Stat yetisecek diyorlarsa vardir bir bildikleri diyemiyorum ben.
Fikrat Orman'in acilacak dedigi tarihe 4 ay kala Metin Keceli cikiyor Fikret Orman da o tarihte bitmeyecegini biliyor diyor. Fikret Orman cikiyor, 3 ay kala, catiyi yetistiremeyebiliriz diyor.
Gectigimiz Ocak ayinda Fikret Orman cikip, Agustos ayinda su su su bitmis olacak, soyle bitecek diye anlatmis olsa, sunlar sunlar eksik olacak ama onlari da su sekilde tamamlayacagiz demis olsa ve insanlari ikna etse eyvallah. Ama hem ikna etmiyor, hem sozlesme yok. O zaman bu bir temennidir. Sezon sonunda biz sampiyon olacagiz demek gibi. Ronaldinho ile anlasacagiz demek gibi. Fernandes ile 4 yillik sozlesme imzalayacagiz demek gibi.
Neyse. Bunlari daha once de yazmistim, tekrara girdim. Ben de temenni ediyorum ki Agustos'ta stat biter. Ama bu temenni, benim buna inandigimi gostermez. Baskalari ikna olmus olabilir ancak ben henuz olamadim.
Son olarak:
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17119696.asp
Timsah Arena'nin insaati icin 1 Haziran 2011'de temel atildi. 450 gun icinde bitecekti.
Yani 24 Agustos, 2012'de.
Bugun itibariyle 1070 gun oldu.
1 Temmuz'da acilirsa 1126 gunde bitmis olacak.
Mutlaka ihaleyi yaparken bir sey biliyorlardi.
Ustlenen firma da birseyler biliyordu ki 450 gunde tamamlanacak dediler.
Butun diger statlar icin ayni durum sozkonusu. Yani ilk belirtilen tarihte stadin bitmesi supriz olan, bitmemesi degil.