Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Road to Prömiyer Lig

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Exclamation Road to Prömiyer Lig

Her ne kadar Arjantinli olsam da gençliğim Avrupa ülkelerinde geçiyordu. Son durağım ise Türkiye olmuştu ama ne var ki işler beklemediğm şekilde gitmeye başlamış ve istifa etmek durumunda kalmıştım. Bavulları hazırlayıp yeniden Güney Amerika'ya dönmeyi pek düşünmüyordum dediğim gibi gençliğmin bu topraklar üzerinde geçiyordu. Dostlarım sevdiğim abilerim izlemesi hoşuma giden ligler hepsi bu topraklardaydı. Birkaç gün evime kapandıktan sonra kararımı veriyordum. Kendimi geliştirme adına dil öğrenmeyi doğru buluyordum. Malum bu devirde dil önemli. İspanyolca konuşuyordum ve diğer insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyordum. İngilizceyi yerinde öğrenecektim.

Road to İngiltere...

Kuralları okudum ve kabul ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

İngiltere macerası zevkli olacaktır

Başarılar Juan Diaz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. Bakalım şimdiki durak neresi olacak. Takımını ve transferlerini dört gözle bekliyorum.

Vay Kardeşim Hayırlı Olsun. Nottingham Forest Kariyeri Bekliyoruz

Hayırlı olsun düşük liglerden seçersin zevkli olur

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Muhtemelen Premier Lig ya da Championship takımı olacak,tamamen sallayarak Southampton diyorum

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Nottingham gbi geliyor banada

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve nihayet Britanya topraklarına ayak basıyordum. Dil öğrenmek için Ada'nın tam göbeği Başkent Londrayı seçmiştim. Hem bir hayli fazla klübü vardı tam anlamıyla futbol şehriydi burası. Gelmeden önce kalacağım oteli ayarlamış hatta dil kursunu bile telefon üzerinden halletmiştim. Yapmam gereken tek şey bir taksiye atlayıp eşyalarımı otele yerleştirmek ardından da Londra sokaklarına inmekti..

Birkaç gün tek başıma Londra sokaklarında dolaştıktan sonra dil kursu başlamıştı ama kurstan sonra yine sokaklarda gezmeye devam ediyordum. Yalnız başıma olmayı problem etmiyordum da bilmediğim bu topraklarda rastgele gezerek vaktimi verimli harcamadığımı düşünüyordum. Havasını soluduğum başkenti daha kısa sürede öğrenme adına
    hemen tur arayışlarına girmiştim. Hem bu sayede şehrin güzel mekanlarını ve tarihi yerlerini öğrenme fırsatı da bulacaktım...

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar

Başarılar. Bu kariyere Osmanlı kulübü Portsmouth iyi giderdi aslında.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar. Crewe Alexandra da iyi takımdır, çok sağlam alt yapısı var.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar umarım sakatlık belası İngiltere'de peşini bırakır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dil kursu da Londra gezileri de hızla devam ediyordu. Tabii en çok merak ettiğim futbol mabedleriydi. Fırsat buldukça az çok öğrendiğim Londrada tek başıma gezip stadları yakından görüyordum. Menejerlik yaptığım süreç boyunca pek bu stadlara gelme fırsatımız olmamıştı. Üst düzey klüplerle karşılaşmak hayalden öteye gidemedi benim için şimdi ise bir turist olarak gelmiştim. İçimden; "Kim bilir belki ilerde hayalini kurduğum şekilde takım elbisemle bu stadlara gelebilirim" diyordum...

Yine bir gün yalnız başıma gezerken bir tersane ilgimi çekmişti. Orda çalışanlarla çat pat öğrendiğim dil ile muhabbet etmeye çalışıyordum. Sağolsunlar onlarda ellerinden geldiğince bana yardımcı olmaya çalışıyorlardı yani sıkılmadan benim anlayacağım şekilde tersanenin ilginç hikayesini anlatıyordu. İlginç diyorum çünkü bu tersane 2 futbol klübünü birbirine düşman etmiş.

Ben bahsi geçen bu klüplerin adını duyduğumu ancak aralarında böyle bir husumet olduğunu bilmediğimi ve gerçekten çok ilginç olduğunu düşünürken içlerinden birisi içini çekerek, Ne yazık ki bu klüplerden biri daha doğrusu bizim klübümüz şuan başı boş ve küme düşme adaylarından birisi. Hiç bir menejer kariyerini riske atmamak ve adını küme düşüren takımla bağdaştırmamak için teklif bile sunmuyor. Oldukça çaresiziz. diyordu.

