1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: PTT 1.Lig 19 takım

Default PTT 1.Lig 19 takım

arkadaşlar benim sorum şu PTT birinci lig ilk sene 19 takımla başlıyor. Peki daha sonraki sezonlarda da 19 takımla mı devam ediyor. yani ileriki yıllarda da 4 takım 2.lige düşüp, 2.ligden de 4 takım mı çıkıyor?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Herhangi bir veritabanı yaması kullanmıyorsanız diğer yıl 18 takıma düşüyor. Ankaraspor şubesinin tekrar açılmasından dolayı bu yıl böyle oldu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Herhangi bir veritabanı yaması kullanmıyorsanız diğer yıl 18 takıma düşüyor. Ankaraspor şubesinin tekrar açılmasından dolayı bu yıl böyle oldu.
    affluence'in süper amatör lig eklentili büyük türkiye yamasını kullanıyorum. SAL den başladım. 2.sezonun başında ptt 1.lig e baktım yine 19 takım. demek yamadan kaynaklanıyormuş. peki diğer 3.lig ve BAL ligi yamalarıda mı böyledir.çünkü alt liglerden başlamak istiyorum ama ptt de ertesi yıl 18 takımlı olsun istiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ustamfa View Post
    affluence'in süper amatör lig eklentili büyük türkiye yamasını kullanıyorum. SAL den başladım. 2.sezonun başında ptt 1.lig e baktım yine 19 takım. demek yamadan kaynaklanıyormuş. peki diğer 3.lig ve BAL ligi yamalarıda mı böyledir.çünkü alt liglerden başlamak istiyorum ama ptt de ertesi yıl 18 takımlı olsun istiyorum

affluence'nin yamasında öyle bir sorun var. Fakat bu yamada aynı sorun var mı emin değilim, yapan kişiye sormak lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    affluence'nin yamasında öyle bir sorun var. Fakat bu yamada aynı sorun var mı emin değilim, yapan kişiye sormak lazım.
    konuya yazdım sorumu bakalım ne cevap gelecek. xthexserhat arkadaşın yamasıyla da yeni bir oyun kuruyorum.sonucu buraya yazarım. sana da teşekkür ederim kardeş ilgilendiğin için.

Mesaj Yetkileri