Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
Sayfa 49 / 72 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon
1,441 ile 1,470 arası toplam 2138 sonuç

Konu: FM2006 Oyuncu Önerme

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

wrong forum mate.
    yanlıs yere yazmıssın dostum ama bu pozisyon için yabancı oyuncu pazarına yonelmelisin cunku piyasada pek ii turk dmc yok
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Default LÜtfen Yardim

!!!World Dream League oynuyorum!!! ben trabzondayım arkadaşlar birsürü transfer yaptım ama takım yine düzgün oynayamıyo

transferlerim:

anderzinho--thiago bento--alvaro--marek heinz--wender--bruno cardoso(gk)--serkan gedik hee bide gökhan güleç war (belki bi cacık olur diye fenada gitmiyo) takım kadrom çok iyi ama bir türlü başarı sağlayamıyorum 1.57€ war ucuz kaliteli oyuncu arıyorum LÜTFEN YARDIM

NOT:TÜM GÜNCELLEMELER MEVCUTTUR

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tomas sivok derdine care olabilir
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

ön libero olarak alvaro ve hüseyin çimşir war gereklimiki bide bende sivok 5.250€

Takimim Besiktas..

Neden yanlis forum oldugunu anlamadim.. Burasi oyuncu platformu iste bana oyuncu onerin :] Yabanci cok var ama takimdaki yabanci kontenjani dolu.. Turk bulamazsam gonderecegim heralde yabancilardan birini.

PS : Gercekten de yanlis yere acmissam basligi k.bakmayin forumda yeniyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bak yukarıda oyuncu önerme ve istek diye sabit baslık acılmıs oraya bak.
    bir tane yabancıyı gonder ve su dediklerimden birini al.

sivok, arouca, ale

ops my bad ^^

orayi gormemisim kusura bakmayin.. tavsiyeler icin sagol

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

kardeş türk olarak al mehmet güveni oynat başka yok çünkü ii bi dmc yabancı olaak ise tomas sivok derim çok ii

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

TOmas sivokk tek geçerim uzaktan atıo Dönen topu atıo kafa vuruo süperr adamm Guarin al derim ama 2. sezonda gelio guarin...Türk Olarak Fahriyi denedinmi Hiç?

neden kimse nuri şahin demedi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kimsenin aklına gelmemiştir belki Dostum nuri Türkiyeye biraz zor gelio boşuna hırs yapmasın arkadaş Fahriyi denesin Veyada Yabancı olarak Sivok-Guarin

paran varsa mascherano yu al..

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak Siteniz:Turksportal

Ya Başka Tercih Yok Mu ? Bari Yabancıda Olsun Benim Defansın SOlu S.O.S Veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

malik fathi veya fabio santos dedik ya dostum

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

gustavo nery - olivier deschactd - fabio grosso - max tonetto

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

DMC Demişsin Ama - Bak DM için Koray avci - Kristoffer Heasted - Freddy Guarin - Castrillon - Cihan Hasp. En Hesaplı ve Kaliteli Oyunculardandır - TAVSİYE EDERİM

farketmez yeterki iii olsun yas ortalaması 22-23 ü gecmesin

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by fmmert
    neden kimse nuri şahin demedi ?
    nuri şahin 6.03 te amc oluyoda ondan

Nesil
    2006
    Yer

mehmet polat kardeş süper bir sol oyuncusu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ayrıca marking ve tackling ozellikleri o kadar ii deil bence ii bir hücum oyuncusu o dmc deil

sonunda bunu dogru yere tasıdılar oh beee

kardeş sola ismail güldüren olabilir. baya iyi oynuyo. genç istiyosan ferhat öztorun olabilir. o da baya iyi.

[QUOTE=meric13]bana avrupadaki 17-30 yaşları arasındaki iyi türkleri LB_RB_DC_DM_MR_ML_AM_CF
    yazarmısınız?[/QUOTE

sağ kanat istiyosan nihat olabilir.kesinlikle çok iyi bir oyuncu

Default Carlos Tevez

Özellikle tek forvet oynayan takımlara bu oyuncuyu öneririm.(4-2-3-1,4-3-2-1,3-4-2-1...)

