Başarılar.Transfer dönemi bitmediyse Rescaldaniye bir bakmanı tavsiye ederim ucuz ve çok iyi işler yapıyor![]()
Başarılar.Transfer dönemi bitmediyse Rescaldaniye bir bakmanı tavsiye ederim ucuz ve çok iyi işler yapıyor![]()
teşekkür ederim
şu an para harcamak istemiyorum açıkçası belki bi kiralık oyuncu transferi üzerinde durabilirim ama tavsiyen için teşekkür ederim işlerin gidişatına göre devre arasını görebilirsem o zaman değerlendirmeye çalışırım önerini![]()
TÜRKİYE SPOR TOTO SÜPER LİGİ
1.HAFTA
GERÇEKTEN BİZİM İÇİN ÇOK ZOR BİR MAÇ OLDU BEKLEMEDİĞİM FARKLI DİNAMİKLERLE KARŞILAŞTIK MAÇ İÇİNDE HELE HAZIRLIK MAÇLARINDA GÖSTERDİĞİM FUTBOLDAN ESER YOKTU İLK YARI GALATASARAYIN EZEN FUTBOLUNA İLK DAKİKALARDA BULDUĞUMUZ GOLÜN ETKİSİ İLE İYİ DİRENDİK İKİNCİ YARI ORTA ALANDAN ROCHEMBACK' ÇIKARIP İLERİ UCA KLASNİC TAKVİYESİ İLE MAÇI BİRAZ DENGELEDİK SON DAKİKA PENALTISI İLE GELEN GALİBİYET BZİ MUTLU ETTİ
2.HAFTA
GALATASARAY GALİBİYETİNDEN SONRA OTUR OTURDUĞUN YERE HEMEN KANATLANMA DERSİ VEREN BİR MAÇ OLDU BİZİM İÇİN AÇIKÇASI ALDIĞIM MAĞLUBİYETTEN ZEVK ALDIM DEMEK YALAN OLMAZ KAYSERİ GERÇEKTEN İYİ DOMİNE ETTİ OYUNU ORTA ALANDA FARKLI VARYASYONLAR DENEMEMİZE KARŞI OYUNUN KONTROLÜNÜ ELE ALAMADIK BUDA BİZİ ÖZELLİKLE BENİ MORAL OLARAK DEMOROLİZE ETTİ
3.HAFTA
BİZİM İÇİN ÇOK HARİKA BİR MAÇ OLDU İKİNCİ YARI OYUNA GİREN DRİNÇİC'İN ETKİLİ FORMU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ İLK 11'İ KESİNLİKLE ZORLAYACAK BÖLE GİDERSE