DEĞERLENDİRME: Kendisi ilk günden beri benim en güvendiğim isimdir. Kalede son derece iyi bir performans sergiliyor. Fakat sizlere de sormak istiyorum. Yaşı ilerlemeye başladı ve kalede daha genç bir isim ile uzun soluklu bir serüvene gitmek istiyorum. Championship'te yeni ve tecrübesiz bir kaleci ile başarılı olmak sizce de son derece zorlu olacaktır değil mi ? Kararsızım gerçekten yardımcı olursanız sevinirim
Bu sezon bir hayli popüler bir teknik direktörüm sanırım![]()
Bir an için düşündüm acaba gitsem mi diye ama yok takımı asla yalnız bırakmayacağım
1. ile puan farkı biraz var ama kapatırız hocam![]()
Otur oturduğun yerde![]()
Hocam Serkan Balcıyı almışşın.Benim sağ beki çalmışşın
(Antalyasporu yönetiyorumda)
Hocm Blackpool hem bütçe hem de kadro olarak ligin çok üstünde bir takım, ilk yarıdaki maçta da 4-1 gibi bir skorla dalga geçe geçe yendiler, eğer intihar etmezlerse puan farkının kapanması imkansız gibi bir şey
Buradayım hocam bir yere gittiğim yok
Vallaha ne yalan söyleyeyim Serkan Balcı'yı aldığıma bin pişmanım desem yeridirSağ bekte denedim olmadı, orta saha denedim olmadı bir türlü dikiş tutturamıyoruz kendisiyle