Verona beraberliği ve Lazio mağlubiyeti sonrası liderlik şansımızın azaldığına inanıyordum. Nitekim öylede oldu diyebiliriz. Juventus çok uzun süre puan kaybı yaşamadı ve nefesim ensesinde devam ettim takibe.. Maçlarda Balotelli'nin büyük etkisi var. Bitime az bir süre kalmışken 34 gole ulaştı..
Gol yeme sıkıntısını aşıyoruz yavaştan. Onun dışında bir problemimiz yok. İlk sezonda hasretini çektiğimiz her şeye ulaşma imkanımız var.. Liderliği bırakma niyetinde de değilim açıkçası.. Şampiyonluğa diktik gözümüzü..
Kalan maçlarda bir derbide başımız ağrıyabilir..
Shakhtar'ı zorlanmadan çok rahat bir şekilde geçtik. Çeyrek final'de Psg'yi görünce biraz gözüm korkmuştu. Nitekim ilk maçımızı son anda çevirdik. Evimizde ise Muslera sağolsun Plzen maçında yaptığı degaj hatasını yine yaptı ve golü kalemizde gördük. Ancak her şeye rağmen deplasman golü kuralı ile Psg'yi eledik ve Yarı Finale ulaştık.
Şunu kesinlikle kabul etmeliyim ki bizim kura şansımız var.. Yarı Finale kalan 3 rakipten hangisini istersiniz diye sorsalardı, kesinlikle Arsenal derdim. Yarı Final için oldukça şanslı görüyorum takımımızı. Bu sene ligde ve Avrupa'da sadece 4 kere kaybettik. Umuyorum bu formumuzu Arsenal karşısında da devam ettiririz..