İşçi bunu söyler söylemez içimde fırtınalar kopmuştu. Kendimi tutamadım ve

+ Acaba beni klüp binasına götürebilir misiniz ?
    - Ne yapacaksnız klüpte ?
    + Şeyy, pardon özür dilerim kendimi tanıtmadım. Buyrun lisansım;

En az benim kadar işçilerde şaşırmıştı. ustabaşından izin alıp 3-4 kişilik bir ekiple klübün ylunu tutuyorduk...

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Millwall kariyeri geliyor bence,bu sene de kılpayı düşmekten kurtulduk.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Crystal girls geliyor bence

Basarilar

Millwall olacak büyük ihtimalle tersaneden bahsediyor çünkü

West Ham - Milwall rekabeti süper olacak

Milwall !

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Aslan Premier Lig Aşkına Kükrüyor !

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Londra'daki Tershane işçileri tarafından kurulan Takimin West Ham ile arasındaki kavga Grev zamanına dayanır. Anlatılanlara göre Millwall Tershanesi'nin işçileri grev zamanı düşük ücret karşılığı grev yapan işçilerin yerini alarak grevi kırmıştır. Ardindan diğer Tershane işçileri ile araları bozulmustur ve düşmanlığa varan tartışmalar yaşanmıştır. İngiliz kanun güçlerine göre en başedilmez taraftar topluluğu Millwall'in Grubu'dur. Taraftar topluluğunun, uyuşturucu, gasp gibi suçlarla da ilişkisi vardır.

Klübün kayda değer başarısı yok. Medya ligi düşme potasının biraz üzerinde tamamlayacağını tahmin ediyor. Tesislerimiz ise gayet güzel. Londra tesmsilcisi olması ise daha da güzel (:

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar üstad güzel bir kariyer bizi bekliyor

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Millwall taraftarları tekin değilmiş hocam, kendine dikkat et ! En ufak bir başarısızlıkta mazallah

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Mali olarak görüldüğü üzre kasa boş. Gelelim mevcut takıma. Oynatmayı düşündüğüm sistem için uygun olduğunu düşündüğüm oyuncular olmakla beraber aksi durum da söz konusu yani kadroda düşünmediğim birçok oyuncu var. Ciddi anlamda kaliteli olan 4-5 oyuncumuz var. Transfer çalışmalarında genel olarak bonservisi elinde olanlara yoğunlaştık.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Önceki yorumların hepsi için teşekkür ederim. Hikayenin bozulmaması adına alıntı yapmamıştım bundan sonra normal moda geçiyoruz
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar üstad güzel bir kariyer bizi bekliyor

İnş (:
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Millwall taraftarları tekin değilmiş hocam, kendine dikkat et ! En ufak bir başarısızlıkta mazallah

Çılgın taraftarı severim. Hele gönüllerine bi girelim ondan sonrasını rakipler düşünsün (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Her ne kadar 13 oyuncu almış gözüksek de Ashley Harris, Curtis Obeng ve Apostolos Vellios ile kira sözleşmelerini iptal ettik. Sağ bekte Obeng birkaç maç oynadı istediğimi sağlayamayacağını düşündüm ve kasada para olunca genç Kraftı aldık. Hücumda çok alternatifimiz vardı Vellios hızı yoktu taktiğim geregi hızlı adam lazım sahada bunu görünce Velliosta iptal oldu. Harris ise pek oynama fırsatı olmuyordu ve gözlemcilerimiz potansiyelinin az olduğunu belirttiler onu da öylece yolladık. parasızlıktan almıştım kiralık ancak kasada göderdiklerimzin maaşından kaynak oluştu ve birkça lig maçında kafamdaki kado şekillendi kiralık iptallerimizin nedeni budur

Gidenler epey kalabalıktı spoiler içine aldım (:
    Spoiler: Gidenler 

Kadroda düşünmediklerimi satmya çalıştım alıcısı olanlar parayla bir kısmı ya sat ya serbset bırak emriyle bedavaya gidenler kimisi de fesih edilenler. Birçoğu da 18 yaş altında potansiyeli al olanlar. Ayrıca yedeklerden de fesihlediklerimiz oldu velhasıl komple kadroyu temizledik

Kadroda Bahar Temizliği Olmuş

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri