-
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar.Potansiyel demeyelimde kısa vade için kaliteli isimler var. 
Yönetim ligi orta sıralarda bitirmemizi istiyor,medya da ligi yukarılara yakın bir yerlerde bitireceğimizi öngörüyor.Ben ise bu ligden çıkacak kadar iyi olacağımızı düşünüyorum ama yine de yönetimi gaza getirmemek adına yönetime uyarak orta sıralarda kalırız dedim
Transfer için ayrılmış bir bütçe yok fakat maaş için ayrılmış olan bütçemizde fazladan 1.4M TL paramız var ve bunu iyi değerledirirsek kulüpün kaderini değiştirebiliriz.
Kadroya Bir Göz Atalım;

Kaleciler:Açıkçası daha iyi kalecilerim olsun isterdim ama en azından bu sene için burada bir ihtiyaç söz konusu değil,ilk tercihim Domaschke olacak.
Stoperler:Zaten çok fazla alternatifimiz yok ama tecrübeli Tim Sebastian ile yanında Hoheneder olacak.Hoheneder ağır bir stoper ama bu seviye için fazla fazla yetecektir.İhtiyaç halinde Ernst bir orta saha olmasına rağmen savunmada kullanacağım ilk isim.Diğerleri kadroda oyuncu bulunsun diye bu sezonu bizimle geçirecekler.
Sağ Bek:Burada yine tecrübeli bir isim Müller ilk tercih olacak ki yedeği olabilecek bir isimde yok işin kötüsü,Demme orada oynayabilen bir isim var ama orası için son olarak düşüneceğim onu,çünkü orta saha da çok önemli olacak bizim için.Bir yedek isim alabilirsek güzel olacak.
Sol Bek:Genç Jung ilk tercihim olacak.Yedeğinde ise çok yönlü bir oyuncu olan Finli Sumusalo var orada gözüm kapalı.
Ön Libero:Ernst bankomuz,yokluğunda ise stoperlerden oraya bir çözüm arayacağım ya da Sumusalo'yu kullanacağım.Takımda DMC olarak gözüken diğer oyuncu Kaiser'in profili o bölge için yeterli değil daha çok MC'ye uygun bir profili var.Demme yine MC için profili daha uygun bir isim.
Orta Saha Merkez:Bu bölgede 2 oyuncu ile oynayacağız ve ikisi de DOK rolünde görev yapacak.Birisi savunma birisi destek olarak oynayacak.Savunmaya dönük oynayacak isim Demme olacak ve bu seviye için oldukça yeterli bir profili var.Trasnferde yeterli bir isim bulamassak Kaiser'de destek olarak oynayacak diğer oyuncu olacak ve alternatif isimde yok.Yani burası acil transfer isteyen tek bölgemiz.
Kanatlar:Salzburg'ta direkt oynarken yolu buraya nasıl düştüğünü anlayamadığım Tiegl iki kanatta da oynayabiliyor ve kadroya yazacağım ilk isimlerden.Çoğunuzun kadrosuna kattığı Kampl'dan daha hızlı ama daha yeteneksiz bir vesiyonu Tiegl.Ondan iyi verim alabileceğimi düşünüyorum.Poulsen'de mevcut kadroda ki kanada koyacağım diğer oyuncu,fiziğine göre gayet süratli ve ayağına hakim bir oyuncu.Aslen santrafor olsa da düşük bitiriciliği sebebi ile en ileride düşünmeyeceğim,kanatta o da iyi olacaktır.2.takımımız da bulunan Rabiega'da bu mevkiye derinlik katabilecek bir oyuncu.
Forvet:Frahn ve Morys bu mevkide bulunan oyuncularımız.İkiside uzun boylu ve iyi bitiriciliğe sahip isimler,Frahn bir adım önde ilk şans onun,Morys'de saha sürdüğümde gol atabilir diyeceğim kadar kaliteli ama ağır bir oyuncu.2.takımımızda da Thomalia ve Martinez sahaya sürsem sırıtmayacak gibi duran alternatif isimler.
Ufaktan inceleme babında bir yazı yazayım dedim ve takımımızı dilim döndüğünce tanıtıp,anlatmaya çalıştım.Profilini görmek istediğiniz oyuncular var ise belirtirseniz ekleyebilirim.Artık açılış maçına doğru ilerleyelim. 
Last edited by iLkeRisT : 11.Nisan.2014 at 01:02
Mesaj Yetkileri