Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Sivasspor-Yiğidolar 1967-2014 -I.Sezon

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Öncelikle başarılar dilerim, sivas potansiyeli olan bir takım. Lige gayet iyi başlamışız son maçlar ve antep maçı sana bir uyarı olsun. Costanın yerine oynatabilecek bir adamın yoksa alternatif taktiklere yönel, illa boşluğu doldurcam diye saçma sapan adamları oynatma. Örnek vermek gerekirse takip eden arkadaşlar bilirler Ben Arfa'yı forvet arkası oynatıyorum onun olmadıgı maçlarda taktiği 433 e çeviriyorum çünkü ondan baskasından verim alamıyorum o pozisyonda sende alternatif taktıklere yönelebilirsin

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Öncelikle başarılar dilerim, sivas potansiyeli olan bir takım. Lige gayet iyi başlamışız son maçlar ve antep maçı sana bir uyarı olsun. Costanın yerine oynatabilecek bir adamın yoksa alternatif taktiklere yönel, illa boşluğu doldurcam diye saçma sapan adamları oynatma. Örnek vermek gerekirse takip eden arkadaşlar bilirler Ben Arfa'yı forvet arkası oynatıyorum onun olmadıgı maçlarda taktiği 433 e çeviriyorum çünkü ondan baskasından verim alamıyorum o pozisyonda sende alternatif taktıklere yönelebilirsin
    Sağol tavsiyen için deneyeceğim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Son maçlar kötü olmuş toparlanmamız lazım.

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Son maçlar kötü olmuş toparlanmamız lazım.
    Son maçlar kötü diye durmak yok yola devam ! gaza geldim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sakatlıklar başarılı olmanın önüne geçmiş ama ilerleyen haftalarda sakatlıklar düzelince daha iyi olacağını düşünüyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Bilgisayar'ın çökmesi ve savenin yedeği olmaması sebebiyle hikaye burada bitecektir bilgisayarın azizliğine uğradım kusura bakmayın.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri