Takip edenlere teşekkür eddip özür dileyerek kariyeri kapatacağımı belirtmek istiyorum. Fm 2014 herkes için pişmanlık maalesef. Artık alıştım çok dert etmiyorum maç motoruydu mantık hatalarıydı vs vs. Ama insanın da sabrı bi yere kadar. Neticesinde oyun sorunda burada zaten bu bir oyun ve zevk alıp eğlenme adına para veriyoruz. Karşılığında sinirlenip küfür etmekten öteye gitmiyor zaman zaman. Dediğim gibi alıştım ancak bu sakatlık belası yakamı bu kariyerde bırakmadı bırakacak gibi de durmuyor. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce 1 kez daha sırf sakatlık yüzünden bir kariyer kapatmıştım bu 2 oluyor.

Sezon bitti Avrupa Ligine gitmeye hak kazandık. Yeni sezonda oldukça sağlam bir kadro kurduk lakin inanır mısınız 2-3 hafta üst üste full kadro olamadım hiç. Adam sakatlanıyor geliyor bir daha sakatlanıyor. Çöpten adam olsa bu kadar çabuk sakatlanmaz ve hiçbirinin sakatlık meyili yok. Olsa dahi abartı artık. Sadece bunlar değil geçmişte de oldu malumunuz. ve daha paylaşmadığım niceleri var öyle 2-3 hafta 3-5 gün alıştım. 3-5 gün diyip geçmemek lazım dediğim gibi full kadro sahaya çıkamıyordum haliyle zerre zevk alamamaya başladım.

Son bir ekleme daha yapayım başarılı olmuşum ya da olmamışım çok fazla önemsemem ben aldığım zevke bakarım eğleniyosam problem yok yani kariyerlerim başarıya endeksli olmadı hiçbir zaman yeri geldi 2.liglerde 2-3 yıl sürttüm yani yanlış bir algı olmasın maalesef bu kariyerin ömrü kısa sürdü Akhisarda tutturamadık tekrardan özür diliyorum.

Abi ne ağız varmış mübarek (: =>>>Baga Tarkan