Berbatov'dan sülalem raad golü
http://www.youtube.com/watch?v=KhbRRH93mdI
Berbatov'dan sülalem raad golü
http://www.youtube.com/watch?v=KhbRRH93mdI
Son zamanlarda sosyal medya ve diğer sitelerde inanılmaz bir şekilde Atatürk'e hakaretler görüyorum.Ve gerçekten azımsanmayacak kadar fazla bu insanlar.Bu insanlara 'faşist' diye bir kelime öğretmişler.Eğer bunlara muhalif bir şey söylersen sana faşist diyorlar.İşin komiği de yazdıklarından bir alıntı '20 sene içinde hepinizin kökünü kazıyacağız pis faşistler!'.Bir cümle kendi içinde bu kadar çelişir herhalde.Allah kimseyi başka birinin oyuncağı haline getirmesin.
Müthiş bir beyin yıkama operasyonu dönüyor. Önce dinsizdi (gerçi hep dinsizdi kimine göre) , sonra ayyaş oldu , sonra diktatör oldu en son da faşist oldu. (malum "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözü faşist bir ifadeymiş ya)
Allah ıslah etsin , başka diyecek bir şey yok kardeşim.
Millet ve ulus farklı kavramlardır aslında. TDK sözlüğünde birbirinin karşılığı olarak gözüküp bize öyle öğretilse de aslında bu birleşim 1950'lerde olmuştur. Millet hepimizin bildiği anlama sahip olan, aynı toprak üzerinde yaşayan, aralarında dil, tarih, gelenek, görenek vb. birlik bulunan insanlar ancak ulus daha spesifiktir, direk olarak 1 ırkı işaret eder. Örneğin Atatürk her zaman Türk milleti der. Orada bahsettiği millet ırk olan değil, o topraklar üzerinde yaşayanlardır. Eğer dikkatinizi çektiyse Recep Tayyip Erdoğan'da ulus demez, millet sözcüğünü kullanır ki ben bunu bilinçli yaptığını düşünüyorum. Asıl noktaya gelirsek Atatürk'ün "Ne mutlu Türküm diyene" sözünde bahsettiği içinde Kürtlerin, Ermenilerin, Çerkezlerin kısacası bu topraklarda yaşayan herkesi kapsayan millet olgusudur. Zaten sözün geçtiği asıl metne yani 10. Yıl Nutku'na bakıldığında sürekli Türk Milleti öbeğini kullandığı ve neyi kastettiği ortadadır. Ancak gerek insanların bilgisizliği, gerek yönlendirilmeleri gerek siyasilerin yanlış kullanımları sonucunda belli bir kesim tarafından istenen gerçekleşmiş ve bu söz ırkçı olarak tabir edilebilecek bir yaklaşıma dönüşmüştür. En sonunda Atatürk'ü faşist bir lider konumuna sokmayı başarmışlardır.
Screw you guys, I'm goin' home
Atatürk'ün , "Ne mutlu Türküm diyene" sözünün kapsamını çok net açıklamışsın dostum ,
bunu kaldıramayıp Atatürk'e hakaret etmek için bahane arayan , birilerinin gazına gelecek kadar cahil veya çıkarcı olup , Atatürk'e faşist diyen bu insanlar da bir zahmet gitsinler bu ülkeden memnun değillerse o kadar basit ..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
''Ne Mutlu Türk'üm Diyene!''
''Muhtaç olduğun kudret,damarlarında ki asil kanda mevcuttur.''
Bu sözlerin geçtiği metin,bu sözleri faşistlikle suçlayanları anlattığı için öyle tepki veriyorlar.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Selamlar ey ahali.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Aleyna Aleyküm Selam Ceko Kaybolabirsin Çık Git
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Selam ahali üyesi.
Bu ne arkadaş ahali ahali, herkes Sagopa gibi.
Aleyküm selam
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
1 saat önce ''içecek almaya gidiyorum hemen gelcem dur'' deyip giden ve hala dönmeyen Ceko'ya selam olsun.
Deli ettin beni.![]()
İstanbul / Fatih'teyim şuan.
Yer söylememin sebebi yarın bisiklet kiralamak istiyorum ama bulunduğum yere çok uzak olmayacak şekilde nereden kiralayabilirim ?
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Herkes PKKlı olduğunu rahatça söyleyebiliyor. Milliyetçi bir sayfada bile 'kürtüm ama PKKya karşıyım' diyen bir adama boyuna küfürler yağabiliyor. Gerçekten vatanını ve milletini seven kişilerin hizmet veriyor ya da namaz kılıyor diye malum partiyi desteklemesi ise asıl üzüldüğüm nokta.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ülkeyi bölmek, bölücü örgüte destek vermek suç değil. Adamlar meclise kadar girdi.Güldüğüm nokta ise malum zâtın 2 ayyaş dediği Atatürk'ün kurduğu devlette cumhurbaşkanı olabilmek için yırtınması. Bu arada "Ne mutlu Türküm diyene" lafı faşistlikse bende faşistim arkadaş.![]()
Diyarbakır'daki 'Ne mutlu Türküm diyene' tabelesı indirildi
Türkiye Futbol Federasyonu, 2020 Avrupa Şampiyonası'nın yarı final ve final maçlarına aday olmama kararı aldı.
Böyle haberler gördüm, doğruysa neden böyle yapıyorlar acaba?
Edit: Doğruymuş, Ntv Spor'da paylaştı.
Yani inanamıyorum, aday olmamız halinde yarı final ve finali alacağımıza kesin gözle bakılırken, neden vazgeçildi?
O zaman neden Euro 2016'ya aday olundu?
TFF yönetimine içimdekileri bir kussam, neyse.
Edit2: Face'de; ''Sadece yarı final ve finallere ev sahipliği yapacak bir ülke değil Türkiye, alıyorsak tüm turnuvayı alalım, helal olsun TFF'ye.'' yazmışlar.
Arkadaşım hiç mi araştırmıyorsunuz siz? Bundan sonraki turnuvalar böyle oynanacak dedi artık Platini.
Last edited by Banega : 25.Nisan.2014 at 18:26
Beceremeyeceklerini anlamışlardır.
Sadece final ve yarı final almayı degil bütün turnuvayı almak istiyorlarmıs.2024'e aday olacakmısız.Böylesi daha iyi bence.
İyi geceler guzel insanlar. Nasilsiniz?
İyiyiz efenim sizler nasılsınız
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İyiyiz bizlerde, yaz geldi buralara gunduz cikilmiyor disariya![]()
İstanbul'a da yaz gelse de kurtulsak şu havadan. Bundan iki gün önce şort giyilecek hava varken bugün kışlık kaban giylecek bir hava vardı. Bu hava dengesizliğinden dolayı grip oldum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern