@ Leonadias OOOOO şampiyon olmuşuz meşaleler yansın ligde şampiyonluk istiyoruzz
Başka bir ligde olsaydık şampiyonluğa oynardıkta EPL için kesin konuşamıyorum ama neden olmasın
@ Ronaldinho 10Muthis gecmis hazirik maclari. Umarim lige de iyi bir baslangic yapariz
Hazırlık dönemi iyiydi kupayla başlamakta takıma moral verdi
@ pusathan01 Hazırlık maçları güzel gitmiş. Ligdede artık üst sıralarda bekliyoruz.
Her zaman yukarlarda olucaz
@ samasti Yakışanda buydu zaten... Gerçekçi konuşuyorum o yüzden EPL'de şampiyonluk olmasa da, ilk 3 bekliyorum senden... Bunu dediysemde öyle açık ara verme şampiyonluğu zar zor olsunlar olacaklarsa da
Bende gerçekçi olmaya çalışıyorum bu sezon ilk 3te kesin oluruz ama şampiyon olursakta hayır demem
BARCLAYS PREMİER LİG ŞAMPİYONLUK ADAYLARI İNCELEMERİ I. KISIM
1.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - SUNDERLAND
İngiltere'nin sayılı derbileri arasında yer alan Tyne-Wear derbisi hakkında...
Spoiler: Maç Detayları
2.HAFTA | CRYSTAL PALACE - NEWCASTLE UNİTED
3.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - SOUTHAMPTON
4.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - ASTON VİLLA
5.HAFTA | STOKE CİTY - NEWCASTLE UNİTED
CAPİTAL ONE CUP 2.TUR | MİLWALL - NEWCASTLE UNİTED
CAPİTAL ONE CUP 3.TUR | QUENN PARK RANGERS - NEWCASTLE UNİTED
- GENEL DEĞERLENDİRME -
Oynadığımız maçların geneline bakarsak, lige Sunderland maçıyla çok iyi bir giriş yaptık. Ayrıca 110 yıllık bir derbiye çıktık Sunderland maçında ve tıklık tıklık dolu olan tribünlerimizin önünde ezeli rakibimizi farklı bir skorla mağlup ederek sezona merhaba dedik.
2.haftada ise Sunderland maçında ki 5 farklı skorun üzerine Crystal Palace'a 1 golle mağlup olmamız hepimizi şaşırttı doğrusu. Maçta golü kovalayan rakip kaleye sürekli baskı kuran taraf biz olmamıza rağmen, rakibimizin kontrayla bulduğu gol maçtan puansız ayrılmamıza sebep oldu.
Sonra ki 3 haftayı ise güzel oyunumuzu devam ettirerek mağlubiyetsiz atlattık ve 5 hafta sonunda 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet almış olduk. Buna nazaran 5 maçta 10 gol atarak, kalemizde ise 4 gol gördük.