şuan yaptığım kariyerde Stuttgart ilk sezon şampiyon olmuştu umarım sende başarırsın![]()
şuan yaptığım kariyerde Stuttgart ilk sezon şampiyon olmuştu umarım sende başarırsın![]()
İmzalar Atıldı ve Stuttgart'ta Ümit Boğa Dönemi Resmen Başladı !
Kadro
TariboWest
Stuttgart'tan Muhteşem Transfer Girişimi !
Sezon sonunda Sporting Lisbon'dan ayrılarak Stuttgart'a geçen Ümit Boğa kancayı eski oyuncularına taktı. Andre Carrillo, Marcos Rojo, Eric Dier ve Cedrick Soares'i kadrosuna katmayı hedefleyen Ümit Boğa'nın eski öğrencileri için toplam 40 m € yu gözden çıkardığı belirtiliyor.
TariboWest
Abi nasıl bir serin var ya,FM Handled'de oynadığım 2 takım şu an Sporting ile Stuttgart.
İkisi de çok eğlenceliydi,Sporting'den William Carvalho'ya da baksaydın. Stuttgart'ta Khedira beni şaşırtmıştı,ve Werner kanatta fena oynamıyor. Ama takımın kaleciye ve stopere ihtiyacı var kesinlikle.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Defans takviyesi lazım
Stuttgart süper seçim 13 de bende oynamıştım 2015 de Şampiyonlar Ligini ve Bundesliga'yı kazandım takımımda da Bale,Lewandowski,Garmash,David Luiz ve şimdi adın hatırlayamadığım 2 yunan stoper vardı onun dışında altyapıdan Robin Yalcin'i geliştirmiştim ama ben gittikten sonra 10m€ ya Valencia'ya satmışlardı kısacası oynaması çok zevkli mükemmel bir takım,başarılar dilerim.
Sporting'den baktığım başka oyuncular da var. Khedira'yı genç yaşına rağmen takım kaptanı yapmayı planlıyorum. Ondan beklentim büyük. Kadrodan gidecek oyuncular olacak. O yüzden her bölgeye genç yıldız adayları önerilerinizi bekliyorum.
Defansa en az üç takviye olacak.
Teşekkürler. Geçen seride Stuttgart ile oynamıştım ben de. Umarım aynı keyfi alırım.![]()
TariboWest
Stuttgart Transferde Hareketli Günler Geçirecek !
Ayrılanlar
TariboWest
Transfer İçin Portekiz'e Gittik Fakat Hayal Kırıklığı Yaşadık !
Andre Carrillo ve Marcos Rojo Avrupa'da oynamadığımız için bizimle masaya oturmadı. Rojo 6.5 m € ya Schalke'ye transfer oldu. Biz de Eric Dier ve Nelson Oliveira'yı aldık geldik.
Eric Dier - Sporting CP ( 1.3 m € ) + % 50 Menejer ( 1.7 m € ) Toplamda 3 m €
Nelson Oliveira - Benfica - 12 m €
Oliver Baumann - Bedelsiz
Nick Viergever - Bedelsiz
Benjamin Stambouli - Bedelsiz
TariboWest
Transferleri çok beğendim potansiyeli olan oyuncular umarım uzun yıllar verim alırsın.
Stoperler çok kaliteliCarrillo ayıp etmiş seneye getirelim onu
![]()
Transfer donemi böyle ya harika geçer ya bişeyler eksik kalır devrede hallederiz![]()