Catania'da Yaprak Dökümü !
Catania Teknik Patronu Ümit Boğa a takım, rezerv takım ve 19 yaş altı takımı olmak üzere birçok futbolcusuyla yollarını ayırdı.
Catania'da Yaprak Dökümü !
Catania Teknik Patronu Ümit Boğa a takım, rezerv takım ve 19 yaş altı takımı olmak üzere birçok futbolcusuyla yollarını ayırdı.
TariboWest
4 oyuncuyu daha kadromuza kattık ve transfere son noktayı koyduk.
Sergi Roberto - Bedelsiz
Barcelona alt yapısından yetişen Sergio Roberto'yu kadromuza katmayı başardık. Onun önderliğinde önümüzdeki yıllara damga vurmayı planlıyorum.
Spoiler: Profil
Faouzi Ghoulam - 2.3 m €
Geçen sezon kiralık olarak formamızı giyen Ghoulam'ı bonservisiyle aldık.
Sebastian Jung - 13.75 m €
Peruzzi'nin gitmesinden sonra yerine kaliteli bir isim almak istiyordum. Onun kadar yetenekli bir oyuncuyu takıma kazandırdığım için mutluyum.
Diego Rodriguez - 1.9 m €
2 sezondur transferleri gerçekleştirirken vatandaşlıklara dikkat etmeye çalışıyorum. İngilizler başka bir ligde zorlandığı için Tom Ince ve Alex McCarthy'i beraber kadroya katmıştım ve ikisinden de verim almıştım. Bu sezon Sergio Roberto'yu alırken Keko'nun İspanyol olması bunda etkendi. Kampl geçen sezon bizimle olduğu için artık uyum sorunu yaşamayacağını düşünüyorum. Faouzi Ghoulam, Panagiotis Tachtsidis ve Albin Ekdal da önceleri Serie A'da oynadıkları için dil sorunu yaşamayacak. Takımda tek zorlanacak Sebastian Jung gibi duruyor. Onun da bir an evvel uyum sağlamasını umut ediyorum. Ayrıca takımdaki İtalyan oyuncu sayısını 11'e çıkarmanın takım uyumunu daha çabuk sağlayacağını düşünüyorum. Transfer politikamız aynı bu şekilde gerçekleşmeye devam edecek. Artık yeni sezona başlama zamanı !
TariboWest
Köklü değişiklik geliyor herhalde![]()
Geçen iki sezon sonrasında yeniden yapılanmaya karar verdik. Takımın yaş ortalamasını 23'e düşürdük. Elimizde önceki senelere göre daha genç ve tecrübesiz bir kadro var. Fakat kafamda kurduğum sisteme uygun bir takım var elimde. Artık hızlı hücum yapan ve koşan mücadele eden takımı İtalya'ya da gösterme zamanı.![]()
TariboWest
Transfer politikası 10 numara, en iyi transfer Sergi Roberto
Transferler hayırlı olsun.Del fabro,jung beğendim savunmacılardan umarım faydalı olurlar.
Harika transferler yapmissin. Umarim guzel bir sezon geciririz ligde.
Ben topu defanstan ortasahaya kadar kısa pasla çıkarıyorum bir de.Bazen zorlandığım oluyor. Özellikle Torino ile oynarken defanstan çıkartmıyorum. Çünkü 3-6-1 gibi birşey oynuyorlar. Önde baskı olduğunda veya ortasaha kalabalık olduğu için çok top kaybı oluyor.
Sergi'yi bedavaya almak daha da harika oldu.
Teşekkürler. İnşallah.
