1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Karadeniz Fırtınası Başlıyor | Sezon III

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Teşekkür ederim başarı dilekleriniz için dostlar..

HAZIRLIK MAÇLARI

Çok fazla hazırlık maçı oynatan biri değilimdir o yüzden bu kadarıyla yetindim ve Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri öncesi herhangi bir sakatlık çıksın istemedim.. Hazırlık maçları ile ilgili pek bir yorumda bulunamayacağım çünkü izlemedim ve asistana bıraktım. Ön eleme ve ligin ilk 2-3 maçından sonra genel taktiğim ve takımla ilgili görüşlerim iyice kafamda netlik kazanacaktır..

TRANSFERLER

Hedeflerimi ilk başta belirtmiştim ve o doğrultuda gitmeye özen gösterdim.. Özellikle Mexes ve Robinho'nun gidişi bizim açımızdan oldukça iyi oldu ve maaş bütçesini çok rahatlattı diyebilirim. Amelia ve Abbiati'den kurtulmak takım adına önemli bir hamleydi benim açımdan. Yaptığım transferler ise yine hedeflerim doğrultusunda takıma direkt katkı sağlayacak ve uzun süre hizmet edebilecek oyuncuları transfer etmekti..

* Eder Alvarez Balanta ( 6.75 Milyon $ peşin 11.25 Milyon $ 42 ay taksitle Toplamda 18 Milyon $ karşılığında transfer edildi. Senelik 2.5 Milyon $ maaş alacaktır.)

* Fernando Muslera ( 5 Milyon $ peşin 16 Milyon $ 48 ay taksitle toplamda 21 Milyon $ karşılığında alındı. Senelik 4 Milyon $ maaş alacaktır.)

* Alex Sandro ( 4 Milyon $ peşin 17 Milyon $ 48 ay taksitle toplamda 21 Milyon $ karşılığında alındı. Senelik 2.5 Milyon $ maaş alacaktır. )

* Andre Ayew ( 5.75 Milyon $ peşin 15.25 Milyon $ 48 ay taksitle toplamda 21 Milyon $ karşılığında alındı. Senelik 5.25 Milyon $ maaş alacaktır. )

TOPLAMDA 1.264.000 $ Aylık Transfer Taksiti ödeyeceğiz..

Takımı ilk devraldığımda ki kullanılan maaş bütçesi ile şuan ki maaş bütçesi arasındaki fark gayet tatminkar benim için..

Taktiğimi bu şekilde ayarladım lakin genel bir taktikten ziyade maça ve takıma göre taktikte ufak değişikliklere giderim sık sık.. Takımın beyni, her şeyi Kaka'dır ona güvenim sonsuz.. Takımda toplamda 21 oyuncu var kadromuz oldukça kısıtlı ve forvetimiz yok. Pazzini 3-4 ay sonra gelecek ve hemen takıma adapte olması zor o yüzden alt yapıdan bir tane yedek getirdim ve ona yoğun bir ilgi göstermeyi düşünüyorum.. Herhangi bir sakatlıkta işler bir anda kötüye gidebilir.. Umarım bu tür sorunları yaşamayız..

Şampiyonlar Ligi için ilk eleme maçımızda kolay bir rakip geldi diyebilirim. Bu turu rahat bir şekilde geçeçeğimize inanıyorum..
    Last edited by MoisHaLe : 01.Haziran.2014 at 04:16

Mesaj Yetkileri