Sonunda lig bitti. Süpriz bir sonuç elde ettik. Lig analizi yapmadan önce avrupa liginde final oynuyan türk takımı kimdir diye sormuşdum ama kimse ilgi göstermemiş. Ben yinede kim olduğunu paylaşayım.
Buraya gelene kadarki maçları
Maçıda izledim. İkinci yarı iki tane %100 gollük pozisyonları birini drogba diğerini umut kaçırdı. Bu arada menejerleri mancini değil Şota Arvaladze idi. 27 aralıkta takımın başına geçmiş.
Ligi bitirdik. Kariyeri açarken hedefim play off oynamaktı. En kötü finalde elenirim diye düşünüyordum. Fakat lige kötü başlayınca hedef düşürüp küme düşmemeyi düşünürken ligin ikinci yarısındaki muhteşem seri galibiyetlerle ligin bitimine 3 hafta kala artık ciddi ciddi play off oynamayı düşünüyordum. Ama takım iyi oynadı. Rakiplerimizin de devamlı puan kaybetmesi ile sezon sonunda mutlu sona ulaştık. Aslında ligin bitimine bir hafta kala şehrimizin kardeş klubü Demirspor linyiti yense idi. Başka maçlara bakmadan önümüzdeki maçı kazanmamız yetiyordu ama olmadı son hafta sadece yenmemiz değil linyitinde puan kaybetmesi gerekiyordu. Uzun lafın kısası güncellemeler aşağıda bulunmaktadır.
Bu da bu seneki süper ligin puan durumu, süpriz bir sıralama var
Bir sonraki güncelleme transferler ve hazırlık maçları hakkında olacaktır. Transferlerin %90 ını zaten sezon ortasında Bosmann kuralı ile yapmıştım.Tabi güncelleme pazara gelir.