Teşekkürler. İnşallah güzel bir sezon olur.![]()
TariboWest
Başarılar Hocam gençler iyidir delikanlı olurlar![]()
Serie A 1. Hafta
Catania 1-0 Genoa
Spoiler: Maç Verileri
Serie A 2. Hafta
Milan 0-0 Catania
Serie A 3. Hafta
Catania 3-0 Torino
Serie A 4. Hafta
Fiorentina 1-4 Catania
Serie A 5. Hafta
Catania 0-0 Sassuolo
Serie A 6. Hafta
Atalanta 0-0 Catania
Serie A 7. Hafta
Catania 1-1 Padova
Serie A 8. Hafta
Livorno 2-2 Catania
Serie A 9. Hafta
Catania 2-2 Roma
Serie A 10. Hafta
Sampdoria 3-2 Catania
Serie A 11. Hafta
Catania 1-0 İnter
Serie A 12. Hafta
Juventus 2-1 Catania
Puan Durumu
Sezona süper bir başlangıç yaptık. Fakat haftalar ilerledikçe harika futbolumuzu devam ettirmemize rağmen sonuçlar alamamaya başladık. Derin FM vs. gibi konulara girmek istemesem de harika işleyen bir takımı durdurmanın yolu yine bulunmuş gibi geldi bana. Ama ısrarla söylediğim gibi takım genç oyunculardan kurulu olduğu için baskıyı kaldıramadığımızdan bu sonuçları aldığımıza inanmak istiyorum. Berabere biten maçları izlemiş olsanız neler demek istediğimi daha net anlardınız. Ayrıca Bellusci'nin de 3 ay sakatlık yaşaması takımı olumsuz etkiledi. Bu kadar olumsuzluğa rağmen bu sezon ilk 4 hedefi koyuyorum. Çünkü bu takım bunu başaracak !
TariboWest
5, 6, 7 ve 8. haftalarda galip gelmeliydik..
Sezona çok iyi başlamışız ama beraberlikler kötü olmuş. Belluschi 7.sezonda benim takımımda da oynuyor 3.sezondaki hali nasıl acaba.
Hocam aynen dediğine katılıyıyorum . Bu Fm 2014 'de acayip bir şey var . Sinirlerimi çok bozdu bir süre ara vericem ben . Dediğin gibi benim yaptığım maçlarıda izleseniz. Tek kale maç oluyor ama yeniliyorsun vs vs.. içim dolu daha da anlatmıyayım Allah sabır versin![]()
Serie A 13. Hafta
Catania 0-1 Bologna
Serie A 14. Hafta
Napoli 1-0 Catania
Serie A 15. Hafta
Catania 0-0 Modena
Serie A 16. Hafta
Empoli 2-1 Catania
Serie A 17. Hafta
Catania 1-2 Cagliari
Puan Durumu
Catania Şok Haberle Sarsıldı !
Sezona ilk 6 hedefi ile başlayan ve kupada finali hedefleyen Catania hedeflerinden bir bir uzaklaşmış, ligde küme düşme hattına kadar gerilemişti ve T.D. Ümit Boğa hedef haline gelmişti. Son Cagliari mağlubiyetinin ardından istifa kararını açıklayan Ümit Boğa böylece 2.5 yıllık Catania macerasına son verdi...
TariboWest
Takım bir türlü oturmamış basit takımlara karşı çok çok fazla puan kaybetmişiz.Yeni takımı bekliyoruz![]()
Hayırlısı olsun hocam yeni takımı bekliyoruz![]()
Catania'da olmadi, bir sonraki takimda artik basarilari yakalariz![]()
NEC Nijmegen'de Ümit Boğa Dönemi !
Catania ile 2.5 yıl geçirdikten sonra istifa eden ve İtalya'da bir takımla anlaşma yapması beklenen Ümit Boğa sürpriz bir tercih yaptı ve NEC Nijmegen ile sözleşme imzaladı.
TariboWest
Başarılar dilerim keşke Türkiye'ye felan gitseydin.
Eskiden TV'de NEC Nijmegen maçlarına denk geliyordum hep.Çok sevdiğim bir takım başarılar![]()
Türkiye'den gitmek istediğim takımlar boşta değildi. Gençlerbirliği ve Trabzonspor teklif getirdi ama kabul etmedim. Kariyer daha uzun seneler devam ederse Türkiye'ye de yolumuz düşer.
Bu sezon NEC'e sempatim oluştu benim de. Boşta olunca şansımı deneyeyim dedim.![]()
TariboWest
Yeni takiminda basarilar dilerim.