(Burada okuyacaklarınızın hepsi Hayal Ürünüdür.)
Yeni sezonda Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena kombinemi yenilemeyi düşünmüyordum amacım yurt dışına çıkarak futbolun peşinden koşmaktı ve tekn,k direktör olmak istiyordum. Bu fikrimi daha önce bir projeye dönüştürüp başkan Ünal Aysal'a göndermiştim ancak bu olayın gerçekleşmesi bana ütopik geliyordu açıkçası... (Ben kim,Galatasaray kim...)
Bir gün telefonum çaldı numara bana tanıdık gelmedi ilk başta açmak istemedim ama sonra birden telefonu açmış bulundum ve o an şoka uğradım. (Saat: 11:22)
+ Efendim?...
-Merhaba Samet Samasti ile mi görüşüyorum
+ Evet siz kimsiniz?
-Ben Galatasaray Spor Kulübünden arıyorum Ünal Aysal'ın asistanıyım, adım Gonca.
+B.Bu.Buyrun... (Heyecanlı bir ses ile)
-Başkanımız sizinle özel bir görüşme yapmak istiyor, projeniz ile ilgili
+Tabiki çok memnun olurum. Allahım rüyamı bu... Çok özür dilerim çok heyecanlıyım
-(Gülerek) Önemli değil... Ne zaman müsait olursunuz?
+Başkanımız uygunsa hemen... Şimdi gelebilirim.
-Tamam halde çok şanslısınız saat 14:45Te kulüp binasında olabilir misiniz? Başkanın o saatte boş vakti görünüyor.
+T..Ta..Tamam.. Hemen geliyorum. Oradayım yani. Beni düşünmeyin siz.. Çok teşekkür ederim.... (Heyecanlı bir halde, saçmalıyorum ve telefonu yüzüne kapatıyorum)
Yaklaşık 1 buçuk saat sonra kendimi kulüp binasının önünde bulmuştum... 1 saat 45 dakika vardı ne yapayım diye düşünürken binada beklemek için içeriye girdim. Kapıdaki görevlilere Gonca Hanım ile görüşmek istediğimi söyledim yaklaşık 15 dakika sonra Gonca Hanım beni davet etti ve yanına çıktım.
+Merhaba Gonca Hanım, ben Samet Samasti
-Merhaba Samet Bey, erken geldiniz
+Evet telefonu kapattığım gibi kendimi yol vurdum çok heyecanlıyım.
-Anlıyorum. İsterseniz siz biraz sakinleşmeye çalışın..
+Peki teşekkür ederim.
Aradan 15 dakika geçmiş ve başkanın odasından küfürle karışık bağırış çağırışlar yükselmeye başlamıştı ve birden kapı açıldı başkan sinirli bir şekilde odadan çıkıp Gonca Hanım'ın masasına geldi ve derhal Samet'i arayın hemen gelsin dedi. O an şaşkınlıkla olanları izliyordum. Dona kalmıştım adeta... Gonca Hanım; Ünal Bey Samet Bey geldi sizi bekliyor dedi ve beni işaret etti. Birden ayağa kalktım ve şaşkınlıkla elimi uzattım. Ünal Aysal elimi sıktı ve buyrun içeriye geçelim dedi.
Başkanın odasına girdiğimde masanın üzerinde bir çok evrak duruyordu ve hepsi karmakarışıktı...
Başkan masasına geçti ve;
-Samet, dosyanı inceledim ve çok etkilendim doğrusu. Biliyorsun şuan kulubümüzün bir teknik direktörü yok ve incelediğimiz isimler bizden adeta kulübün tapusunu istiyorlar, senden teknik direktör olmanı istiyorum.
+Ney?.... (Neye uğradığımı şaşırmıştım, Allahım neler oluyor rüyamı bu)...
Başkan devam etti:
-Anlıyorum senin şaşkınlığını ama çok ciddiyim takımın başına geç ve elinden geleni yap. Ama sana şunu söyleyeyim en ufak yanlışın kendini kapının önünde bulursun, hatta birini bulunca hemen gidersin.
Bu teklif karşısında hiç düşünmeden heyecanlı bir şekilde bağırdım:
+Kabul ediyorum Ünal Bey. Parayı konuşmayacağım. Hemen başlayalım ozaman. Bu rüyayı birgün bile yaşamaya değer...
-Tamam o halde. Aramıza hoşgeldin Samet. Hemen başlamanı istiyorum.
+Peki Ünal Bey... Yarın sabah başlıyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takımım Galatasaray olacak ve 14.3.0 güncellemesi ile oynayacağım. Yalnızca Editör üzerinden Türk olma yılını 1'e indirdim. Bazılarınız bu duruma tepki gösterebilirsiniz. Anlayışla karşılarım
Okudum ve Onaylıyorum...