Quote Originally Posted by ReaList View Post
Bence yaptığın yorum tamamen taraftarlığa kaçıyor. Lugano nereden çıktı? Antu nereden çıktı? Gel de ki hayır arkadaş yanılıyorsunuz Melo tekmeleri sevgisiyle atıyor, Kendini yere atarken komiklik yapıp tamamen ortamı yumuşatma çabaları içinde, Hakeme dil çıkarırken tamamen tatlılığını sembollüyor bu yüzden Sportmenliği, Agresifliği veya Hırçınlığı oyuna iyi yansıtılmış falan eyvallah deriz.

Burada bir oyuncunun oyuna yansıtılırken mevcut, potansiyel, teknik, fiziksel ve zihinsel özelliklerini tartışıyoruz. Tartışmanın ana odağı ise Melo'nun gerçektekinden daha sakin bir profilde oyunda olması. Bunu savunan bir taraf var, Aksini düşünen bir taraf var. Hakemlerin özellikle Melo'ya karşı tavrı bunları doğuruyor aslında.

Yorumda Emre'yi de örnek verdim mesela. Böyle adamlar Futbolun kirli tarafı. Bunu kabullenmek gerek. Yetenekliler mi? Allah vergisi. Emre ve Melo Türkiye'de oynayabilecek en kaliteli mevkii adamlarıdır. Ancak oyundaki kötü karakterleri ve tavırları, futbolu ve futbolu yönetenleri sahada küçümsemeleri onların kötü tarafıdır.

Eğer bunlar oyunda farklı, eksik veya fazla yansıtılırsa da burada tartışılır. Yani kimsenin Melo'ya nefret duyduğu yok. O kendi yaptıklarıyla futbolu seven insanların gözünde bunu doğuruyor zaten.
Muhteşem demagoji yapmışsın.
Melo ne yapiyorsa 10 katini emre yapiyor. Meireles yapiyor. Bruno alves yapiyor. Eger melo 10 ise bu adamlar 15'tir. Sen gelip buraya her melo'dan nefret ettiğin an yazip karalama yaptigin surece ben de diğerlerini ornekleyecegim.
Melo tekme atiyor argumani heralde en komik olanı. Sen melo'nun tekmesiyle sakatlanan bir oyuncu gordun mu mesela? Ben emre'nin Alves'in bunu kasıtlı bir şekilde basardigini gordum ama.
Hakemler duzgun degil vs. Argumani.
Valla o hakemler zaten standard olsa fb zor sampiyon olurdu. Dogru duzgun bir ligde hicbir mac bir takim gol atana kadar uzamaz hiçbir oyuncu formasına göre kollanmaz o yuzden oralara hic girme derim.

Melo sizin nefret dolu beyninize sanki futbol katili gibi geliyor fakat melo sadece nabza gore serbet veriyor mesela emre'nin anladigi dilde konusuyor.

Seninle sonsuza dek tartisirim isi gucu birakip. Fakat bu taraftarliktan baska bisey olmaz fm profiline katkida bulunmaz. Sen taraftarlikla fenerli mantalitesiyle bakıyorsun olaya ben de senin anladigin dilden konuşuyorum bunun da hicbir seye katkisi olmayacaktır