-
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar uzun bir süre sonra Premier Lige döndük bakalım hayırlısı 
İlk sezonumda transfer yapmayacağım için kadro incelemesiyle başlayacağım. (İsimlerin üzerine tıklayarak oyuncu profillerine bakabilirsiniz)
Kalecilerimize bakacak olursak;
Kale de ilk tercihimiz Tim Krul olacak. Kendisi yüksek tecrübesi ve profiliyle bence oyununda en iyi kalecilerinden birisi sezon boyunca kalemiz ona emanet olacak.
Alnwick, henüz 20 yaşında ve gelecek vaadeden bir kaleci yedek kalecimiz olarakta onu seçtim.
Rob Elliot, sıradan bir yedek kaleci özelliklerine yakın olsada 27 yaşında olması sebebiyle çok fazla kullanmayacağım kendisine kulüp bulunmasını söyledim.
Defans Hattımız;
Savunmada ki dörtlüde; sağ bek olarak ilk tercihimiz mecburen Debuchy olacak. Zira bu mevkide başka alternatifimiz yok, sezon içerisinde bir sakatlık olursada devşirme oyuncularla bu bölgeyi takfiye etmeye çalışacağız.
Sol bek olarakda Davide Santon'u kullanacağız, kendisi standart bir bek oyuncusu olmasının yanı sıra her iki kanattada görev yapabiliyor Philipp Lahm'ın genç versiyonu diyebiliriz.
Kendisine alternatif olarak zaman zaman kullanacağımız Paul Dumnett var 21 yaşında genç bir sol bek.
Defansın ortasında ki ikiliye gelecek olursak; Fabricio Coloccini ve
Yanga M'biwa ilk tercihlerimiz olacak.
Orta sahanın göbeğinde kullanacağımız oyuncularımız; Cheick Tiote ve
Moussa Sissokko olacak. Onlara alternarif olarak Anita ve Gosling'te bizi sezon boyunca takfiye edebilecek isimler.
Kanatlar ve forvete gelecek olursak, takımda en alternatifleri bol olan mevkiler burası. Kanat oyuncularımın aynı zamanda santrafor olarakta görev yapabilmeleri benim çok sevdiğim birşey çünkü zaman zaman 4-4-2 oynayacağız, zaman zamanda benim o muhteşem üçlü dediğim 4-3-3 dizilişinde sahaya çıkacağımız için kenar forvetlerimizin kanat özellikli olmaları çok önemli, o yönden elimi rahatlatacak bir durum.
Kenarlarda görevlendireceğimiz oyuncularımız; Hatem Ben Arfa ve
Sylvian Marveaux olacak.
Forvetimizde eğer 2li oynarsak; Look De Jong ve Papiss Cisse ikilisi görev yapacak.
Mesaj Yetkileri