Quote Originally Posted by hayrettinilgin View Post
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Menajerlik konusunda çok hevesli biriyim fakat oyun tercihimi daha önce hep pes ya da fifa nın basit menajerlik modlarından yana kullandım evet FM nin yanında ne ki FM serisine bu sene başladım yeniyim. Büyük takımlarla oynamanın keyif vermeyeceğini düşünüp hep küçük takımlarla oynadım örnegim oturdugum semtin takımı güngörenspor memleketimin takımı mersin i.y vs. önerinizi dikkate alıcam fakat önerinize başlamak bile başlı başına bir olay neresinden tutacağım konusunda biraz daha yardım ederseniz sevinirim ve diğer arkadaşlarında fikrini almak isterim.
Bu sene oyna başlayan birisinin direk alt liglere girmesi onun şevkini kırabilir çünkü başarı oranı gerçekten çok düşük olur.

Ben yıllardır oynuyorum bu oyunu ama bir türlü olmuyor. Üst liglerin küçük takımlarını yönetmekte sorunum yok ama 2. lig ve daha altı dediğinde işler duruyor benim için.

Alt liglerde yaptığım ve başarı aldığım tek zevkli kariyerim Viborg idi. O kısa süre içinde çok dikkatli olmuştum, oyuncuları çok iyi takip etmiştim.

Oyuncu havuzu kısıtlı olduğundan dolayı bir tek kendi takımını kontrol etmek yeterli olmuyor. Ligindeki diğer takımları da takip etmelisin ki oyuncu transfer ederken sıkıntı yaşama.

Çünkü alt liglerde transfer konusunda hata yaparsan geri dönüşü zor oluyor.

Taktiksel olaya gelmek gerekirse bir kaç ay hazır taktik ile devam etmen en iyisi olur.