Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 103 arası toplam 103 sonuç

Konu: Yeni Bir İş Yeni Bir Hedef Kendime Yeni Bir Ben Lazım ! | Stuttgart - 3. Sezon |

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

şuan yaptığım kariyerde Stuttgart ilk sezon şampiyon olmuştu umarım sende başarırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Son kupa güzel olmuş , Stuttgart'ta daha başarılı olacağına eminim , başarılar
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    şuan yaptığım kariyerde Stuttgart ilk sezon şampiyon olmuştu umarım sende başarırsın
    İnşallah.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İmzalar Atıldı ve Stuttgart'ta Ümit Boğa Dönemi Resmen Başladı !

Kadro

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Stuttgart'tan Muhteşem Transfer Girişimi !

Sezon sonunda Sporting Lisbon'dan ayrılarak Stuttgart'a geçen Ümit Boğa kancayı eski oyuncularına taktı. Andre Carrillo, Marcos Rojo, Eric Dier ve Cedrick Soares'i kadrosuna katmayı hedefleyen Ümit Boğa'nın eski öğrencileri için toplam 40 m € yu gözden çıkardığı belirtiliyor.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi nasıl bir serin var ya,FM Handled'de oynadığım 2 takım şu an Sporting ile Stuttgart.

İkisi de çok eğlenceliydi,Sporting'den William Carvalho'ya da baksaydın. Stuttgart'ta Khedira beni şaşırtmıştı,ve Werner kanatta fena oynamıyor. Ama takımın kaleciye ve stopere ihtiyacı var kesinlikle.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Defans takviyesi lazım

Stuttgart süper seçim 13 de bende oynamıştım 2015 de Şampiyonlar Ligini ve Bundesliga'yı kazandım takımımda da Bale,Lewandowski,Garmash,David Luiz ve şimdi adın hatırlayamadığım 2 yunan stoper vardı onun dışında altyapıdan Robin Yalcin'i geliştirmiştim ama ben gittikten sonra 10m€ ya Valencia'ya satmışlardı kısacası oynaması çok zevkli mükemmel bir takım,başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Abi nasıl bir serin var ya,FM Handled'de oynadığım 2 takım şu an Sporting ile Stuttgart.

İkisi de çok eğlenceliydi,Sporting'den William Carvalho'ya da baksaydın. Stuttgart'ta Khedira beni şaşırtmıştı,ve Werner kanatta fena oynamıyor. Ama takımın kaleciye ve stopere ihtiyacı var kesinlikle.
    Sporting'den baktığım başka oyuncular da var. Khedira'yı genç yaşına rağmen takım kaptanı yapmayı planlıyorum. Ondan beklentim büyük. Kadrodan gidecek oyuncular olacak. O yüzden her bölgeye genç yıldız adayları önerilerinizi bekliyorum.
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Defans takviyesi lazım
    Defansa en az üç takviye olacak.
    Quote Originally Posted by berat87 View Post
    Stuttgart süper seçim 13 de bende oynamıştım 2015 de Şampiyonlar Ligini ve Bundesliga'yı kazandım takımımda da Bale,Lewandowski,Garmash,David Luiz ve şimdi adın hatırlayamadığım 2 yunan stoper vardı onun dışında altyapıdan Robin Yalcin'i geliştirmiştim ama ben gittikten sonra 10m€ ya Valencia'ya satmışlardı kısacası oynaması çok zevkli mükemmel bir takım,başarılar dilerim.
    Teşekkürler. Geçen seride Stuttgart ile oynamıştım ben de. Umarım aynı keyfi alırım.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Stuttgart Transferde Hareketli Günler Geçirecek !

Ayrılanlar

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transfer İçin Portekiz'e Gittik Fakat Hayal Kırıklığı Yaşadık !

Andre Carrillo ve Marcos Rojo Avrupa'da oynamadığımız için bizimle masaya oturmadı. Rojo 6.5 m € ya Schalke'ye transfer oldu. Biz de Eric Dier ve Nelson Oliveira'yı aldık geldik.

Eric Dier - Sporting CP ( 1.3 m € ) + % 50 Menejer ( 1.7 m € ) Toplamda 3 m €

Nelson Oliveira - Benfica - 12 m €

Oliver Baumann - Bedelsiz

Nick Viergever - Bedelsiz

Benjamin Stambouli - Bedelsiz

TariboWest

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Transferleri çok beğendim potansiyeli olan oyuncular umarım uzun yıllar verim alırsın.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Stoperler çok kaliteli Carrillo ayıp etmiş seneye getirelim onu

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Transfer donemi böyle ya harika geçer ya bişeyler eksik kalır devrede hallederiz

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri