1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Türkiye Süper Lig'deki mantıksızlık

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Oyunun geneli saçma demişsin de iki sezondur bir anda yükselen takımlar Şampiyonlar Ligi finali oynuyor. 5 sene önce Dortmund'un Şampiyonlar Ligi finali oynayıp 2 Bundesliga şampiyonluğu daha alacağını hayal eder miydin ? Bak 5 yılı geçtim , geçen sene Atletico Madrid'in La Liga şampiyonu olup Şampiyonlar Ligi finali oynayacağını hayal eder miydin ?
    Verdiğin örneklere bak. Biri daha evvel şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş Dortmund, diğeri de UEFA kazanmış daha evvel lig şampiyonu olmuş Atletico Madrid. Hakikaten nasıl tahmin edebilirim onların 10 yıl içinde tekrar yükselebileceklerini?

Granada nerede? Hoffenheim nerede?
    Ben size şampiyon olmuş Kayseri örneği veriyorum, sen bana onların ayarında gösterdiğin takımlara bak.

Oyunda BJK Quaresma ayarında hangi futbolcunun peşinden koşuyor?
    Fenerbahçe'nin Anelka veya Roberto Carlos transferleri oyunda ne kadar gerçekleşiyor?
    GERÇEKLEŞEMEZ.
    Çünkü firma Türkiye ligine önem vermiyor.

ŞİKE elbette önemli.
    Önemli olmasa FIFA'dan neden Türkiye ligini kaldırdılar?
    İstediğiniz kadar örnek verin, oyunun Türkiye ligini yadsıdığının gerçeğini değiştiremezsiniz.

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Trabzonspor son 30 yılda 22 kez ilk dörtte yer aldı.Bu sayı aşağı yukarı Galatasarayla aynıdır.Dördünün aynı anda ilk dördü almasını söylüyorsan oyunu oynamana gerek yok ilk 4 sıra aşağı yukarı ligde belli her sezon maçları izle geç.
    İlk dörtten bize ne bilader? Trabzonspor, Bursaspor veya herhangi bir Anadolu takımı son 50 yılda kaç defa şampiyon oldular? Bunun oranını hesapla. Sonra oyunda 10 yıl oyna ve şampiyon olan Anadolu takımlarına bak, karşılaştır. Yahu benim oyunumda BJK küme düştü yahu küme? İngiltere'de Manchester United küme düşüyor mu?

Hayır bu ne sevgi anlamadım ki. Bazen Yıldırım Demirören'le yazışıyorum sanıyorum

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Şike ile ne ilgisi var onu anlayamadım ben. Süper Lig şampiyonluğunda büyük bir oranla Galatasaray, ikinci olarak Fenerbahçe, üçüncü olarak ise Beşiktaş şampiyon oluyor. Kadro kalitesine baktığımızda zaten beklenende bu. Bazı Anadolu kulüplerinin de ara sıra üst sıralarda olması da şaşılacak bir şey değil. Zaten her oyunda farklı Anadolu takımları üst sıralarda olabiliyor. Bende bu seride Eskişehirspor, Kayserispor, Bursaspor ve Trabzonspor'un birer kez şampiyon olabildiğini gördüm. Bu da gerçek dışı bir istatistik değil.
    Gerçek dışı onların şampiyon olabilmeleri değil, 3 büyüklerin olmaması ve o gelir durumlarıyla arayı açmamaları gerçek dışı.

Bu sene Galatasaray bütün kulvarlarda mücadele edip haftadan haftaya oynayan bütün Anadolu takımlarının rahatça üstünde bitirdi. GERÇEK budur.
    Last edited by William Rookwood : 01.Haziran.2014 at 21:00 Reason: Flood

Mesaj Yetkileri