Verdiğin örneklere bak. Biri daha evvel şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş Dortmund, diğeri de UEFA kazanmış daha evvel lig şampiyonu olmuş Atletico Madrid. Hakikaten nasıl tahmin edebilirim onların 10 yıl içinde tekrar yükselebileceklerini?
Granada nerede? Hoffenheim nerede?
Ben size şampiyon olmuş Kayseri örneği veriyorum, sen bana onların ayarında gösterdiğin takımlara bak.
Oyunda BJK Quaresma ayarında hangi futbolcunun peşinden koşuyor?
Fenerbahçe'nin Anelka veya Roberto Carlos transferleri oyunda ne kadar gerçekleşiyor?
GERÇEKLEŞEMEZ.
Çünkü firma Türkiye ligine önem vermiyor.
ŞİKE elbette önemli.
Önemli olmasa FIFA'dan neden Türkiye ligini kaldırdılar?
İstediğiniz kadar örnek verin, oyunun Türkiye ligini yadsıdığının gerçeğini değiştiremezsiniz.
İlk dörtten bize ne bilader? Trabzonspor, Bursaspor veya herhangi bir Anadolu takımı son 50 yılda kaç defa şampiyon oldular? Bunun oranını hesapla. Sonra oyunda 10 yıl oyna ve şampiyon olan Anadolu takımlarına bak, karşılaştır. Yahu benim oyunumda BJK küme düştü yahu küme? İngiltere'de Manchester United küme düşüyor mu?
Hayır bu ne sevgi anlamadım ki. Bazen Yıldırım Demirören'le yazışıyorum sanıyorum
Gerçek dışı onların şampiyon olabilmeleri değil, 3 büyüklerin olmaması ve o gelir durumlarıyla arayı açmamaları gerçek dışı.
Bu sene Galatasaray bütün kulvarlarda mücadele edip haftadan haftaya oynayan bütün Anadolu takımlarının rahatça üstünde bitirdi. GERÇEK budur.

Alıntılı Yanıtla