Originally Posted by
Juan Diaz
taktiğin hakkında şahsi fikirlerim;
bana göre biraz çelişkili direktiflerin var yani hücum oynatıyosun ve dizilim olarak kanatlı sistemdesin. kanatları kullan ve hızlı tempo ile ki hücum da zaten tempo yüksek olur iyice yükselterek dikine toplarla kanattan hücum etmeyi düşünüyorsun. Diğer yandan topa sahip ol kısa pas demişsin ama gerek formasyon gerek felsefenden ötürü takım sahaya geniş şekidle yayılmış durumda sen kısa pas diyerek pas mesafesini açmışsın. Diyecen ki geriye yaslan dedim dar alan dedim tamam kısa pas için uygundur lakin hücum oynatıp geriye yaslan diyerek defans ve orta saha arası mesafeyi açmışsın gibime geliyor zaten 2 mc var rakip kontrada seni sürklase ediyor olabilri bir diğeri rakibe sıkı markaj veriyosun ama topu kaptıgında senin oyuncularında rakibe yakn oldugundan pas atacak adam rakipten kurtulamıyor olabilir. Diğer yandan geriye yaslan ve ofsayt taktigide pek mantıklı gelmedi daha birkaç şey daha sayarım da açıkcası ne ypmaya çalıştıgını çözemedim bu taktikle. Eminim oyuncuların kafası da karışıyordur.
Yanlış anlama nihayetinde butaktikle başarılı olmuşun ligde lakin şahsi fikirlerim bu yönde biraz uzunca oldu ama kafam karıştı (: