1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Bülent KARA - Gençlerbirliği

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Tabiki kaliteli transferler yapabilmek için futbolcu satmamız gerekiyordu. Öncelikle takımda fazlalık olarak gördüklerimle yollarımızı ayırdık.

Johan Dahlin : İlk sezon kalemiz ona emanetti. ligde iyide performans gösterdik. ancak çok basit hataları oyan bir oyuncu. buna yabancı kısıtlaması da eklenince transfer listesinin ilk sırasında kendine yer buldu.

Artem Radzkov : Zaten yedek olan bir oyuncuydu. Kulusic'in gidişinden sonra bir kaç kez ilk 11'de yer buldu ancak istediğim kalitede bir oyuncu değil. bu nedenle de satılması zaten kesindi. zaten yok pahasına gitti.

Ramazan Köse : Dahlinin gidişinden sonra 1. kaleci olarak düşünmüştüm. ancak Sİnan ve Ufuk gibi iki tane yetenekli isim gelince onuda göndermek zorunda kaldım. aslında çok sevdiğim asla satmayı düşünmediğim bir isimdi ancak biraz vicdan yaparak yedek kalmasına göz yumamadım. ayrıca Süper Lige yeni yükselen bir takıma gitti. bu demek ki Ramazan sürekli ilk 11 oyuncusu olacak.

Bogdan Stancu : Baştan beridir ısınamadığım bir oyuncu. takımdan göndermek için elimden geleni yaptım ancak ilk sezon kiralık gitti. ama gelir gelmez gönderdim. Biraz kaprisli bir oyuncuymuş gibi geliyor bana

Deniz Naki : Zaman zaman oynattığım bir oyuncuydu Ofansif orta sahada her pozisyonda oynayışı onu takımın jokeri konumuna getirmişti. Ancak ne olduysa ben gidecem arkadaş diye tutturdu. bizimde takım olarak kapris yapanlarla işimiz olmadığından kendisine yol verdik.

Milan Similjanic : Hiç rahatını bozmadı. buraya gelip vedalaşmak nezaketini bile göstermedi zaten kiralık olduğu takımdan teklif aldık ve bizde yollarımızı ayırdık.

Dejan Lekic : Arkadaş bu adamla hiç tanışmadım. oturup da bir çay içmişliğimiz bile yok. takımı devraldığımda kiralıktı, sezon bitti hala kiralık transfer sezonunda bir ara geldi. beni istiyorlar ben İsrail'e gidiyorum dedi ve gitti.

Everton Costa : Geçen sezonun 2. yarısında almıştım. N'Djeng gelene kadar has adamımdı ancak kendisini kanıtlayamadı. transfer sezonunun ortalarında bir kaç kez listeye koydum ancak fazla rabet görbedi son günlere doğru kiralık teklifi aldı bizimde zaten yabancı sıkıntımız olduğundan şimdilik yolları ayırdık.

Gel gelim hiç istemeyerek yollarımızı ayırdığımız tek isme

Jimmy Durmaz : Takımın dopingi yorulmak nedir bilmez. açtığı her orta çok tehlikeli olan bir isim. satmayı asla düşünmezdim. Hatta emekli olana kadar takımda tutmak isterdim. Ancak öyle güzel bir teklif geldi ki... Bunun dışında Erkan ve Serdar ın takıma katılmaları onu rahatlıkla göndermemi sağladı.

Ayrıca bu transfer bize yeni bir rekor kazandırdı.

Böylelikle transfer sezonunu kapatmış olduk.

Last edited by Rapallo : 23.Mayıs.2014 at 12:17

Mesaj Yetkileri