Artık emekli olma zamanı gelmişti. 14 senedir zevk alarak oynadığım futboldan uzaklaşacak mıydım ? Yoksa teknik direktör olarak devam mı edecektim ? Bunları düşünürken bir anda Umut geldi elinde kağıtla soyunma odasına. "Abi bunu sana vermemi istediler" dedi. Kağıdı okurken kendimi bayılacak gibi hissediyordum. 11 senedir oynadığım YEŞİL BURSA sözleşmemi tek taraflı sonlandırmıştı, bu kadar emeğim olan takımın bir anda beni yollamasına çok üzülmüş ve sinirlenmiştim. Yapacak bir şey yoktu gidip arkadaşlarımla vedalaştıktan sonra arabama binip eve gittim. Ne yapacaktım şimdi, hayatım olan futbolda yoktu artık. En iyisi biraz uyumaktı telefona kulaklığımı takıp, Ahmet Kaya'dan Al Öfkemi şarkısı açıp uyudum.
Kalktığımda saat gece 04:00 tü. Gidip kahvemi yaptım balkonda oturdum, sigaramı yaktım güzel Bursa'mı izledim biraz. Gidecek miydim bu güzel şehiri, hatıralarımı bırakıp annemlerin yanına...
Sabah oldu Umut geldi. Sağolsun beni çok severdi kulübün temizlikçilerinden birisiydi. "Abi ne yapacaksın şimdi ?" dedi. Bilmiyorum belki bizimkilerin yanına giderim dediğimde hüzünlendi çocuk biraz. O da Bursa'ya Diyarbakır'dan gelmişti benim dışında bir arkadaşı yoktu koca şehirde. "Abi Teknik Direktör felan ol futbol futbolculuk mu sadece" . Sonra kulüpten aradılar gitti, gelişme olursa beni ararsın dedi. Hangi kulüp beni alır hiç bir tecrübem yoktu diye düşünürken telefonum çalıyordu...
+Alo ?
-Uğur bey merhaba.
+Merhaba kimsiniz ?
-Ben Osman Saffet Arolat adına arıyorum sekreteriyim.
+Pardon kim tanıyamadım?
-Dardanelspor başkanı.
+(bir süre konuşamadım) ee..ef.efendim.
-Osman bey Bursa'da toplantıda. Müsaitseniz takımla alakalı sizle 2 saat sonra X Cafe'de görüşmek istiyor.
+Ta..Tabbbikii.
-Peki 17 numaraları masada olacaklar kendileri.
+Tamam orada olacağım iyi günler.
-İyi günler...
Teknik Direktör mü olacaktım yoksa oyuncu olarak mı çağırıyordu ? Hemen duşumu alıp en güzel takım elbisemi giymiştim. Hemen evden çıkıp X Cafe'ye gittim. Masaya doğru gittikçe kalp ritimlerim anormal şekilde hızlanıyordu bayılacak gibi hissediyordum kendimi. Masada sadece başkan olacağına 3 kişi vardı ellerinde kağıtlar...
Osman Arolat:Uğur bey hoşgeldiniz.
Ben:Siz hoşgeldiniz Osman bey.(espri yaptım aklımca)
Osman Arolat: Hehehe doğru söylüyorsunuz. Uğur bey direk konuya girmek istiyorum malum takımımız 2013-2014 sezonunda Spor Toto 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek. Bazı eksiklerimiz var küme düşeceğimiz tahmin ediliyor.Bu konuda sizin gibi futbol bilgisi yüksek olan bir kişi arıyorduk. Sizinle bu yüzden görüşmek istedim. Size 1 senelik bir sözleşme öneriyorum Menajerlik pozisyonu için. Yıllıkta 80 bin TL öneriyoruz. Cevabınız nedir?
Ben: (bir süre konuşamadıktan sonra) Tabii mutlulukla kabul ediyorum.
Osman Arolat: Tamam o zaman yarın Çanakkale'de olursunuz, yalnız hocam Asistan Menajeri'nizle birlikte gelirsiniz dedi ve gitti.
Eee ben kimi çağıracaktım? Kimse yok ki tanıdığım. Umut geldi aklıma benden menajer olacaksa ondanda Asistan Menajer olur dedim ve aradım hemen bana gelmesini söyledim. Kırmadı çocuk geldi.
-Abi hayırdır neden çağırdın beni?
+Umut eşyalarını topla gidiyoruz Çanakkale'ye.
-Manyak mısın abi sen ne Çanakkele'si.
+Dardanelspor'un yeni menajeri benim sende asistanım olacaksın.
-Ben ne anlarım abi yardımcılıktan?
+Ben çok anlarım ya oğlum menajerlikten hadi topla eşyalarını akşam 8 de burada ol gidiyoruz hem de sana aylık 3,000 lira maaş hadi.
-Abi yapabilir miyim ?
+Hadi Umut arabada konuşuruz.
Hakkımızda
Çanakkale Dardanel Spor Kulübü, Çanakkale ilinde bir spor kulübüdür. Bugünkü adını 1991 yılında almıştır. Halen spor etkinliklerini Çanakkale'de sürdürmektedir. Takımın renkleri kırmızı ve beyazdır. Karşılaşmalarını 12.692 kişilik 18 Mart Stadyumu'nda oynamaktadır.
Dardanelspor, Okan Koç, Tamer Tuna, Mehmet Yılmaz, Tolga Seyhan, Gökhan Zan, Mehmet Çoğum, Erman Özgür, Mehmet Topal, Fevzi Elmas, Selçuk İnan , Hasan Kabze gibi isimleri Türk futboluna kazandırmıştır.
Stadımız (18 Mart Çanakkale Stadı)
Oyuncular

Kuralları okudum, kabul ediyorum.