Hazırlık kampında tutacak bir görüntü verdi, zaten bilirsin diğer kariyerlerimde de kanat kullanmadım pek 3lü forvete çekmiştim kanatlarıda. Bunda da Ben Arfayı göbekte daha verimli bulduğum için böyle bir diziliş yaptık zaten onu satarsam seneye OOS almam gene eski taktiğe dönerim
Sıçratacağız Newcastle'ı inşallahŞimdi hocam dediğin gibi EPL'de kanatlar çok fazla işliyor evet ama, biz kanatlarımızı savunabildiğimiz sürece bu çok önemli değil. Zira takımlar hücumlarının kanatlardan yönlerdirirken bu ligde göbek fazlasıyla açıkta kalıyor bizimde amacımız dar alanda oyuncularımızı birbirine yakın tutarak göbekteki bu açıktan içeriye sızmak. İşin savunma kısmında ise 2li forvetim top rakipteyken beklere press yapıyor ve rakip bize yüklenirken bile savunmaya kadar gelerek bekleri marke ediyorlar bu sayede kanat akınlarını önleyebil,iyoruz. Ha kontradayken nasıl olacak oda şu şekilde; forvetlermiz beklerle birlikte gerideyken, Ben Arfa ileride boşta olacak forvet arkası olarak. Kontrayla çıktığımız ataklarda ilk toplar Ben Arfada buluşacağı için forvetlerin 18e gelmesi içinde zaman kazanılacak yada Ben Arfa zaten hızlı ve fuleli bir oyuncu olduğu için kendisi alıp koparabilecek.
4-3-3 e gelirsek gene aynı mantık var kenar forvetler bekleri marke ederken merkez forvetimiz boşta olacak, yukarda Ben Arfa'nın üstlendiği görevi burada merkez forvetimiz üstlenecek.
Şimdi farkettim bende ne işi var onun PES'te ya
Kendi evimizde alacağız o kupayı !![]()