Tam bir gol makinesi.SÜrekli değeri arttığı için, satarken de iyi para kazanabilirsiniz.Ama satmanızı önermem açıkçası.

Bir maçta 3-4 gol atabiliyor.Coştukça coşuyor.Formunda olduğu zaman rakibi yok.

Fakat özellikle sakatlık sonrası formunu kaybediliyor.

Mesela benim takımımda ligin ilk yarısında 20 den fazla gol attı.Fakat ikinci yarının başlarında sakatlandı, bir ay sahalardan uzak kaldı.Sonra da bir daha form tutmadı.İkinci yarı ısrarla oynattım.Gol atamayınca ister istemez yedek bekletmek zorunda kaldım.Fakat ikinci sezonunda yine eski günlerine döndü ve takımın en golcü oyuncusu oldu.

Sonuca gelirsek, ne yapın edin, Tevez'i alın.

35 m euroya kadar çıkabilirsiniz bonservis konusunda.Çok daha ucuza kapatmak da mümkün tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

galatasaraya ilk yıl geliyo ama ilk yıl 18 m euro istiyorlar

25. Default

Forvvet:Tevez,Vitti Kaleci:Akinfeev

defansa vanden borre,dmcle nike besagro abd nin gençlerinde 16 yaşında harika biri forvete ben babel i koydum her maçta golü 10-12 maçta hattrick yaptı...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

takımım trabzon 2.50€ flan war world dream league de oynadığım için yabancı sıkıntısı yok onun için önereceğiniz adamlar yabancı olabilir bayaa bi transfer yaptım ama takımda bi eksiklik war orta saha muhteşem forwedde serkan gedik ile ross McCormack die bi adam war(rangersn alt yapısında) sizce bu forvet hattı iyimi dier forvetlerim
    ersen matin,umut bulut,ömer rıza,gökhan çelebi(gnç)

defansımda fatih akyel-özgür bayer-stepanov-ıbrahim tall-celaleddin-kürşat-lee young-bide çağdaş war hangileri oynatiyim??

şimdiden teşkrler yorumlarınızı bekliorum

Arkadaşlar Konuyla İlgisi Yok Ama bu kadroyu kurmaya çalışın Bu yuncuları getirmek biraz uğraştırıyor ama neticeye değer ligde 22 maçta 55 puanla açık ara 1.yim

Fatih Tekke - - Ümit Karan

Felipe(eski cimbomlu) - Emre Belözoğlu -- Petit -- Hasan Şaş

A Del Horno -- Song -- Uğur Uçar -- Geremi

Mondragon

Arkadaşlar Matias delgadoyuda önerrim oyunun başında çok ucuza baselden alabilirsiniz.. fizik gücü düşük olduğundan ilktn sorun yaşayabilirsiniz. ama daha sonra artıyor ...

Oyundan biliyorum ilk başında fizik gücü düşük sakatlanır diye almamıştım . 150.000 $ a şimdi adam 2.100.000 $ dolar oldu Le Mans ta Bin Pişmanım ama ilerde dahada artar diye şimdi alıyorum .. Mondiyi satıcam yerine polat keser koycam açılan kontenjana delgado...

Delgado , Mokoena ve Felipe kesinlikle alınması gerek

Ben sana Fredi öneririm(altta ismi yazıyo ama forvet hattında ismi yok)
    orta sahanın sağına salomon kalou derim çok iyi valencia ya 30M$ sattım.
    defansa kompany ve van der borre derim en sağa hamit alntıntop çok iyi...Başarılar.

jack cork bu adam tam bir görev adamı.Bir dc nin tüm yapacaklarını yapıyor.

Sayfa 49 / 72 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon

Mesaj Yetkileri