• SONUNDA OLAN OLDU BEŞİKTAŞTA YOLLAR AYRILDI •
Beşiktaş'ta Sleven Bilic'le yollar ayrıldı.Yerine getirilecek T.D. ise henüz belirsizliğini koruyor.Ama başkanın yaptığı açıklamalardan da anlaşılacağı gibi bahsettiğimiz 3 aday ile görüşmeler sürmekte.Şimdi bu üç teknik adamlara sorduğumuz ''Beşiktaş koltuğu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? '' sorusunun cevabını aktarıyoruz.
ERSUN YANAL
Beşiktaş'la ilgili hiçbir şeyle ilgilenmiyorum ve Fenerbahçe gibi bir camiayı asla bırakmam.Burada herşey yolunda ve bu gidişatı bozma gibi bir niyetim yok.Bence Beşiktaş yönetimi gitsin diğer adaylara baksın.
MUSTAFA DENİZLİ
Önceden de Beşiktaş'ta Teknik Direktörlük yaptım.Yine neden olmasın ? Eğer bana resmii bir teklif gelirse,elbet değerlendirmeye alacağım ve kabul edersem Beşiktaş için elimden geleni yapacağım.
EMİR BIYIKCI
Her medya mensubunun bildiği gibi şuan hiçbir takımın başında bulunmuyorum.Önceden birkaç tecrübem olsada şimdi BEŞİKTAŞ gibi bir takımın başına geçmek arzulayacağım bir şans.Tabi ki bana teklif gelirse hiç düşünmeden kabul ederim.
• FUTBOL YORUMCULARINDAN BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ İÇİN YORUMLAR •
MEHMET DEMİRKOL
Bence takımın başına Mustafa Denizli geçmeli.Emir Bıyıkcı çok tecrübesiz ve Mustafa Denizli'ye taktik anlamında daha çok güveniyorum.
ERCAN TANER
Bence Emir Bıyıkcı.Çünkü Türk futbolunda keşfedilmemiş çok fazla yetenekli insan var.Bende Emir'in bu tarz insanlardan olduğuna ve heyecanıyla Beşiktaşı doruğa çıkaracağını düşünüyorum.