1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Kaplanlarla Zirve Yürüyüşü | Hull City 201-15 I. Sezon

Threaded View

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hazırlık maçları bol gollü güzel geçmiş 4-3-1-2 taktiğinin tutacak mı bakalım.
    Hazırlık kampında tutacak bir görüntü verdi, zaten bilirsin diğer kariyerlerimde de kanat kullanmadım pek 3lü forvete çekmiştim kanatlarıda. Bunda da Ben Arfayı göbekte daha verimli bulduğum için böyle bir diziliş yaptık zaten onu satarsam seneye OOS almam gene eski taktiğe dönerim

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Başarılar... Newcastle potansiyeli olan ama sıçrama yapamayan bir takım... Umarım başarılı olursun. Ayrıca ben EPL'de 4-3-3 taktiğini merak ediyorum... Kanat varyasyonları olan bir ligde sıkıntı yaşarsın diye düşünüyorum... Umarım ben yanılırım.
    Sıçratacağız Newcastle'ı inşallah Şimdi hocam dediğin gibi EPL'de kanatlar çok fazla işliyor evet ama, biz kanatlarımızı savunabildiğimiz sürece bu çok önemli değil. Zira takımlar hücumlarının kanatlardan yönlerdirirken bu ligde göbek fazlasıyla açıkta kalıyor bizimde amacımız dar alanda oyuncularımızı birbirine yakın tutarak göbekteki bu açıktan içeriye sızmak. İşin savunma kısmında ise 2li forvetim top rakipteyken beklere press yapıyor ve rakip bize yüklenirken bile savunmaya kadar gelerek bekleri marke ediyorlar bu sayede kanat akınlarını önleyebil,iyoruz. Ha kontradayken nasıl olacak oda şu şekilde; forvetlermiz beklerle birlikte gerideyken, Ben Arfa ileride boşta olacak forvet arkası olarak. Kontrayla çıktığımız ataklarda ilk toplar Ben Arfada buluşacağı için forvetlerin 18e gelmesi içinde zaman kazanılacak yada Ben Arfa zaten hızlı ve fuleli bir oyuncu olduğu için kendisi alıp koparabilecek.

4-3-3 e gelirsek gene aynı mantık var kenar forvetler bekleri marke ederken merkez forvetimiz boşta olacak, yukarda Ben Arfa'nın üstlendiği görevi burada merkez forvetimiz üstlenecek.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Resimdeki Wolverine değil mi?
    Şimdi farkettim bende ne işi var onun PES'te ya

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    121.yıldönümümüz kutlu olsun şampiyonluk ile taçlandralım bu turnuvayı , iyi motive eder bizi kupa
    Kendi evimizde alacağız o kupayı !
    Last edited by yakar350 : 18.Nisan.2014 at 14:34

Mesaj Yetkileri