Tecrübeler konuşsun o zaman![]()
Tecrübeler konuşsun o zaman![]()
Hacı Silva'ya gerek yokmuş be maliyet açısından uçmana gerek yokmuş![]()
Satışlardan gelen para ile kasa dolmuş taşmış.Aldığımız bek defansif olarak süper ve bence o harcanan paranın karşılığını verecek.Avrupada iddialı isek beklerin defansif özellikleri çok önemli..
Hadi bakalım güncelleme bekliyoruz![]()
Böyle bir transfer olursa..süper
Toni Kroos gelirse şampiyonluk yolunda ciddi adımlar atacağından eminim![]()
Hocam senden bir şey isteyeceğim şu an oyunundaki yıldız futbolculardan biraz paylaşabilir misin regenlerden
Edit:Kupa güzel
Spoiler: GK
Spoiler: ST
Spoiler: st-2
Spoiler: cm
Spoiler: st3
Spoiler: st4
Heralde en iyileri bunlar
Regenler çok kaliteli. Özellikle senden giden Adem Ünsal'ın mükemmel bir profili var.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Muthis regenler varmis.. Adem Unsal disinda soyle baska guzel bir Turk regen var mi?
Kroos transferi de umarim gerceklesir![]()
Toni gelirse harika olur. regenlerde iyiymiş baya
Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var.
Spoiler: Meyer
Spoiler: Kroos
Spoiler: Coutinho
Evet gördüğünüz gibi 3 seçenek var. İlk olarak Kroos ile 32 milyon euroya anlaştık sözleşmeyi de kabul etti.Ama aynı özelliklere sahip olan belkide daha iyi olan coutinho da satılık ve sadece 11 milyon Euro ya gelebilir.Bir de tabi bizim Meyer var ofansifortasaha posizyonunda diğer ikisinden biraz zayıf ama meyer rm lm gibi kanatlarda da çok iyi oynayabiliyor.Siz hangisini istersen onu seçeceğim.
Kroos'un profili baya kötüleşmiş gibi geldi bana ben yanlış mı görüyorum bilemedimCoutinho'nun maliyeti daha düşük Coutinho olsun bence..
Ofansif orta saha alacaksam mentaline bakarım ben adamın, kroosla coutinho'yu kıyaslıyorum aslında ikisi birbirini tamamlıyorçok fazla fark yok ama ben çalışkanlığı ve takım oyunu daha yüksek olduğu için coutinho diyorum
Coutinho'yu alabilirsin bence![]()
Ben de Coutinho diyorum![]()
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Para sorun değil siz hangisini isterseniz onu alırızO zaman Kroos transferini iptal edip Coutinho yu alacağız.Coutinho geldiğinden dolayı meyer le de yolları ayıracağız.