[CENTER]Oynanan maçlar ve geçen süre neticesinde Ligin ilk yarısını tamamlamış olduk. Şimdilik dördüncüyüz. Ama sezon henüz bitmedi tabii...!!!
Tabii sezon yarısı demek transfer sezonu demek
bizde ekipçe başladık çalışmalara.
Öncelikle daha önce anlaşma yaptığım Brezilya liginden Everton Costa ile uygun bir bedele anlaştık. Umarım Brezilya liginde estirdiği fırtınayı Türkiye'de de estirir.
Tam paramız yok arkadaş başka transfer yapamayız derken, kulübü ve beni rahatlatan öyle güzel bir teklif geldi ki reddedemedim valla![]()
Defansımızın bel kemiği Ante Kulusic uzak doğu diyarlarından Çin liginden bir takıma satmak zorunda kaldım.
Bu parayla hayalimdeki isme teklif götürme fırsatı yakaladım. Daha önceki deneyimlerimden'de tanıdığım ve Forvet hattında harikalar yaratan Yannick N'Djeng
aslında bakıldığında ucuza bile kapattım diyebiliriz. çünkü yeterki gelecem desin 5 Milyon € bile vermeye razıydım.
Böylelikle kazandığımız 3 kuruş parayla iyi yatırımlar yapmayı başardık. İşallah yönetimde bunun farkına varırıda gelecek sezonda daha güzel imkanlar sağlar.
Forvet hattı tamam. Ancak defansımızın en büyük ismini kaybettik. Parada yok
E o zaman serbest piyasaya bi bakalım dedik. Baktık ki eskiden beri tanıdığım Ibrahim Gnanou serbest. kaçırır mıyız hemen imzalattık sözleşmeyi. Hayırlı olsun.
Bu arada takımda olsada olmasada çok fazla bir şey değiştirmeyen Milan Smiljanic'e Kiralama teklifi geldi ve 6 ay görüşmemek üzere birbirimize veda ettik
Böylelikle transfer sezonuna da son noktayı koymuş olduk. Son durum bu şekildedir.
Bu arada Lig'de ve kupadaki son maçlarımız resimdeki gibidir. İstikrarlı bir ilerleyiş söz konusu