Kötü başlamışız Juan ! Taraftar bunu istemiyor![]()
Kötü başlamışız Juan ! Taraftar bunu istemiyor![]()
Başlangıç çok kötü değil. İlerleyen haftalarda daha iyi olacaktır takım.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gayet normal bir baslangic olmus bence. Belki Bursa'ya karsi en azindan bir beraberlik iyi olabilirdi![]()
Böyle bir imaj bırakabildiysek ne mutlu ama her zaman kan uyuşmuyor bakalım neler yapabilecez
eyv (:
İşte bu sonuçlar senin hep iyi dileklerin yüzünden (:
Ben de istemezdim
Hücumda etkisiz kaldık bulduklarmızı yarı yarıya atsak o puanları almıştık. Bursada biz oynadık onlar attı eskisehir maçında da 1-1 ken net goller kaçırdık. Sadece fenere karşı etkisizdik. Kaybetmek değil de normal seviyede olan moral iyileşmeden dibe vurdu tek sıkıntımız o
Akşam ilerlediğim ksımı hızlı bi şekilde atıp vitesi yükseltelim. Biraz toparlandık en azından potadan uzaklaştık (:
4.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
5.Hafta
6.Hafta
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
Hücum oyuncularımdan istediğim verimi aldığım söylenemez. Daha iyi olmaları lazım hem kendi gelecekleri hem de takım için
Şikeci Diaz gene para saçıyon![]()
İlk üç maç dışında çok kötü
Rafa dünyanın en iyi sol bek'i![]()
Akhisar Kümeye Akhisar Kümeye![]()
İyi düzelmiş gibiyiz.
Transferler ve son maçlar güzel Juan'ım takma kafana toparlarsın sen![]()
Maçlar çok iyi hocam![]()
Juan hocam dönmüş hoşdönmüş.Transferler 10 numara 5 yıldız.Başarılar dilerim,lige güzel girmemişiz ama toparlanıyoruz.
Bu arada takım seçiminde Millwall lafı geçmiş keşke kaçırmasaydım Millwall'ı al derdim.Taraftarı böyle tövbe bismillah başarıdan uzak o yüzden kendilerini holiganlığa vermiş bir takım.Kurtarsaydın da takımı taraftarı düzelseydi.
Yine de Akhisar da gayet iyi bir seçim.
Klüpte para mı var ki saçalım ağzından çıkanla kulağının duyduğu bir mi
Rafaya mentorumuz yok personel kadrom ve tesislerimiz de aman aman değil oyuncularım gelişimi tamamen kendilerine bağlı
Ünsal akrabalarını mı çağırdın foruma
Toparlamıştık ama bir kupa maçından sonra dağıldık (:
Eplyi seviyorum ama froumdaki arkadaşlar akhisarı istedi biz de kırmadıkbundan sonra kariye açarsam Milwall olsun o halde teşekkür ettim bu arada
Başarılar dilerim Juan , bu takımda kontra taktiğin her zaman olsun hele ki ilk sezon![]()
steam : aytekin79
Ziraat Türkiye Kupası 2.Ön Eleme Turu
Ziraat Türkiye Kupası 3.Ön Eleme Turu
Lastiğimiz Bolu maçı ile patladı ligde de dikiş tutturamaz hale geldik. ilk 11'i tamamıyle değiştirince takım sapıtıyor. Daha öncede birçok kez başıma gelmişti oyuncular birarada oynamadıklarından mıdır emin değilim ama rotasyon yapacaksanız 3-4 oyuncuyu geçmesin çok kaliteli değilse kadronuz. Daha doğrusu maçlarda kullandığınız oyucu sayısı 13 14 se rotasyonda 3-4 oyuncu kullanın. Yok ben tüm oyuncularımdan faydalanıyorum diyorsanız o zaman sahada oyuncularınız yabancılık çekmez. herneyse 2-0 olunca bu sefer yedekler iş görecek sanmıştım ama ne olduğunu anlayamadan 3 gol birden yedik :F Özellikle yavaş olan stoperlerle hücum oynanmayacağını ve ligde onlara güvenemeyeceğimi anlamış bulundum
Personel kadromu paylaşmamıştım
Bolu maçı cidden kötü olmuş.Nasıl toparlanmayı düşünüyorsun ?
Bolu maçı facia Dahi Diaz bitiyor mu![]()
Diaz İstifa Diaz İstifa![]()
Boludan sonra moral dipledi...
Puan Durumu
Sen bu takımı düzeltirsin![]()
Boludan sonra oyuncuların morallerinin bozulması üstüne puan alabileceğimiz takımlardan istediğimiz puanları alamama neticesinde benim de moralim bozuldu ve konsatrasyon kaybına uğradık. Maçlarda taktik hatalar formsuzluklar derken deveye girdik ve vakit kaybetmeden çalışmalara başladık.
Düşündükerimiz pek bi işe yaramadı lokal aneztesi iş görmed yani (: Devre arası kan değişiklikleri ve terapiler yapacaz
istifa ? o ne ?
Dahi Diaz bitiyor mu sorusuna yine kendin cevapvermişsin kardeşim (: Bu lakap süs değil![]()
Hocam o kadar puan kaybına rağmen kümeden baya uzağız ona sevindim.
Lige zorlu bir fikstürle ve mağlubiyetlerle başlamışsın, daha sonra denk takımlardan 3 puanları alarak küme düşme hattından uzaklaşmışsın fakat Boluspor maçından sonra morallar yavaş yavaş dibe vurmuş
Sezon arasını iyi değerlendirip, toparlanmak gerek..
Bu arada adını hiç duymadığımız bebelerin geleceği çok parlakGenç futbolcu uzmanı Bay Diaz
![]()