Stopere şovkıros orta sahaya ise nasıl bi tipde oyncu aradığını söyle öncelkle (:
Hocam aldım oyuncuları Showcroos da iyiydi ama başka bir defans aldık.Ortasahada hem ofansif özellikleri iyi hemde defansif özellikleri iyi bir oyuncustandart ortasaha destek gibi bir posizyon.Onuda aldık. Şimdi elimde 3 tane forvet var. Oynayacağım birsürü turnuva olduğu için bir tane genç forvet alacağım. 3 aday vereyim sizlerin önerisi varsa onlarıda alabilirim bu sefer acele etmeyeceğim.
Volland kesinlikle bence.
Dongou der geçerim![]()
Akşam eve gidince çok daha net bişiler söyleyim şuan aklımda çok fazla oyuncu yok. Yani varda Manu kalibtresinde takımlar çalıştırmadığımdan gidip oluşturduğum dosyamdan bakmam lazım (: ama 1-2 tane söylemek gerekirse Kevin Volland - Mitrovic - Pratto ( şiddetle öneririm velez de kendisi) - Dybala
Volland Tartışmasız.
Başarılar dilerim.Manu ve Ajax'ı her zaman en üstte görmeyi isterim.
Benzia'yı baştan ele ikisiyle kıyaslanamaz Dongoumu Volland'mı dersen ben Volland'ı seçerdim
Yeni kariyerde başarılarTrabzonspor da alamadığın ŞL yi burda al
![]()
Başarılar.Benzia diyorum ben![]()
Teşekkürler inşallah alacağızTeşekkür ederimTeşekkürlerOnları TS kariyerimden tanıyorum en iyi volland gelişti saydıkların içerisinde.
Yorumlarınız için Teşekkür ederim.Birazdan açıklayacağım transferleri.
Ben sana oyuncu satmadan sen nasıl aldın başkanı felan mı ayarladın ne iş ?![]()
Dante 10 numara olmuş 10 milyona olmuş güzel olmuş![]()
Transferlerin güzel. Umarım Ts kariyerindeki gibi al-sat yapmadan sabit devam edersin.![]()
Dante'yi degil de Pique ya da Thiago'yu falan alsaydin baya maliyetli olurdu, iyi yapmissin Dante'yi alarak bence. Rossi transferi de iyi ama Pogba eger ondan daha fazla maliyetli degilseydi keske Pogba'yi alsaydik. Yasi daha genc, muthis olurdu orta sahaya. Forvete de Volland kesinlike.
Kazandigin ilk kupa icin de tebrikler![]()
Sunumundaki gelişmeden dolayı memnun oldumböyle devam, bir de De Rossi'ye gerek yokmuş be kanka
İlk kupan hayırlı olsun darısı ŞL ye![]()
Teşekkür ederim.Thiago 50milyon a geliyordu,Piqueyi zorlamadık bileDe rossi adaylar arasında en iyisiydi bana göre direk katkı sağlayacak bir oyuncu şimdiye kadar ki performansında da memnunum.Belki Pogba da bir gün United gelir belki yarın belki yarından da yakın
Forvet konusunda büyük ihtimalle Volland olacak.
Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz beğendiğine sevindimDe Rossi utandıracak sizi
İlk kupa hayırlı olsun![]()
Öncelikle başarılar
De Rossi gerçekten kaliteli bir oyuncu ama bence yaşına göre o parayı vermemeliydin. Aynı tip oyuncular değil ama İlkay Gündoğan'ı alsaydın bence daha iyi olurdu..
Ayrıca sunum şeklin çok hoşuma gitti![]()
De Rossi'nin parasını Evans çıkarmış ya önemli değil.De Rossi nokta atışı olmuş bence, orta sahayı çok iyi toparlar.Kupa içinde tebrikler.
![]()