1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Karadeniz Fırtınası Başlıyor | Sezon III

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Parasal yönden hedeflere ulaşmak için biraz savurmak gerekebilir o yüzden sıkıntı yok , fakat görüyorum ki az gol yemekten söz etmemize rağmen epey rakipler kalemizi tehdit edip fileleri havalandırmış ve topa sahip olma konusunda sıkıntılar çekiyoruz , topu rakibe verirsek golü yememiz yükselir biraz daha önceliğimizi topa sahip olmaya yoğunlaştırmalıyız.
    Öte yandan ilk paylaştığında ki skorlardan sonra gerçekleşen durumlar oldukça iyi inanılması güç bir biçimde gruptan çıkmak büyük başarı normalde olmamız gereken yerdeyiz ama %1 ihtimale düşmüşken başarmakta olağanüstü .

Daha çok topu ayağımızda tutmalıyız.
    Ve Muslera'ya gerek olduğunu düşünmüyorum 21 çok gitmiş .
    Bakalım takipteyim doğru seçenekleri uygulayacağını düşünüyorum , istiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Parasal yönden hedeflere ulaşmak için biraz savurmak gerekebilir o yüzden sıkıntı yok , fakat görüyorum ki az gol yemekten söz etmemize rağmen epey rakipler kalemizi tehdit edip fileleri havalandırmış ve topa sahip olma konusunda sıkıntılar çekiyoruz , topu rakibe verirsek golü yememiz yükselir biraz daha önceliğimizi topa sahip olmaya yoğunlaştırmalıyız.
    Öte yandan ilk paylaştığında ki skorlardan sonra gerçekleşen durumlar oldukça iyi inanılması güç bir biçimde gruptan çıkmak büyük başarı normalde olmamız gereken yerdeyiz ama %1 ihtimale düşmüşken başarmakta olağanüstü .

Daha çok topu ayağımızda tutmalıyız.
    Ve Muslera'ya gerek olduğunu düşünmüyorum 21 çok gitmiş .
    Bakalım takipteyim doğru seçenekleri uygulayacağını düşünüyorum , istiyorum.
    Değerli yorumun için teşekkür ederim. . Evet, gol yeme sıkıntımızı bir türlü gideremedik. Bunu defansın uyumsuzluğa bağlıyorum savunma antrenmanları maçlarda daha çok topa hakim ol komutlarını verdiğim halde aşamadık şu problemi.
    Muslera'yı almamdaki sebep kalecimiz yaşlıydı ve güvenemediğimden. Tabi son tabloya baktığımızda abbiati de Muslera'dan daha fazla yiyemezdi diyebiliriz. Ancak şu bir gerçekki Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli kurtarışlara imza attı maçı kurtardığı anlar oldu yani...

Mesaj Yetkileri